Salvation81 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτό το "φανταστικό" μοντέλο που το "πιάνουν" οι άλλες εταιρείες το έχεις ακούσει; Το έχεις συγκρίνει; Με τι πηγές το άκουσες; H απλά ότι γράφει το What HiFi etc. Καμία σχέση. Σαν πρώην δημοσιογράφος ήχου (πριν 14-15 χρόνια) έχω ακούσει συστήματα πολλών δεκάδων χιλιάδων ευρώ, μία περίοδο όπου ο ήχος ήταν τέχνη και όχι μάρκετινγκ. Η Sen είναι από τις ελάχιστες εταιρίες του χώρου πλέον που σέβεται τον εαυτό της. Δεν αμφιβάλλω ότι υπάρχουν και άλλες εταιρείες με καλά ακουστικά, όπως η BD που ανέφερες. Στον FLAT ήχο όμως η Sennheiser κυριαρχεί και ακολουθεί την ίδια γραμμή στα περισσότερα μοντέλα. Μπορεί να υπάρχουν ολίγες εξαιρέσεις, καμία εταιρεία δε βγάζει αλάνθαστα προϊόντα. Σε γενικές γραμμές όμως είναι κορυφή. Μια συμβουλή, ο ήχος δεν είναι υπολογιστής ούτε και αυτοκίνητο. Δε μετριέται με benchmark, παρά μόνο αξιολογείται από έμπειρους ακροατές οι οποίοι συγκρίνουν μόνο με την αναφορά (Live stage επιπέδου Waters, Studios etc.) kai OXI με άλλα προϊόντα. Στον ήχο δεν υπάρχει ούτε design ούτε ποιότητα κατασκευής. Υπάρχει μόνον... ο ήχος! Εχω δουλεψει ακουστικα απο ολες τις εταιρειες που προαναφερα, αλλα σε διαφορα σοου και αλλα επειδη αυτο κανω. Η Sennheiser ναι ειναι πολυ καλη αλλα αν ειχα ενα budget μεχρι 400ε σιγουρα δεν θα ηταν η πρωτη μου επιλογη αυτο ειναι ολο. ΥΓ : Η ποιοτητα κατασκευης σε μενα προσωπικα μετραει πολυ. Φυσικα δεν θελω ξυλο στα ακουστικα μου αλλα απο την αλλη δεν θελω ουτε δερματινη (αλλα δερμα αν εχει το μοντελο) αλλα ουτε φτηνο πλαστικο. Φυσικα καταλαβαινω τι λες αλλα νομιζω πως ολα μετρανε. 1
Alex_gr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Εχω δουλεψει ακουστικα απο ολες τις εταιρειες που προαναφερα, αλλα σε διαφορα σοου και αλλα επειδη αυτο κανω. Η Sennheiser ναι ειναι πολυ καλη αλλα αν ειχα ενα budget μεχρι 400ε σιγουρα δεν θα ηταν η πρωτη μου επιλογη αυτο ειναι ολο. ΥΓ : Η ποιοτητα κατασκευης σε μενα προσωπικα μετραει πολυ. Φυσικα δεν θελω ξυλο στα ακουστικα μου αλλα απο την αλλη δεν θελω ουτε δερματινη (αλλα δερμα αν εχει το μοντελο) αλλα ουτε φτηνο πλαστικο. Φυσικα καταλαβαινω τι λες αλλα νομιζω πως ολα μετρανε. Σε καταλαβαίνω, πλέον το design μετράει για πολλούς. Δε φταίει ο κόσμος, απλά το "φαίνεσθαι" είναι της εποχής. Από τα τρόφιμα και τα ρούχα, μέχρι το αυτοκίνητο και τα... ακουστικά! Ναρκισσισμός. Πάσχουμε όλοι... 1
Salvation81 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Σε καταλαβαίνω, πλέον το design μετράει για πολλούς. Δε φταίει ο κόσμος, απλά το "φαίνεσθαι" είναι της εποχής. Από τα τρόφιμα και τα ρούχα, μέχρι το αυτοκίνητο και τα... ακουστικά! Ναρκισσισμός. Πάσχουμε όλοι... Καθε αλλο, design αν κοιτουσα θα επαιρνα Dr.Beats.......Αναφερομαι σε ποιοτητα υλικων.
karxantiras Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Εχω δουλεψει ακουστικα απο ολες τις εταιρειες που προαναφερα, αλλα σε διαφορα σοου και αλλα επειδη αυτο κανω. Η Sennheiser ναι ειναι πολυ καλη αλλα αν ειχα ενα budget μεχρι 400ε σιγουρα δεν θα ηταν η πρωτη μου επιλογη αυτο ειναι ολο. ΥΓ : Η ποιοτητα κατασκευης σε μενα προσωπικα μετραει πολυ. Φυσικα δεν θελω ξυλο στα ακουστικα μου αλλα απο την αλλη δεν θελω ουτε δερματινη (αλλα δερμα αν εχει το μοντελο) αλλα ουτε φτηνο πλαστικο. Φυσικα καταλαβαινω τι λες αλλα νομιζω πως ολα μετρανε. Εντελώς πληροφοριακά να πω ότι η sennheiser δεν χρησιμοποιεί δέρμα γιατί είναι κατά της πολιτικής της. ( Animal Cruelty κλπ κλπ )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα