Kokkinolemis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Θέλω να βάλω camera στο σπίτι και να έχω πρόσβαση σε αυτήν είτε από το κινητό είτε από ένα απομακρυσμένο pc μέσο δικτύου. Για αυτήν την δουλεία πήρα τα εξής: camera-> http://www.hikvision.com/en/Products_show.asp?id=55&showid=0 dvr-> http://www.hikvision.com/en/products_show.asp?id=6760. Ωραία μέχρι εδώ…. Αυτό που ψάχνω είναι πώς μπορώ να σετάρω έτσι το dvr στο δίκτυο για να μπορώ να το κάνω αυτό???Γνωρίζω πώς χρειάζεσαι μία static ip, έτσι κατέφυγα σε μία δωρεάν λύση στο site www.no-ip.com! Από εκεί και πέρα μπερδεύτηκα! Οπότε σας ζητώ και την βοήθεια! Όποιος έχει κάνει κάτι παρόμοιο κάθε συμβουλή-βοήθεια δεκτότατη!!!
Ledis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Πρώτα από όλα, έχεις πρόσβασή στο DVR μέσα από Τοπικό δίκτυο (Έχεις ορίσει IP στο DVR στο Range που χρησιμοποιείς). Αν ναι, το επόμενο σου βήμα είναι να κάνεις τα απαραίτητα Port Forward στο Router σου στις πόρτες του DVR (80 και 8000). Αν όχι, θα πρέπει από το μενού του DVR (καρτέλα Network) να ορίσεις μαι διεύθυνση IP στο Range που χρησημοποιείς (Π.Χ. αν το router σου έχει διεύθυνση 192.168.1.1, θα δώσεις στο DVR IP τύπου 192.168.1.ΧΧΧ), DNS και Gateway. Έπειτα θα δοκιμάσεις να συνδεθεί με το καταγραφικό πληκτρολογόντας την διεύθυνση στον IE ( ΜΟΝΟ ΙΕ, οχι Firefox, Chrome κτλ). Αν τα καταφέρεις, το επόμενο βήμα είναι το Port Forward.
discoboyminimal Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 port forward χρειαζεται αν δεν χρησιμοποιησει καποιον ddns?οχι, σωστα? αλλιως στις ρυθμισεις δεν εχει για ddns?εκει λογικα θα σου βγαζει το no-ip.org. πανε και βαλε τα στοιχεια σου εκει. εσυ θες να στελνεις το σημα σου στον ddns(οπου και θα εχεις εκει μια σταθερη ip) και να μπαινεις μεσω αυτου να κοιτας τις καμερες. αν το κανεις με την dynamic ip σου, τοτε θα χρησιμοποιεις το router, θα κανεις forward τις πορτες και θα μπαινεις καθε 2 μερες (η με καθε restart του ρουτερ)με διαφορετικη external ip..(δεν ειναι αυτο που θες) για αρχη, πας δινεις static ip gateway subnet στο dvr.(οχι dhcp) μετα πας στην καρτελα με το ddns και συμπληρωνεις.λογικα θα παιξει ετσι.
Ledis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 port forward χρειάζεται πάντα Ακριβός. το DDNS με το Port forward είναι δύο άσχετα μεταξύ τους πράγματα.
Kokkinolemis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παίδες! Λοιπόν σέταρα στο DVR την static ip του δικτύου μου (192.168.2.ΧΧΧ). Έκανα port-forwarding στο router(NetFaster της hellas online), το τέσταρα μέσο του www.canyouseeme.org και λειτουργεί κανονικά. Έφτιαξα λογαριασμό στο no-ip.com μέσο από εκεί φτιάχνεις ένα domainame που αντίστοιχη στην ip σου που έχεις κάθε φορά οπότε την κάνει refresh από μόνο του. Επίσης σέταρα τα στοιχεία στο DVR όπως μου λέει ο κατασκευαστής αν έχεις ddns. Πατάω το domainame έχω βάλει με πετάει στην σελίδα του DVR βάζω κωδικούς μπαίνω μέσα αλλά εικόνα δεν έχω..... Έχω σπάσει το κεφάλι μου και δέν βρίσκω πού έχω κάνει λάθος...Υ.Γ Η κάμερα λειτουργεί κανονικά δικτυακά δεν βλέπω τίποτα!
discoboyminimal Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 ποιες πορτες εκανες forward? επισης εκλεισε firewalls (pc - router - isp protection )?
