Skr1ll3x Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 εχω το 600Τ και την Η100 σε push/pull στην κανονικη θεση ΑΛΛΑ τα ανεμιστηρια που ειναι μεσα στο κουτι ειναι slim (θα ανεβασω φωτο πιο μετα) διαφορα ελαχιστη σε full load,σε Idle πανω κατω τα ιδια edit Οπα ναι απολυτα σωστος, ειχα ξεχασει το ενδεχομενο με τα slim φουρφουρια, και γω το σκεφτομουν αλλα μετα αλαξα γνωμη και πηγα σε αερα αντι νερου..
johnnyman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 σημερα δεν ειχα νεα τους τι εγινε.αυριο θα παρω τηλεφωνο.αντε να δουμε.
agligoros Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 σημερα δεν ειχα νεα τους τι εγινε.αυριο θα παρω τηλεφωνο.αντε να δουμε. λες το προβλημα να το δημιουργησαν τα 3πινα;
kirileman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 λες το προβλημα να το δημιουργησαν τα 3πινα; Γιατί κάτι τέτοιο θυμάμαι να έχω διαβάσει στο φόρουμ της corsair;
johnnyman Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 λες το προβλημα να το δημιουργησαν τα 3πινα; τι εννοεις 3πινα φιλε μου?τα fans που ειχα πανω δεν ηταν 3πινα αλλα pwm(4πινα)
agligoros Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 τι εννοεις 3πινα φιλε μου?τα fans που ειχα πανω δεν ηταν 3πινα αλλα pwm(4πινα) λαθος,νομιζα οτι εκανες λαθος και συ(σαν και μενα )και πηρες 3πινα ενημερωσε μας για το τι θα κανει το πλαισιο.
johnnyman Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 οχι οχι 4πινα πηρα! αυριο το πρωι με μεσημερακι θα παρω τηλ γιατι δεν τους πολυ εχω εμπιστοσυνη εκει και φοβαμαι οτι θα με πουν αρλουμπες... 1
agligoros Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Γιατί κάτι τέτοιο θυμάμαι να έχω διαβάσει στο φόρουμ της corsair; ναι,γιαυτο το αναφερα(λανθασμενα βεβαια γιατι ο φιλος εκανε τη σωστη επιλογη).γιατι η corsair λεει οι ψηκτρες της δουλευουν σωστα μονο με τα 4πινα(PWM) οχι οχι 4πινα πηρα! αυριο το πρωι με μεσημερακι θα παρω τηλ γιατι δεν τους πολυ εχω εμπιστοσυνη εκει και φοβαμαι οτι θα με πουν αρλουμπες... προσωπικη εμπειρια απο το πλαισιο θεσσσαλονικης(το νεοκλασικο κοντα στην παραλιακη)ειχα αρκετα καλη.αν θυμαμαι καλα σε 2 μερες με ειχαν καλεσει οτι ο δισκος ειναι χαλασμενος.ελπιζω να χεις την ιδια τυχη 1
Prospector8 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Τελικα αποφασισα για Η100i λογο του Support της Corsair.Για να δουμε ποσο θα φτασουμε τον 3570. Το λοιπον,ποια ανεμιστηρακια ειπατε οτι ειναι 4πινα(PWM)?Link pls Μηπως ειναι αυτα http://www.e-shop.gr/product?id=PER.640218 ?
agligoros Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.641167 1
Skr1ll3x Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Ερωτηση για να παραγγειλω κι εγω ενα pwm. Στην 212 evo εχω ενα SP120αρι 3πινο.. Αν παρω ενα Pwm για να ελεγχει τις στροφες το cpu, και βαλω το 3πινο πισω απο την 212 για διαταξη push pull, θα χει θεμα που το ενα (το πισω) θα δουλευει μονιμα full και το αλλο θα ανεβοκατεβαζει στροφες? Το πισω θα σπρωχνει αερα πισω οποτε δεν νομιζω να χει θεμα απλα για να μαι σιγουρος ρωταω. Το mobo μονο ενα cpu fan υποστηριζει ετσι? Καλημερα σε ολους κυριοι.
Zapee995 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Με τον καιρο μπορει να τα φτησει καποιος ανεμηστηρας αφου ο ενας θα σπρωχνει λιγο αερα ενω ο αλλος θα δουλευει full. Ετσι θα ζοριζονται και οι δυο..Καλυτερα παρε 2 pwm ή οχι, αρκει να ειναι quite. Καποιες μητρικες εχουν δυο connectors για cpu_fan.
Skr1ll3x Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 2 pwm λες ε.. Χμ.. και το αλλο που χω κοτσαρισμενο πανω που στον βελζεβουλη να το βαλω.. Θα το βαλω μεσα στα drives μπροστα μου φαινεται του 600Τ.. Το pwm αν το βαλω σε 3πινο δεν εχει θεμα ετσι?
Zapee995 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν έχει θεμα η συνδεση pwm σε 3-pin απλα χανεις τη δυνατοτητα ελέγχου στροφων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα