Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι και το macbook με 1 το κοίταξα καλο αυτο που έρχονται με 2. Το μονο που με προβληματίζει ειναι πως δεν ξερω αν τρεχει το ableton live σε windows 8.

Aν θελεις πανω απο 2 χρονια, με 90€ πας στα 3 χρονια κ με 170€ πας στα 4 χρονια:

https://www.skroutz.gr/c/107/guarantee.html?keyphrase=sony+warranty

Και στο macbook μπορεις να πας απο τον  1 χρονο εγγυηση στα 3 χρονια με 260€:

http://www.isquare.gr/store/applecare-protection-plan-for-macbook-macbook-air-macbook-pro-133.html

-----------------

Εδω υπαρχει κ ενα με windows 7:

https://www.skroutz.gr/s/1998704/Sony-Vaio-SV-S1511N3E-i5-3210M-4GB-640GB.html

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το εψαξα λίγο για το ableton live και από σο είδα δεν νομιζω να δουλεύει. Ενω σε μακ ξέρω οτι γίνεται γιατι εχει ενας φίλος. Το μακ αξίζει τα λεφτα του? (δεν ειναι προβλημα τα 120 gb που εχει δεν χρεισιμοποιω πολλά προγράμματα)

Δημοσ.

Το εψαξα λίγο για το ableton live και από σο είδα δεν νομιζω να δουλεύει. Ενω σε μακ ξέρω οτι γίνεται γιατι εχει ενας φίλος. Το μακ αξίζει τα λεφτα του? (δεν ειναι προβλημα τα 120 gb που εχει δεν χρεισιμοποιω πολλά προγράμματα)

Το MAC αξίζει τα λεφτά του. 

Οι περισσότεροι εστιάζουν στα τεχνικά χαρακτηριστικά αφήνοντας απέξω αρκετές παραμέτρους. Μία ακόμα που θα έπρεπε να σκεφτείς εσύ είναι ο "πυρήνας" του ήχου στην Apple που είναι κατά πολύ καλύτερος από αυτόν του Windows. 

Δημοσ.

Απο games θα μπορω να παιζω το league of legends (online game περιπου 4 χρόνων) και strategy games? Το νεο ρετινα θα βγει σε λίγο αξίζει να αγοράσω αυτο εδώ γιατί δεν μπορω να ανέβω αλλο σε budget? μηλαω για το 13 inch base model

Δημοσ.

Απο games θα μπορω να παιζω το league of legends (online game περιπου 4 χρόνων) και strategy games? Το νεο ρετινα θα βγει σε λίγο αξίζει να αγοράσω αυτο εδώ γιατί δεν μπορω να ανέβω αλλο σε budget? μηλαω για το 13 inch base model

Online game 4 ετων και strategy games θα παιζεις ανετα.

Αξιζει να το αγορασεις γιατι εχει πεσει καπως η τιμη του, αλλα ακομα περισσοτερο αξιζει να περιμενεις 2 μηνες αν μπορεις για να παρεις ή το καινουριο ή αυτο ακομα φθηνοτερα.

Μην ξεχασεις βεβαια να υπολογισεις κ το κοστος της επεκτασης εγγυησης(ακομα  αν την παρεις αργοτερα). Ειναι κριμα να κανεις μια επενδυση 1500€ και να μην την προστατευσεις με επεκταση εγγυησης, επειδη η apple εμπιστευεται με 1 μονο χρονο εγγυηση το macbook.

• Like 2
Δημοσ.

Πόσο θα πέσουν περίπου οι τιμές ?(εχουν πέσει ηδει αρκετα στο μοντελο που κηταω)και δεν νομίζω να παρω το νεο μοντελο θα ειναι αρκετα ακριβό για κάποιους μήνες. Τέλος μπορω να πάρω το apple care οταν τελειώσει ο 1 χρόνος εγγύηση ? και δηλαδή τη ακριβώς κανει αμα χαλάσει το mbp στο αλλάζουν?

Δημοσ.

φιλε miraak.περιμενε να βγει η καινουργια σειρα,ωστε να πεσουν οι τιμες και να σωσεις καποια χρηματα.στην θεση σου θα διαλεγα το μακ για παραγωγη μουσικης.

Δημοσ.

Μ'αρεσει που το εψαξες!:P

Ειναι multiplatform app!

https://www.ableton.com/en/trial/?gclid=CK6RsKT-obkCFYRa3godpWMAsA

Γνώμη μου ειναι εφόσον η δουλεια σου γίνεται και στα δυο λογισμικα,να πάρεις αυτο που εχει το λογισμικο που σε τραβαει περισσότερο!

Εφόσον δε θα αλλαζεις λαπτοπ καθε χρονο,αξίζει να δώσεις καποια λεφτα παραπανω για το retina 13,αν αυτο ειναι που θες περισσοτερο,αν και η καρτα γραφικων που εχει θα σε περιορίσει αρκετα στο gaming!Με τα παιχνίδια που αναφερες δε θα εχεις καποιο θεμα πιστευω!

Δημοσ.

Εγω ειδα κάτι πως δεν υποστηρίζει οθόνη αφής και κάτι τέτοιο το vaio ειναι με οθόνη αφής θα δουλεύει το ableton απλά δεν θα υποστηρίζει την αφή?

Δημοσ.

Εγω ειδα κάτι πως δεν υποστηρίζει οθόνη αφής και κάτι τέτοιο το vaio ειναι με οθόνη αφής θα δουλεύει το ableton απλά δεν θα υποστηρίζει την αφή?

Οτι εχει οθονη αφης, δεν σημαινει οτι πρεπει αποκλειστικα να χρησιμοποιεις την οθονη αφης. Για αυτο εχει κ touchpad .

Προσωπικα πιστευω πως αυτο εδω στα 980€ + 90€ για επεκταση εγγυησης στα 3 χρονια(συνολο 1070€) ειναι πολυ καλη περιπτωση.

Δυνατος επεξεργαστης, τοπ οθονη 1080p ips, 2kg (ιδιαιτερα ελαφρυ για 15").

Υπολογισε ομως κ κανα 150€ ακομα για 256gb ssd σκληρο, οποτε πας στα 1200€.

Aν ομως θελεις mac os x, τοτε ειναι μονοδρομος το retina (1700€ με 3ετη εγγυηση) ή το air 13".

• Like 1
Δημοσ.

Ολες οι εφαρμογες στα windows υποστηριζουν touch,απλα καποιες εχουν touchfriendly περιβάλλον και καποιες οχι!

Το θεμα ειναι οτι ειτε σε mac πας ειτε σε windows με το keyboard και το touchpad/mouse δε θα το χειριζεσαι?

Ειναι συμαντικο για σενα η touchscreen?

Δημοσ.

Οχι καθόλου ούτε που με νοιάζει η touchscreen δηλαδή το ableton δουλεύει στα 8 ? Haha το λαπτοπ που μου δείχνεις εχει καλή αυτονομία γιατί κατο λεει αντεχει 1 ώρα(στης αξιολόγησης)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...