Kenny McCormick Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Πρόκειται για αυτά Site: http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SENNHEISER-PC-310,99452,397683,633608.html?langId=-18">εδώ η αμέσως επόμενη τιμή στον ανταγωνισμό είναι στα 40€. (*ας βάλει κάποιος διαχειριστής στον τίτλο ότι πρόκειται για ακουστικά) 1
zizu10 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Πολύ καλή τιμη για αρκετά καλά ακουστικά (headset για την ακρίβεια)!! Από ορισμένα reviews που διάβασα ανέφεραν σαν αρνητικό ότι δεν είναι πολύ άνετα. Όσοι τα θέλουν για πολύωρη χρήση ας το προσέξουν!
kamui Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Εγώ πάντως πριν κάνα μήνα πήρα σε αυτά τα λεφτά τα PLANTRONICS GAMECOM 380 HEADSET και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος ως τώρα. Αρκετά πιο μεγάλα σε μέγεθος αλλά πιο άνετα για τους ολίγον τι "αυταράδες" μιας και το αυτί κάθεται σωστά μπροστά στο ηχείο και δεν το πιέζει το μαξιλαράκι αλλά το περικλείει. Επίσης ένταση και Mute μικροφώνου είναι πάνω στο αριστερό ακουστικό. Κάτι που το θεωρώ πολύ καλό μιας και τα κοντρόλ πάνω στο καλώδιο είτε με ενοχλούσαν ώρες ώρες, είτε χαλούσαν από τα τραβήγματα του καλωδίου. Για τους πιο απαιτητικούς τα PLANTRONICS GAMECOM 780 USB DOLBY HEADSET στα με Usb σύνδεση και 7.1 ήχο. Υ.Γ. στα γρήγορα καλύτερες τιμές για το καθένα 1) http://www.e-shop.gr/product?id=PER.802978 ~27 2) http://logintech.gr/plantronics-gamecom-780-stereo-gaming-headset-mit-surround-sound.html?ref=bestprice.gr ~66
Kenny McCormick Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Νομίζω ότι η Sennheiser σε θέματα ήχου δεν έχει πολλούς αντιπάλους. 1
zizu10 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Κι όμως, σε αυτή την κατηγορία τιμής, τα plantronics που παρέθεσε ο kamui είναι ίσως ότι καλύτερο από πλευράς vfm!!
l3ft3r1s Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 offtopic regarding plantronics: Τα plantronics 380 τα έχω και εγώ, πραγματικά είναι ότι πρέπει αν δεν έχεις τρελές απαιτήσεις - δεν αξίζει να δώσεις παραπάνω αν δεν έχεις και μια καλή κάρτα ήχου. Με έχει εκπλήξει η στιβαρότητα / ανθεκτικότητα τους, μου έχουν πέσει τόσες φορές κάτω και δεν καταλαβαινουν τίποτα, σε αντίθεση με παλαιότερα headset που είχα ...
zizu10 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Πωπω με βάλατε σε πειρασμό για τα 380 Θα το δει κι ο matrixxx και θα γελάει που παίρνω κι άλλο headset
k_dinos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Εγώ πάντως περιμένω τα Superlux HD-681 EVO από thomann με 28€.Γίνεται ομαδική παραγγελία σε φιλικό site 1
zizu10 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Εγώ πάντως περιμένω τα Superlux HD-681 EVO από thomann με 28€. Γίνεται ομαδική παραγγελία σε φιλικό site Ναι αλλά αυτά είναι headphones ενώ τα Plantronics και το Sennheiser που αναφέρθηκαν πιο πάνω είναι headsets!
Kenny McCormick Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Ας πει κάποιος κάτι σχετικά με τα Sennheiser .. τα έχει δοκιμάσει κανείς ;
Salvation81 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Νομίζω ότι η Sennheiser σε θέματα ήχου δεν έχει πολλούς αντιπάλους. Δυστυχως η Sennheiser ειναι αρκετα υπερεκτιμημενη επειδη εχει κανει πολυ καλο Marketing. Υπαρχουν πολλες καλυτερες εταιρειες εκει εξω απο πλευρας ποιοτητας ηχου (και ας υστερουν σε design). Το θεμα ειναι πως αν μιλαμε για 30-40ε οντως δεν υπαρχουν πολλες επιλογες.
