Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο Αγγλικό amazon το βλέπω στις 210£ με τα μεταφορικά. Γιατί μπαίνετε στη διαδικασία του vpn ή της Αμερικής;;

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οντος και εγω απορω.. το αμαζον to πουλαει πιο φτηνα απο το play store...  Παρτε το απο εκει οσοι ενδιαφερεστε

Δημοσ.

Το ξέρω πως είναι απλά μεσάζοντας.

Για να αγοράσεις εσύ τη συσκευή απο το Play Store χρειάζεσαι πιστωτική της εκάστοτε χώρας, την οποία και προφανώς δύσκολα έχει κάποιος.

Οπότε θα πρέπει η αγορά να γίνει απο το f2me που με ενημέρωσαν πως χρεώνουν 15 λίρες ή 10% του κόστους του προϊόντος  για την αγορά + όσα είναι τα μεταφορικά.

OXI.

Σου λέω αγόρασα το Ν10 με ΔΙΚΗ ΜΟΥ χρεωστική κάρτα της Alpha Bank.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το ξέρω πως είναι απλά μεσάζοντας.

Για να αγοράσεις εσύ τη συσκευή απο το Play Store χρειάζεσαι πιστωτική της εκάστοτε χώρας, την οποία και προφανώς δύσκολα έχει κάποιος.

Οπότε θα πρέπει η αγορά να γίνει απο το f2me που με ενημέρωσαν πως χρεώνουν 15 λίρες ή 10% του κόστους του προϊόντος  για την αγορά + όσα είναι τα μεταφορικά.

επειδη δεν γνωριζω για αυτη την υπηρεσια,αν βρω κατι στο εβαυ αγγλιας και λεει παραδοση μονο στην αγγλια και αυτο στοιχιζει πχ 200 λιρες και παραδοση στην αγγλια 15 λιρες τι θα πληρωσω για την παραδοση στην ελλαδα; 200+15 + 200επι10% + dhl για ελλαδα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...