Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαστε στο γκέτο,μαζι με κατι αλλες χώρες της νοτιας περιοχης του κρατους που λέγε ευρώπη!

Ποτε θα το καταλάβουμε επιτελους?

Όταν πάμε τουρισμό σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη. Φτάνει μόνο να συγκρίνουμε τις αρχιτεκτονικές. :-D

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όταν πάμε τουρισμό σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη.

Οταν παμε για δουλεια θες να πεις!

Γιατι οταν πάμε για τουρισμο,νομίζουμε οτι είμαστε ο Ωνασης και αυτοι μια απολητιστη φυλη καπου στα βαθυ του αμαζονιου!:devil:

• Like 1
Δημοσ.

Είναι το άτιμο πάντως κορυφή. Από την χρήση κάθε μέρα το θέλει φόρτιση. Αξίζει τα λεφτά του μέχρι σεντ

Δημοσ.

Εγώ πασχίζω να καταλάβω τί σκατά ενωμένη ευρώπη είμαστε όταν δεν υπάρχει ένα σύνταγμα, ίδιοι νόμοι, ίδιες υποχρεώσεις και δικαιώματα.

Τι πάει να πει κυκλοφορεί στη Γερμανία και όχι στην Ελλάδα; Είμαστε ή δεν είμαστε ΕΝΑ κράτος ( εδώ κλάνουμε στα γέλια ). 

Δηλαδή θα κυκλοφορήσω εγώ στην Ελλάδα ένα προιον και θα πω πωλείται μόνο στη Στερεά Ελλάδα και στη Θεσσαλία;

οχι ενα κρατος δεν ημαστε και δεν ειναι αυτήν η εννοια της ΕΕ.

Ημαστε ομως ενωμένη αγορα και μπορεις μια χαρα να παραγγείλεις ελευθερα εντος ΕΕ οποιοδηποτε προιον θελεις,απο οπου κρινεις οτι σε συμφερει οικονομικά. 

ΥΓ:και βεβαια μπορεις να κυκλοφορησεις ενα προιον και να πεις πωλειται μονο Στερεά Ελλάδα και στη Θεσσαλία αν κρινεις οτι κατι τέτοιο σε συμφέρει οικονομικά.Αν ειναι δυνατον να υποχρεουσαι απο καποιον για το αντιθετο

• Like 2
Δημοσ.

Να τολμησουμε να περιμενουμε πτωση τιμης του παλιου? Ενδιαφερομαι για το παλιο γιατι δεν βλεπω καποιο σοβαρο λογο να προτιμησεις το νεο, ειδικα αμα υπαρξει και πτωση τιμης του παλιου.

2gb ram στο νέο. Το παλιό μου έχει θέματα με το 1 gb . Πολύ καθυστέρηση μετά από λίγο καιρό λειτουργίας. Γενικά πιστεύω ότι το android αν δεν έχει 2 gb μνήμη η συσκευή, έχει θέματα. Στο nexus 4 πχ πετάει.

• Like 1
Δημοσ.

Τέλεια. Πόσο έξτρα σου χρέωσαν από την F2me; Από περιέργεια...

2,5 ευρώ περίπου μόνο, για να ανοίξεις λογαριασμό για πάντα. Μετά κανονική χρέωση DHL ή ότι άλλο επιλέξεις, δε θυμάμαι τι επιλογές είχε. Θυμάμαι ότι το ζήτησα με DHL Express με 25 ευρώ και ήρθε μια χαρά σπίτι σε 4 εργάσιμες.

Δημοσ.

TunnelBear για να μπορέσεις να "δεις" το Αγγλικό PlayStore και να το παραγγείλεις.

Forward2Me σαν διεύθυνση για να στο στείλει εδώ.

Το έκανα ακριβώς έτσι και παρείγγηλα πριν καιρό το Nexus 10 απο PlayStore UK.

Κατεβάζω κανονικά την εφαρμογή tunnelbear;

Είναι σα να μπαίνεις με proxy;

Λέω να αγοράσω το Nexus 4 που έπεσε στο πάτωμα η τιμή του, το forward2me τι σου χρέωσε επιπλέον εκτός του κόστους της συσκευής;

Δε χρειάστηκε αγγλική πιστωτική για να κάνεις την αγορά;

Δημοσ.

Θα παω το απογευμα στη γνωστη γερμανικη αλυσιδα να το δω.Αν και προς το παρων μονο το 32γιγα εφεραν και το 3G

Προσωρινα το 16 γιγα...μονο στο playstore γερμανιας.Καλο μεσημερι απο τη συννεφιασμενη Στουτγκαρδη.

Δημοσ.

οχι ενα κρατος δεν ημαστε και δεν ειναι αυτήν η εννοια της ΕΕ.

Ημαστε ομως ενωμένη αγορα και μπορεις μια χαρα να παραγγείλεις ελευθερα εντος ΕΕ οποιοδηποτε προιον θελεις,απο οπου κρινεις οτι σε συμφερει οικονομικά. 

ΥΓ:και βεβαια μπορεις να κυκλοφορησεις ενα προιον και να πεις πωλειται μονο Στερεά Ελλάδα και στη Θεσσαλία αν κρινεις οτι κατι τέτοιο σε συμφέρει οικονομικά.Αν ειναι δυνατον να υποχρεουσαι απο καποιον για το αντιθετο

Οχι μου φαίνεται έχεις ξεχάσει ότι η έννοια της ευρώπης ήταν να γίνει ένα ομόσπονδο κράτος και όχι μια απλή οικονομική ένωση. Το πείραμα απέτυχε με την καταψήφιση του ευρωσυντάγματος από τους Γάλλους.

Δημοσ.

Κατεβάζω κανονικά την εφαρμογή tunnelbear;

Είναι σα να μπαίνεις με proxy;

Λέω να αγοράσω το Nexus 4 που έπεσε στο πάτωμα η τιμή του, το forward2me τι σου χρέωσε επιπλέον εκτός του κόστους της συσκευής;

Δε χρειάστηκε αγγλική πιστωτική για να κάνεις την αγορά;

To forward2me δεν μου χρέωσε τη συσκευή, μεσάζοντας για την παράδοση είναι όχι μαγαζί.

Είναι σα να έχεις ένα φίλο στην Αγγλια και να του πεις: Ρε Μάκη, θα σου έρθει ένα Ν4, όταν το λάβεις στείλτο μου εδώ Ελλάδα.

Κατάλαβες?

Για κάρτα χρησιμοποίησα χρεωστική (ανάληψης χρημάτων από Alpha Bank, VISA Electron).

Δημοσ.

To forward2me δεν μου χρέωσε τη συσκευή, μεσάζοντας για την παράδοση είναι όχι μαγαζί.

Για κάρτα χρησιμοποίησα χρεωστική (ανάληψης χρημάτων από Alpha Bank, VISA Electron).

Το ξέρω πως είναι απλά μεσάζοντας.

Για να αγοράσεις εσύ τη συσκευή απο το Play Store χρειάζεσαι πιστωτική της εκάστοτε χώρας, την οποία και προφανώς δύσκολα έχει κάποιος.

Οπότε θα πρέπει η αγορά να γίνει απο το f2me που με ενημέρωσαν πως χρεώνουν 15 λίρες ή 10% του κόστους του προϊόντος  για την αγορά + όσα είναι τα μεταφορικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...