Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειναι ουτε εκκλησια ουτε αστυνομια μια προσπαθεια να καθαρισει η κατηγορια απο απατεωνες.. Δεν θελει κοπο αλλα θελει τροπο. Σκεψου αν υπαρχουν μερικα κρουσματα τωρα, ποσα θα υπαρξουν στο μελλον. Ηδη η κατηγορια εχει γινει μπαχαλο, αν μεινει οπως εχει πλεον δεν θα χει καμια χρησιμοτητα για κανεναν..

Να καθαρησει απο απατεωνες?Εξω απο το σπιτι μου να βγω ,μια βολτα να παω σου βρισκω 10 απατεωνες.Πιστευεις οτι με 1 ευρω θα τους σταματησεις.Οπως ειπε ο φιλος,τεχνολογικο φορουμ ειμαστε,του κανονες των αγγελιων τους ξερεις .Δεν θα γινουμε αστυνομια γιατι σε πιασανε κοροιδο[φιλικα παντα.].

Δημοσ.

Κ εγω εκανα δευτερο (κ μπαινω με την ιδια συνδεση μαλιστα για να κανω μια συναλλαγη κ να ποσταρω αυτο το θεμα), γιατι αφου ειναι στους ορους δεν εχω αποκλειστει?! Κ γιατι καποιος δεν μπορει να κανει δεκαπεντε λογαριασμους με 15 διαφορετικα ip κ να ζει κ να υπαρχει αναμεσα μας?! 

Θελω να πω οτι οι οροι καλα κανουν κ υπαρχουν αλλα γιατι δεν επικεντρωνεσαι στο θεμα?!!!!!

Δημοσ.

Φιλε ,το γνωριζω οτι μπορει να σε ξεγελασαν,αλλα αυτα που γραφεις ειναι αστεια.Εδω καλα καλα δεν εχουν ελεγχο σε site οπως η χρυση ευκαιρια και το car .gr που εχουν μονο αγγελιες,θα εχουν σε ενα τεχνολογικο φορουμ?Ας σοβαρευτουμε.Το γνωριζω τα εχεις παρει με αυτο που σου συνεβη,αλλα ετσιειναι η ζωη,υπαρχουν και απατεωνες.Μαθε απο το λαθος σου και προχωρα .

• Moderators
Δημοσ.
Θελω να πω οτι οι οροι καλα κανουν κ υπαρχουν αλλα γιατι δεν επικεντρωνεσαι στο θεμα?!!!!!

Προσωπικά, μετά από την παραπάνω απάντησή σου, δεν θα μπορούσα να επικεντρωθώ σε οποιοδήποτε post δικό σου από το duplicate account.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτος που εξαπατησε εμενα, κυκλοφορει εδω μεσα με αλλα 5-10 προφιλ κ απειλει ακομη κ εσενα..

Δεν προσπαθω να αποδειξω οτι το σκεπτικο μου ειναι σωστο γιαυτο σας ειπα να σχολιασετε, προσπαθω να το υπερασπιστω-υποστηριξω για το καλο του φορουμ οσο κ αν σας φαινεται περιεργο!!

Και πως καλέ μου άνθρωπε, αυτό το άτομο έχει σε κάθε του προφίλ πάνω απο 5-6  θετικές αξιολογήσεις...??

Δεν αντιλέγω ότι ρίχνεις μια ιδέα για το καλό του forum αλλά απο την άλλη όσες φορές έχω ακούσει περι εξαπάτησης κλπ, δεν βγήκε κανείς να πει ότι:

''Πόσο λαμάκας και ανυποψίαστος πέζει να είμαι και ρε γαμώτο που πήγα και αγόρασα playstation 3 απο ένα τύπο σττην άλλη άκρη της Ελλάδας, με κατάθεση χρημάτων και ο πωλητής δεν είχε ούτε μια αξιολόγηση και τελικά μου έστειλε σακιά με ρύζι...''

Όλοι βγαίνουνε και λένε τι απατεώνας είναι ο ένας και τι απατεώνας είναι ο άλλος χωρίς να σκέφτονται το αν οι ίδιοι έκαναν λάθος η όχι...

Συγνώμη αλλά όσο καιρό είμαι στο forum τα περισσότερα γεγονότα τέτοια είναι.

Υ.Γ.: το παράδειγμα είναι εντελώς τυχαίο.

Δημοσ.

εδω ειναι ακομη ελευθερος ο τυπος που περισυ "πουλαγε"απο καναρινια μεχρι iphone.

αφου τον αφησε ο εισαγγελεας ελευθερο τι περιμενεις να βρεις...

ειναι ο ιδιος που με περισσιο θρασσος κατεγγειλε και τον αστυνομικο που πηγε να το παιξει νταης σπιτι του! :P

Δημοσ.

.και εγω θα συμφωνησω οτι το donation δεν ειναι λυση.απλα οι περισσοτεροι που πεφτουν θυματα πεφτουν θυματα οχι επειδη ο απατεωνας εκανε το μεγα κολπο αλλα επειδη δεν προσεχουν.οι λοιγοι παρακατω

Α:βλεπουν ατομο με καμα κριτικη και δεχονται να στειλουν αντικαταβολη η μετρητα η δενξερω τι.

β.βλεπουν ατομα με 2-3 κριτικες σε 2 ημερες απο fake accounts και απο χρηστες που ειναι αγνωστοι και 2-3 ημερων και αυτοι και κανουν το α.

γ.δεχονται και στελνουν προκαταβολες με paysafe και καρτες κινητου και δεν ξερω τι αλλο.

δ.νομιζουν οτι πετυχαν την σουπερ ευκαιρεια οταν βλεπουν Iphone 5 με 200 ευρω οταν εξω κανει 500 και οταν ο πιο φτηνος το δινει μεταχειρισμενο με 400.γιατι να το πουλησει καποιος 200 οταν και 400 να το δωσει παλι θα το αγορασουν.

ε.αγοραζουν με αντικαταβολη επειδη ειναι μακρυα απο αγνωστα ατομα και μετα λενε παρελαβα οτι νανε.αν δεν μπορεις να το τσεκαρεις απο κοντα μην το αγορασεις.τοσο απλα.

στ.λαθη μπορει να γινουν αλλα ειναι μετα στο χερι του σωστου πωλητη να το διορθωσει.

αν ο καθενας κοιταει να τσακωσει ευκαιρεια χωρις να κοιταει που δινει τα λεφτα σορρυ αλλα ειναι αξιος της μοιρας του.ειναι το ιδιο ατομοπου σε 10 χρονια θα παει να αγορασει σπιτι χωρις να δει αν το σπιτι που του δινει ο αλλος ειναι καν δικο του.

ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ.ΤΟ 90 ΤΙΣ 100 των ατομων που χανουν τα λεφτα τους ειναι απο μεγαλη βλακεια και οχι απο κακια στιγμη.

Προσωπικα τωρα εγω donation για καποιον που την πατησε επειδη ηθελε iphone 5 με 200 ευρω δεν θα εκανα.donation για καποιο πιο σοβαρο λογο να μην εχει να φαει ο αλλος ή για κανα ιδρυμα ευχαριστως.

• Like 4
Δημοσ.

Πάντως εγώ έχω αγοράσει με αντικαταβολή από άτομα με 0 post και αξιολογήσεις και δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Κατ'αρχην επαναλαμβανω πως οι mods δεν μπορουν να δουν ΠΜ μελων. Δεν μας λεει κανεις "Μη το κανεις", απλα δεν γινεται.

Μπα.Μπορούν όμως οι admin.

Κατατά,στον topic starter συμβουλεύω να φτιάξει μιά τράπεζα και θα χεστεί (εγγυημένα) στο δίφραγγο.Σιγά μη περιμένει με τα μονόεβρα να γίνει μάγκας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...