deschri Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Ελαβε κανεις mail να παραλαβει απο αυτους που εκαναν παραγγελια;
GeorgT. Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δε θα το παραλαβω ουτε εγω, αν θελει καποιος να το πάρει απο το κατάστημα Τσιμισκης στειλτε μου πμ! 1
savas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δε θα το παραλαβω ουτε εγω, αν θελει καποιος να το πάρει απο το κατάστημα Τσιμισκης στειλτε μου πμ!Ευχαριστώ πολύ, you 've got pm!
vrwmiaris Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 οποιος αλλαξει γνωμη και περισσευει κανενα ας ενημερωσει
savas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δε θα το παραλαβω ουτε εγω, αν θελει καποιος να το πάρει απο το κατάστημα Τσιμισκης στειλτε μου πμ! Ευχαριστώ πολύ, you 've got pm! Το παρέλαβα μόλις από το Public Τσιμισκή Θεσσαλονίκης. Το Microsoft Sculpt Touch Mouse έχει σχετικά χαμηλό προφίλ που είναι καλό αν δε θες να φουσκώνει η θήκη του laptop. Αντί τροχού στη μέση έχει μία στενή επιφάνεια αφής δύο διευθύνσεων (πάνω κάτω, δεξιά-αριστερά). Παίρνει δύο μπαταρίες και τις χρειάζεται και τις δύο για να δουλέψει πράγμα που το κάνει πιο βαρύ από το αγαπημένο μου Microsoft Wireless Mouse 4000. Το Bluetooth έχει νομίζω καλύτερο χρόνο απόκρισης στην πρώτη χρήση (μετά από άνοιγμα του διακόπτη του ποντικιού) σε σχέση με ένα άλλο ποντίκι Bluetooth της Microsoft που είχα πριν κάποια χρόνια. Το πιο βασικό: μου απελευθέρωσε τη μοναδική θύρα USB του τσιγκούνικου MacBook Air. Ευχαριστώ πολύ τον skoulas για τον εντοπισμό του προϊόντος και τον GeorgT. για την παραγγελία που μου παραχώρησε. 1
deschri Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Αν δεν εχουμε λαβει ακομα ειδοποίηση για παραλαβη σημαινει ότι δεν το προλαβαμε; Δεν εχω παραγγειλει ξανα απο public και δε γνωριζω τι ισχυει.
skoulas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Αν το θελει καποιος απο ΠΑΤΡΑ ας μου στειλει pm γιατι τελικα δεν θα παω να παραλαβω...
Questioner Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Τελευταία κομμάτια από το multirama στα 20 http://www.multirama.gr/prod/perifereiaka/pontikia/asyrmata/microsoft-sculpt-touch-asimi/prod3040042pp/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα