Maryli Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 αγόρασα πριν 2 μέρες το s3 και παίζοντας uno που κατέβασα στα applications μου ζεστάθηκε πάρα πολυ το κινητό με μια παρτίδα... και πίσω στο σημείο της μπαταρίας και μπροστά κάτω στα πλήκτρα αφής. Είναι φυσιολογικό ή είναι ελαττωματικό;
fraris Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δες το πως θα παει και αν στο ξανακανει σε αλλο game η και στο ιδιο με την πρωτη παρτιδα..δωστο πισω για DOA πριν περασει η εβδομαδα!
poihths Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 ετσι ζεσταινονται μην ανησυχεις εχωερασει και απο s2 και απο s4 οταν παιζεις games ειδικα ψηνονται.. να ανησυχεις μονο αν κολλαει κ κανει reboot 1
Hyphen Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 ετσι ζεσταινονται μην ανησυχεις εχωερασει και απο s2 και απο s4 οταν παιζεις games ειδικα ψηνονται.. να ανησυχεις μονο αν κολλαει κ κανει reboot Εχει δικιο ο φιλος και το δικο μου σ4 καει οταν το ζορισω!
Maryli Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 To θέμα είναι ότι άρχισε να καίει με μια παρτίδα uno που δεν κράτησε πάνω από 8 λεπτά! Όταν ξανάπαιξα δεν έκανε το ίδιο... Αλλά δεν ξέρω... χωρίς να παίζω πολύ, maximum 10 λεπτά νιώθω ότι ζεσταίνεται. Οκ 4 πυρήνες είναι αυτοί αλλά είναι φυσιολογικό;
mphxths Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 αμα το χουφτωνεις με παθος και δεν εχει διεξοδο η θερμοτητα να φυγει προς το περιβαλλον....εικαζω πως ειναι φυσιολογικο
Maryli Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Είναι και η θήκη σιλικόνης που του έχω και νομίζω ότι παίζει ένα ρόλο. Απλά ανησυχώ μήπως μου βγάλει προβλήματα στο μέλλον. Χτες κατέβασα ένα παιχνίδι στην τύχη knee surgery και εκτός του ότι το είχα περάσει σε 2 οθόνες στη μια τα γραμματα σήμερα ήταν μπερδεμένα... δεν διέκρινες το knee καθαρά. Το διέγραψα. Κατα τ αλλα δεν εχω δει κατι αλλο.
vrwmiaris Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 παίζει ρόλο βασικό το Εάν είσαι γυναίκα, επίσης Εάν το έχεις μαμά χωρίς να το έχεις πειράξει, τι εφαρμογές τρέχουν από πίσω, ποια ρομ φοράς,καθώς και το ότι είναι καλοκαίρι
mphxths Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Είναι και η θήκη σιλικόνης που του έχω και νομίζω ότι παίζει ένα ρόλο. Απλά ανησυχώ μήπως μου βγάλει προβλήματα στο μέλλον. Χτες κατέβασα ένα παιχνίδι στην τύχη knee surgery και εκτός του ότι το είχα περάσει σε 2 οθόνες στη μια τα γραμματα σήμερα ήταν μπερδεμένα... δεν διέκρινες το knee καθαρά. Το διέγραψα. Κατα τ αλλα δεν εχω δει κατι αλλο. για δοκιμασε να παιξεις καποιο παιχνιδι χωρις να το χεις στην θηκη...ετσι για την ιστορια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα