Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Το ΗD πακετο σε πειραξε !! Δεν βλεπεις οτι σε αλλες χωρες το internet τσαμπα και εμεις το πληρωνουμε ενα 20αρικο Thats meanwhile in Greece σε ποιες?
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Νομίζω θέλει να πει ότι δίνουν τα ίδια λεφτά για πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες.
Senkradvii Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Λες και υπάρχει περιεχόμενο για να τις αξιοποιήσεις.. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Ναι καλά.. 8Κ σε καμιά 10ετία και αν..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Υπάρχει στα σκαριά και η ανάλυση 8k οπότε? θα ξεζουμίσουν πρώτα τα 4Κ και μετά...
geoeva01 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 ετσι ειναι οι καινουργιες τεχνολογιες και γω ειχα παρει 4500 την philips pf9830 37 ιντσων πριν μερικα χρονια και τωρα 400 την εβαλα και δεν την παιρνει κανεις
Manos Petrucci Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Το γέλιο είναι στο Skroutz...Το μοντέλο LG 84LM960V που κάνει γύρω στα 12,000€, έχει μια αξιολόγηση...Αλλά, και στην Sony FWD-84X9005 έχει ακόμα μια αξιολόγηση... Που κάνει γύρω στα 25,000€. Χαχαχα... Ναι βρε, ναι...! Και μετά ήρθε η ομάδα «Έψιλον» και ξεχρέωσε την Ελλάδα και πήρε και την «Πόλη» από του Τούρκους και έβαλε και Live Stream link απ' ευθείας σύνδεσης με τον Σείριο για να βλέπουμε τον Απόλλωνα και τις μούσες του σε οθόνες 8Κ, που έρχονται για να χορέψουμε όλοι μαζί τον χορό του Ζαλόγγου. 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Τα λες που τα λες, τα έχεις κάνει και αχταρμά
kfyros Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Άσχετο με το thread, αλλά σε άλλες χώρες όπως ο Καναδάς πληρώνουν 50€ για πακέτο με όριου ογκου και όχι uncapped όπως εδώ για να κατεβάζουμε με 20€ πέντε σκληρούς δίσκους κάθε μήνα. Και σε ποια χώρα είναι το internet τζαμπα; Οτιδήποτε είδηση και να διαβάσουμε είναι αντανακλαστικό η γκρίνια και τι άσχημα που είναι όλα εδώ. Σωστός ...Μόνο στο UK και λίγο και στο US είναι ψιλοτσάμπα το internet, όμως το συνολικό πακέτο που πρέπει να σκας κάθε μήνα για utilities δεν είναι καθόλου τσάμπα. Η Ελλάδα είναι φθηνή, αλλά και οι υπηρεσίες μάπα. Φυσικά για επενδύσεις ούτε λόγος αφού δεν υπάρχει αγοραστικό κοινό για να τις στηρίξει. Οπότε όσοι κλαψουρίζουν απλά θα πρέπει να μάθουν να ζουν με αυτό.. Προσωπικά όπως έχω γράψει επανηλλειμένα, επειδή δεν δικαιολογούνται επενδύσεις αύξηση της χωρητικότητας του δικτύου (αφού δεν θα φέρουν επιπλέον έσοδα ) προτιμώ να μπουν όρια όγκου , και όποιος θέλει να κατεβάζει το internet να πληρώνει τον επιπλέον όγκο. Έτσι θα μειωθεί το congestion και θα μπορεί και ο κακόμοιρος ο απλός χρήστης να ευχαριστηθεί καμία cable-streaming υπηρεσία.
mourgos2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Το ΗD πακετο σε πειραξε !! Δεν βλεπεις οτι σε αλλες χωρες το internet τσαμπα και εμεις το πληρωνουμε ενα 20αρικο Thats meanwhile in Greece φιλε μου στο βελγιο που ζω εγω το ιντερνετ ειναι πανακριβο λογω triple kai four play και εκτος αυτου μετα απο καποια GB που εχεις κατεβασει η ταχυτητα σου πεφτει στο ναδιρ...εχει βεβαια και καποια οικονομικα πακετα αλλα δεν αξιζουν λογω περιορισμων για αλλες χωρες δεν γνωριζω λεπτομεριες αλλα γενικα απο οτι μου εχουν πει γνωστοι μου σε διπλανες χωρες πανω κατω τα ιδια με του βελγιου ειναι...
mihalakis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 γουσταρω! τωρα επιτελους μπορω να την αγορασω για να βλεπω σε 4Κ το ρετιρε και τις λοιπες επαναληψεις, γιατι για υλικο για κατεβασμα χλωμο το βλεπω με τα 2300 που καταφερνει να μου δωσει η φορθνετ
21century Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Κάποτε οι πλάσμα είχαν στην χώρα μας 2.000 ευρώ και τώρα παίρνεις με 200 ευρώ.....διαφορά έτσι?
alextrela172 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Τζάμπα πράγμα Δώσε και σε μένα μπάρμπα χα χα Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα