Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω ένα φορητό υπολογιστή LG με CPU 1.73 Ram 1GB και λειτουργικό Windows Vista 32bit.
Κατά την εκκίνηση κάνει να ανοίξει και 15-20 λεπτά μέχρι να ξεκολλήσει ο κέρσορας.
Στο Start up έχω μόνο το Avira και το Synaptics Technoligies για την αφή του φορητού.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως η Ram είναι συνέχεια 70-85% ότι δουλεύει ενώ εγώ δεν κάνω τίποτα. Το πολύ να πέσει μέχρι 60%.

Έχω κάνει τα πάντα όπως CCleaner, Advanced Systemcare free 6.4 version, Smart Defrag, έχω επιλέξει από τα εφέ των windows βέλτιστη επίδοση αλλά τίποτα. Η Ram δουλεύει συνέχεια και κατά την εκκίνηση αργεί να ανοίξει. Να αργεί λόγω του Avira; Να βάλω το windows security essentials μόνο του; έχω κάνει scan για ιό αλλά τίποτα.

Καμία ιδέα;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

απο περιεργεια φορματ απο ποτε εχησ να του κανησ μηπωσ να προσθετεσ και μια μνημη ακομη γιατι με 1gb μνημη και vista για αυτο σερνετε

Δημοσ.

1gb ram σε λαπτοπ με βιστα κιολας ενδιαφερον.

το λαπτοπ σου χρειαζεται οπωσδηποτε αλλο 1 (για να μην πω 2+ γιγα ραμ)επισης κατεβασε το hard disk sentinel να τσεκαρουμε κατασταση δισκου.

• Like 1
Δημοσ.

μηπωσ να προσθετεσ μια μνημη ακομη δηλαδη συνολο 2gb γιατι η μια που εχησ δουλευη στο 80% λογικα πρεπη να ειναι απο αυτο

• Like 1
Δημοσ.

Έτρεξα το Hard disk Sentinel και λέει Επίδοση 100% Άριστη, Υγεία 96% Άριστη και θερμοκρασία 45 βαθμούς.
Είναι ένας Hitachi 111.8Gb με ελεύθερο χώρο 13,8GB.

Δημοσ.

format δεν χρειαζεται.λιγο σαβουρα καθαρισε απο μεσα αν και τα 13gb δεν ειναι λιγα.

αμα τον προσεχεις με ccleaner , λιγο την registry και με revo unistaller οτι προγραμματα δεν χρησιμοποιεις δεν υπαρχει λογος για φορματ.

εγω για αρχη θα εδινα τουλαχιστον 2gb ram σε ενα τετοιο λαπτοπ,μην σου πω και 3+ ..

και βλεπουμε.

καλο θα ηταν να βαλεις win 7 , να του δωσεις εναν αερα..

Δημοσ.

Τρεις ειναι οι λύσεις.. ή τοποθετηση τουλαχιστον 3GB ram (το μινιμουν για τα σβιστα) ή 2GB (με win7 ή 8) ή εγκατασταση windows XP.

Αλλιως το λαπτοπακι δεν προκειται να στρώσει ότι και να κανεις!

• Like 1
Δημοσ.

Το 1 gb ram ειναι λιγο , ριξε μια ματια στις διεργασιες να δεις τι χρησιμοποιει την περισσοτερη μνημη και πες μας.

Δημοσ.

Ριξε μια ματια στις διεργασιες να δεις τι ειναι αυτο που δεσμευει τοση μνημη.

Μονο τα vista απο μονα τους θελουν πανω απο 1,5GB οποτε οπως καταλαβαινεις για να αφήσει έστω και λιγη μνημη ελευθερη το caching στο σκληρό παει σύννεφο, αν ειναι και στις 5400 ο σκληρος τα πραγματα ειναι ακομη χειροτερα....

Δυστυχως με vista δεν σωζεται η κατασταση σε αυτο το λαπτοπ... με 1GB ισως να την ψιλοπαλέψει με 8αρια... και σιγουρα θα ειναι καλα με ΧΡ

• Like 1
Δημοσ.

+1 στον walker

Επίσης βγάλε avira βάλε avast. Το avira δεσμεύει ανελέητα τους πόρους του pc :P

Ειχα το ιδιο θεμα με το Αvira με το που το ξαποστειλα ισιωσε ο υπολογιστης!!Τρωει πολλους πορους,εβαλα το avast και ολα οκ!

Επισης και εμενα ο παλιος μου υπολογιστης με 1 γιγα ηταν και vista!Πως να τσουλησει ο αμοιρος ο υπολογιστης σου?

Δημοσ.

Συμφωνώ με τους προηγούμενους.Νομίζω ότι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να βγάλεις τα vista.Τα 7 στα 32bit έχουν ελάχιστη απαίτηση μνήμης 1gb αρα οριακά μπορεί να τα αντέξει,αν δεν θέλεις να κατέβεις σε xp.Επίσης αν σε βολεύει σκέψου και τον πιγκουίνο(linux) ;) Τα ubuntu για παράδειγμα 512mb έχουν ελάχιστη απαίτηση και εκεί δεν θα σου τρώει και πόρους κανένα AV.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...