Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μηπως τελικα εχουν μονο αυτοι που δεν ειναι PWM με τα 3pin?αυτος ειναι sp120 perfomance παλι αλλα δεν ειναι PWM και στην συσκευασια λεει Voltage step-down adapter for lower speed operation

http://www.corsair.com/en/cpu-cooling-kits/air-series-fans/air-series-sp120-high-performance-edition-high-static-pressure-120mm-fan.html

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εχω την συσκευασια ακομα νομιζω σπιτι απτα 3πινα.. Θα checkarω μολις παω σπιτι να σου πω αν ειχαν γιατι ουτε γω θυμαμαι..

Δημοσ.

μηπως τελικα εχουν μονο αυτοι που δεν ειναι PWM με τα 3pin?αυτος ειναι sp120 perfomance παλι αλλα δεν ειναι PWM και στην συσκευασια λεει Voltage step-down adapter for lower speed operation

http://www.corsair.com/en/cpu-cooling-kits/air-series-fans/air-series-sp120-high-performance-edition-high-static-pressure-120mm-fan.html

Ναι.Αυτο πιστευω.Επειδη δεν ειναι PWM,εχουν μεσα ανταπτορα.

Δημοσ.

μαλλον και εγω σε αυτους τους 2  θα παω της corsair  γτ και εμενα με ζαλιζουν τα μαμα ανεμιστηρια της h100i.... και θα χωσω και εναν στο πλαι στο case  .... ελεγα αυτον  http://www.e-shop.gr/product?id=PER.641135

διοτι ολα τα λεντακια ειναι μπλε :P

• Like 1
Δημοσ.

Με βλέπω να παίρνω και γω τα sp120 για την h100i. Αν είναι να έχω το θόρυβο του quiet profile με την απόδοση του balanced, μάλλον αξίζει. Αν και περισσότερο θόρυβο τελικά έχω από τα υπόλοιπα ανεμιστήρια του κουτιού παρά τα stock της υδρόψυξης. :mad:

Δημοσ.

σημερα τα επαιξε η h100i,παπαλα. :( στα καλα καθουμε αρχισε να αναβοσβηνε το led της και δεν μπορουσα να ρυθμισω τα fans.εκει που ητανε 1400rpm πηγαινανε στο full και το corsair link δεν εβλεπε ουτε τα fans ουτε την h100i.την πηγα στο πλαισιο.αυριο θα με πουνε.πιστευω να με δωσουν καινουρια!

Δημοσ.

Ε ναι λογικά καινούργια θα πάρεις. Κατι ασχετο που δεν ειδα να το αναφέρει κανείς. Δεν ήξερα οτι μπορούσαμε να βαζαμε 4fans στην Η100,λενε οτι βοηθανε αρκετα, η διαφορα να ειναι γυρω στους 4-5βαθμους σε συγκριση με 2fans. Το εχει δοκιμάσει κανεις? Η seidon 240 υποστηριζει 4fans?

Δημοσ.

Φυσικα και μπορεις να βαλεις 4 fans σε διαταξη push pull (2 να τραβανε προς το ψυγειο και 2 να διωχνουν απτο ψυγειο), και ειναι το καλυτερο setup, βεβαια δεν μπορεις να το κανεις σε ολα τα κουτια αυτο. Σε καποια (αναλογα και τις μητρικες) χωραει αυτη η διαταξη οριακα. Στο 600Τ για παραδειγμα για να χωρεσει πρεπει να φερεις το radiator μια θεση μπροστα απο το προβλεπομενο να στηριζεις τα φουρφουρια σε 3 μονο σημεια κτλ (το ειχε κανει ο Μανος-Doc στο animus project νομιζω και το εξηγουσε αναλυτικα), ή να κοψεις τελειως την γρυλια στο πανω μερος Η διαφορα οπως ειπες ειναι απο 2-6 βαθμους, καποια οχι τραγικη διαφορα, αλλα για επιδοξους OCers που αρκουνται με οικονομικα κλειστα συστηματα υδροψυξης ειναι αρκετα χρησιμη.

Παντα οταν κανουμε τετοια διαταξη κοιταμε να βαλουμε ιδια fans και απο τις 2 μεριες ωστε η στατικη πιεση να ειναι ιδια και να εχουμε το καλυτερη δυνατη ροη αερα μεσα στο ψυγειο. Τα SP120 οπως και τα Noctua ειναι φουρφουρια με πολυ καλες στατικες πιεσεις και συνηστονται για την H100i και ολα αλλα radiators.

Και για να σου διευρυνω την φαντασια φιλε Δημητρη δες εδω ενα τραγελαφικο setup, που θες ενα κουτι μεχρι το ταβανι του δωματιου σου, και αεραγωγους να βγαζουν τον αερα κατευθειαν εξω απο το σπιτι να πουμε..

Α και κανα 500 ευρω μονο για τα φουρφουρια..

• Like 1
Δημοσ.

Ε ναι λογικά καινούργια θα πάρεις. Κατι ασχετο που δεν ειδα να το αναφέρει κανείς. Δεν ήξερα οτι μπορούσαμε να βαζαμε 4fans στην Η100,λενε οτι βοηθανε αρκετα, η διαφορα να ειναι γυρω στους 4-5βαθμους σε συγκριση με 2fans. Το εχει δοκιμάσει κανεις? Η seidon 240 υποστηριζει 4fans?

ναι πιστευω να με δωσουν καινουρια γιατι ειναι και οτι να ναι το πλαισιο μην μου πουν οτι α δουλευεια καλα κτλ μια χαρα ειναι.

Δημοσ.

Φυσικα και μπορεις να βαλεις 4 fans σε διαταξη push pull (2 να τραβανε προς το ψυγειο και 2 να διωχνουν απτο ψυγειο), και ειναι το καλυτερο setup, βεβαια δεν μπορεις να το κανεις σε ολα τα κουτια αυτο. Σε καποια (αναλογα και τις μητρικες) χωραει αυτη η διαταξη οριακα. Στο 600Τ για παραδειγμα για να χωρεσει πρεπει να φερεις το radiator μια θεση μπροστα απο το προβλεπομενο να στηριζεις τα φουρφουρια σε 3 μονο σημεια κτλ (το ειχε κανει ο Μανος-Doc στο animus project νομιζω και το εξηγουσε αναλυτικα), ή να κοψεις τελειως την γρυλια στο πανω μερος Η διαφορα οπως ειπες ειναι απο 2-6 βαθμους, καποια οχι τραγικη διαφορα, αλλα για επιδοξους OCers που αρκουνται με οικονομικα κλειστα συστηματα υδροψυξης ειναι αρκετα χρησιμη.

Παντα οταν κανουμε τετοια διαταξη κοιταμε να βαλουμε ιδια fans και απο τις 2 μεριες ωστε η στατικη πιεση να ειναι ιδια και να εχουμε το καλυτερη δυνατη ροη αερα μεσα στο ψυγειο. Τα SP120 οπως και τα Noctua ειναι φουρφουρια με πολυ καλες στατικες πιεσεις και συνηστονται για την H100i και ολα αλλα radiators.

Και για να σου διευρυνω την φαντασια φιλε Δημητρη δες εδω ενα τραγελαφικο setup, που θες ενα κουτι μεχρι το ταβανι του δωματιου σου, και αεραγωγους να βγαζουν τον αερα κατευθειαν εξω απο το σπιτι να πουμε..

Ο Jesus και η μανα του Ο_Ο Μαλιστα, πολυ ωραια. Το κουτι που εχω ειναι το fractal midi r2,δεν νομιζω να εχω θεμα. Το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να διαλέξω αναμεσα σε Η100i και Seidon 240m..Αυτη η corsair εχει μαμηθει στα προβληματα, δεν ξερω..

Δημοσ.

ισχυει.. τα rma της Corsair για τις h100 κτλ ειναι πιο πολλα κι απ'τις πωλησεις τους.. Μονο μια επισκεψη στο forum τους θα σου δωσει να καταλαβεις.. Γι αυτο κι εγω κολλησα κ πηγα σε αερα, για να χω το κεφαλι μου ησυχο σε τυχον leak απο καμμια τετοια ψυξη. Ουτως ή αλλως μονο για μουρη και λιγο πιο ησυχα θα την εβαζα, οχι για κανα OC στο cpu..

Δημοσ.

Και αν σου πω οτι εγω θελω για Oc cpu τι θα μου πεις? :P Να παω custom νερακι!? Ειναι πανακριβες να παρει μου.. Ε νταξ δεν θελω να εχω ψυχτουλα στην κουταρα :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω το 600Τ και την Η100 σε push/pull στην κανονικη θεση ΑΛΛΑ τα ανεμιστηρια που ειναι μεσα στο κουτι ειναι slim :-D(θα ανεβασω φωτο πιο μετα)

διαφορα ελαχιστη σε full load,σε Idle πανω κατω τα ιδια

edit

izb3ut.jpg

Επεξ/σία από agligoros

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...