Ledis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παίδες! Λοιπόν σέταρα στο DVR την static ip του δικτύου μου (192.168.2.ΧΧΧ). Έκανα port-forwarding στο router(NetFaster της hellas online), το τέσταρα μέσο του www.canyouseeme.org και λειτουργεί κανονικά. Έφτιαξα λογαριασμό στο no-ip.com μέσο από εκεί φτιάχνεις ένα domainame που αντίστοιχη στην ip σου που έχεις κάθε φορά οπότε την κάνει refresh από μόνο του. Επίσης σέταρα τα στοιχεία στο DVR όπως μου λέει ο κατασκευαστής αν έχεις ddns. Πατάω το domainame έχω βάλει με πετάει στην σελίδα του DVR βάζω κωδικούς μπαίνω μέσα αλλά εικόνα δεν έχω..... Έχω σπάσει το κεφάλι μου και δέν βρίσκω πού έχω κάνει λάθος... Υ.Γ Η κάμερα λειτουργεί κανονικά δικτυακά δεν βλέπω τίποτα! Χρησιμοποιείς Internet Explorer? (ΠΡΟΣΟΧΗ, Firefox, Chrome κτλ δεν λειτουργούν). Αν Ναι, τότε δεν έχεις εγκαταστήσει το ActivX Control του DVR. Επίσης Υπάρχει η περίπτωση το ActiveX Control να μήν έχει Υπογραφή, οπότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την παρακάτω διαδικασία
Kokkinolemis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 ποιες πορτες εκανες forward? επισης εκλεισε firewalls (pc - router - isp protection )? Έχω ανοίξει Lan port 8080 και Public Port 8090! Στο pc έχω zone alarm και το έχω ανοιχτό στο router δεν το έχω κλήση είναι στις εργοστασιακές ρυθμίσεις! Χρησιμοποιείς Internet Explorer? (ΠΡΟΣΟΧΗ, Firefox, Chrome κτλ δεν λειτουργούν). Αν Ναι, τότε δεν έχεις εγκαταστήσει το ActivX Control του DVR. Επίσης Υπάρχει η περίπτωση το ActiveX Control να μήν έχει Υπογραφή, οπότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την παρακάτω διαδικασία Θα κάνω αυτό με ActivX control! Όντος χρησιμοποιούσα FireFox..
poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 οπως ειπαν καποια active x που ειναι για να δεις εικονα δεν παιζουν με αλλους browser.επισης προληπτικα μπορεις να δεις και για αλλο firmware για το καταγραφικο η μονη περιπτωση που δενχρειαζεται καποιος port forward ειναι οταν εχεις Public ip's απο τον Provider. 1
laniel Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) καλημερα και απο μενα εχω και εγω το ιδιο προβλημα, εχω ανοιξει τις πορτες 8000 και 80 και ειναι οκ. εκανα και noip οταν παταω στον ie με domain μπαινω στο μενου του dvr αλλα δεν εχω εικονα. εκανα ολα τα παραπανω με το ActivX και απενεργοποιησα την ασφαλεια που εχει ο οτε για καποιες πορτες. ποιες πορτες ακριβως πρεπει να ανοιξουμε? η 554 χρειαζεται? το dvr ειναι αυτο DS-7208HFI-SH http://www.hikvision.com/en/Products_show.asp?id=6760 αν μπορει καποιος να μου πει ενα οδηγο θα ειμαι ευγνώμων σας ευχαριστω edit: τελικα ηθελε και την 554! solvet ok!!!!! Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2014 από laniel 1
poulinos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 συνηθως σε καποια dvd μπορεις να αλλαξεις την πορτα που χτυπαει το remote.ενημερωτικα.αλλιως μερικοι κανουν dmz και ανοιγουν τα παντα.δεν προτεινεται αλλα ειναι μια λυση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα