Προς το περιεχόμενο

Mouse Microsoft Sculpt Touch,Bluetooth 18euro Public [ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Link.png Site: http://www.public.gr/product/perifereiaka/mouse/wireless-mouse/microsoft-sculpt-touch-asimi/prod3040042pp/">Public

Για οποιον θελει να δοκιμασει την τυχη του...

18euro Public

20euro Multirama

και το επομενο σχεδον +50% Link.png Site: https://www.skroutz.gr/s/2302592/Microsoft-Sculpt-Touch-Mouse.html?from=account_notifications">Skroutz

• Like 2
Δημοσ.

δεν μπορω να κάνω checkout καθολου στο site τους. firefox 26 beta και internet explorer 11 χρησιμοποιησα. άκυρο, έκαναν unblock και συνέχισε...

Απο chrome δουλευει μια χαρα...

Δημοσ.

Συμβουλη : πριν το αγορασει η το παραγγειλει κανεις πηγεντε και τσεκαρετε το στο χερι σας να δειτε αν σας βολευει γτ σαν ποντικι εχει μικρες διαστασεις.

Το θέμα είναι ότι πολύ πιό γρήγορα θα εξαντληθεί, άρα καλύτερα ας το χτυπήσει κάποιος και αν του πούνε να παραλάβει το εξετάζει επιτόπου αν του κάνει.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει πουθενά στην λίστα των προϊόντων και το link δεν το βρίσκεις ούτε μέσω της αναζήτησης του Public. Μόνο μέσω skroutz!!!

Strange....and lol πακέτο...

Δημοσ.

Εγώ καταχωρησα άμεσα και ήρθε και email επιβεβαίωσης..

Και έψαχνα bluetooth mouse ... (Κρίμα που το Asus της υπογραφής τελικά δεν έχει BT, θα βολέψει στο Samsung όμως)

Thanks στο TS

Δημοσ.

Κι εγω προλαβα και το παρηγγειλα οσο ηταν σε αποθεμα. Ελπιζω να το παραλαβουμε και να είναι και βολικο στη χρηση..

Δημοσ.

Οποίος ενδιαφέρεται έχω κάνει κράτηση την οποια δεν θα παραλάβω γιατί πήγα χτες και το πήρα από το μαγαζί, αν θέλει να του δώσω τον αριθμό παραγγελίας να το παραλάβει αλλιώς αύριο θα το ακυρωσω!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...