Alex_gr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Νομίζω ότι η Sennheiser σε θέματα ήχου δεν έχει πολλούς αντιπάλους. Ta Plantronics είναι ισάξια με τα Sen. σε όλα τα ακουστικά κάτω των 120€. Πάνω από αυτά τα χρήματα (σε Hi-Fi ήχο πάντα) η Sennheiser δεν έχει αντίπαλο. Τα Beats Audio είναι ένα μάτσο σκουπίδια μπροστά στα Sennheiser στα ίδια χρήματα. Αν ψάξει κανείς να δει πόσα χρόνια εταιρία είναι η Sen και τι έχει κατασκευάσει (μέχρι και λαμπάτα ακουστικά με ξεχωριστή προενίσχυση) θα πάθει πλάκα.
Innersense Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Θυμάμαι πριν απο 3-4 χρόνια, είχε παίξει μια απίστευτη προσφορά σε κοτσοβολο και δίναν κάποια μοντέλα Sennheiser μισή τιμή... Τοτε είχα πάρει τα HD515 (αν δεν κάνω λάθος 45Ε απο 90Ε που έκαναν υποτίθεται) από τα οποία έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. Σήμερα θα πήγαινα για ακόμα καλύτερο/ακριβότερο μοντέλο... mobile Forum Runner
Salvation81 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Ta Plantronics είναι ισάξια με τα Sen. σε όλα τα ακουστικά κάτω των 120€. Πάνω από αυτά τα χρήματα (σε Hi-Fi ήχο πάντα) η Sennheiser δεν έχει αντίπαλο. Τα Beats Audio είναι ένα μάτσο σκουπίδια μπροστά στα Sennheiser στα ίδια χρήματα. Αν ψάξει κανείς να δει πόσα χρόνια εταιρία είναι η Sen και τι έχει κατασκευάσει (μέχρι και λαμπάτα ακουστικά με ξεχωριστή προενίσχυση) θα πάθει πλάκα. V-Moda, BeyerDynamic, Denon....Λιγες εταιρειες που φτιαχνουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ headset.... Και αν το γυρισουμε σε απλα headphones παμε σε BOSE, Grado, Ultrasone, AKG, Shure και αλλες βγαζουν καλυτερα. Βεβαια η Senheiser εχει ενα πανακριβο μοντελο ανω των 1000ε που ειναι φανταστικο αλλα ακομα και αυτο το πιανουν καποια μοντελα απο τις προαναφερθεισες εταιρειες.
Alex_gr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 V-Moda, BeyerDynamic, Denon....Λιγες εταιρειες που φτιαχνουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ headset.... Και αν το γυρισουμε σε απλα headphones παμε σε BOSE, Grado, Ultrasone, AKG, Shure και αλλες βγαζουν καλυτερα. Βεβαια η Senheiser εχει ενα πανακριβο μοντελο ανω των 1000ε που ειναι φανταστικο αλλα ακομα και αυτο το πιανουν καποια μοντελα απο τις προαναφερθεισες εταιρειες. Αυτό το "φανταστικό" μοντέλο που το "πιάνουν" οι άλλες εταιρείες το έχεις ακούσει; Το έχεις συγκρίνει; Με τι πηγές το άκουσες; H απλά ότι γράφει το What HiFi etc. Καμία σχέση. Σαν πρώην δημοσιογράφος ήχου (πριν 14-15 χρόνια) έχω ακούσει συστήματα πολλών δεκάδων χιλιάδων ευρώ, μία περίοδο όπου ο ήχος ήταν τέχνη και όχι μάρκετινγκ. Η Sen είναι από τις ελάχιστες εταιρίες του χώρου πλέον που σέβεται τον εαυτό της. Δεν αμφιβάλλω ότι υπάρχουν και άλλες εταιρείες με καλά ακουστικά, όπως η BD που ανέφερες. Στον FLAT ήχο όμως η Sennheiser κυριαρχεί και ακολουθεί την ίδια γραμμή στα περισσότερα μοντέλα. Μπορεί να υπάρχουν ολίγες εξαιρέσεις, καμία εταιρεία δε βγάζει αλάνθαστα προϊόντα. Σε γενικές γραμμές όμως είναι κορυφή. Μια συμβουλή, ο ήχος δεν είναι υπολογιστής ούτε και αυτοκίνητο. Δε μετριέται με benchmark, παρά μόνο αξιολογείται από έμπειρους ακροατές οι οποίοι συγκρίνουν μόνο με την αναφορά (Live stage επιπέδου Waters, Studios etc.) kai OXI με άλλα προϊόντα. Στον ήχο δεν υπάρχει ούτε design ούτε ποιότητα κατασκευής. Υπάρχει μόνον... ο ήχος! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα