Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!!!!
Με την προϊγούμενη κάρτα μου μπορούσα και έκανα ''Αναπαραγωγη αυτων των οθονων'' στην ανάλυση οθόνης και έβλεπα σε 2 οθόνες το ίδιο. Εδώ και καιρό που έχω την ATI Radeon HD6570  βγάζει μύνημα στην τηλεόραση.....δεν υποστηρίζεται.
Δεν θέλω να κάνω ''αναπαραγωγή αυτών των οθονών'' γιατι η 2η είναι 3 δωμάτια μακριά και πρέπει να είναι άλλο άτομο εκεί για να με κατευθύνει με το ποντίκι.
Υπάρχει λύση????

Δημοσ.

δεν κατάλαβα τίποτα :P

γιατί πρέπει να είναι μια οθόνη δωμάτια μακριά ?

όλες οι κάρτες από αρχαιοτάτων χρονων κάνουν clone η extended desktop (αν θες αυτό).

Δημοσ.

δεν κατάλαβα τίποτα :P

γιατί πρέπει να είναι μια οθόνη δωμάτια μακριά ?

όλες οι κάρτες από αρχαιοτάτων χρονων κάνουν clone η extended desktop (αν θες αυτό).

διότι η μία οθόνη είναι του pc και η άλλη είναι η tv του καθιστικού που είναι συνδεδεμένη με καλώδιο vga 15m με το pc και χρησιμεύει σε Livestreaming matches, movies κτλ.

Για να μπορέσω να δω λοιπόν κάτι στο καθιστικό μέσω pc (στην κατάσταση που βρίσκομαι τώρα με την νέα κάρτα) μπορώ να κάνω μόνο ‘’επέκταση αυτών των οθονών’' (extend desktop) που σημαίνει πρέπει να μετακινήσω με το ποντίκι την προβολή εικόνα  του video, στην διπλανή τηλεόραση και να μοντάρω την εικόνα με την βοήθεια ενός δεύτερου ατόμου. Πριν είχα λύσει το πρόβλημα με το ‘’Αναπαραγωγή αυτών των οθονών’’  που στην ουσία είναι το clone αλλά τώρα μου λέει  δεν υποστηρίζεται.

Δημοσ.

φανταζομαι τις ρυθμισεις τις κανεις μεσα απο την καρτα κ οχι μεσα απο τα win !

στον εντοπισμο  βρισκει κ τις 2 μιας και  κανεις επεκταση ..

επειδη ειναι αδυνατον να μην υποστηριζει αναπαραγωγη -κλωνο- και των δυο η καρτα σου και επειδη δεν νομιζω το προβλημα να ειναι η αναλυση  , δοκιμασες να βαλεις την μια Α  (πρωτη) και μετα την αλλη ??

εχεις δοκιμασει ολες τις ρυθμισεις ?

Δημοσ.

Μεσα απο τον catalyst δοκιμασες να το κανεις?

όταν κάνω εντοπισμό.......1. samsung syncmaster, dfp, dvi

1. samsung, crt, αναλογική

δεν λέει 2...........

τις ονομάζει 1 και τις δύο, τι γίνεται????

Δημοσ.

Πραγματικά δεν υπάρχει κάρτα που να μην μπορεί να κάνει Clone,

ίσως δεν βρίσκεις το σωστό menu.

ίσως δεν εχεις σωστό driver,

τσέκαρε πάλι ανάλυσης, refresh rate και καλωδίωση

Δημοσ.

δοκίμασα τα πάντα και από catalyst και από windows

θέμα ανάλυσης εντόπισα!!!!

με λανθασμένη ρύθμιση από catalyst (αφού τις βλέπει και τις 2 με αριθμό 1 το οποίο δεν επιτρέπει να κάνω αυτό που δείχνεις ), πηγαίνοντας στα windows στην ανάλυση οθόνης είδα ότι εκεί που ήταν η ανάλυση δεν θα έπαιζαν με τίποτα ενώ αλλάζοντας την από εκεί σε 1024x768 έπαιξαν κανονικά!!!!

Σας ευχαριστώ όλους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...