Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αγόρασα πριν 2 μέρες το s3 και παίζοντας uno που κατέβασα στα applications μου ζεστάθηκε πάρα πολυ το κινητό με μια παρτίδα... και πίσω στο σημείο της μπαταρίας και μπροστά  κάτω στα πλήκτρα αφής.

Είναι φυσιολογικό ή είναι ελαττωματικό; 

Δημοσ.

Δες το πως θα παει και αν στο ξανακανει σε αλλο game η και στο ιδιο με την πρωτη παρτιδα..δωστο πισω για DOA πριν περασει η εβδομαδα!

Δημοσ.

ετσι ζεσταινονται μην ανησυχεις εχωερασει και απο s2 και απο s4 οταν παιζεις games ειδικα ψηνονται..

να ανησυχεις μονο αν κολλαει κ κανει reboot

• Like 1
Δημοσ.

ετσι ζεσταινονται μην ανησυχεις εχωερασει και απο s2 και απο s4 οταν παιζεις games ειδικα ψηνονται..

να ανησυχεις μονο αν κολλαει κ κανει reboot

Εχει δικιο ο φιλος και το δικο μου σ4 καει οταν το ζορισω!

Δημοσ.

To θέμα είναι ότι άρχισε να καίει με μια παρτίδα uno που δεν κράτησε πάνω από 8 λεπτά!

Όταν ξανάπαιξα δεν έκανε το ίδιο...

Αλλά δεν ξέρω... χωρίς να παίζω πολύ, maximum 10 λεπτά νιώθω ότι ζεσταίνεται.

Οκ 4 πυρήνες είναι αυτοί αλλά είναι φυσιολογικό;

Δημοσ.

αμα το χουφτωνεις με παθος και δεν εχει διεξοδο η θερμοτητα να φυγει προς το περιβαλλον....εικαζω πως ειναι φυσιολογικο :)

Δημοσ.

Είναι και η θήκη σιλικόνης που του έχω και νομίζω ότι παίζει ένα ρόλο. Απλά ανησυχώ μήπως μου βγάλει προβλήματα στο μέλλον. Χτες κατέβασα ένα παιχνίδι στην τύχη knee surgery και εκτός του ότι το είχα περάσει σε 2 οθόνες στη μια τα γραμματα σήμερα ήταν μπερδεμένα... δεν διέκρινες το knee καθαρά. Το διέγραψα. Κατα τ αλλα δεν εχω δει κατι αλλο. 

Δημοσ.

παίζει ρόλο βασικό το Εάν είσαι γυναίκα, επίσης Εάν το έχεις μαμά χωρίς να το έχεις πειράξει, τι εφαρμογές τρέχουν από πίσω, ποια ρομ φοράς,καθώς και το ότι είναι καλοκαίρι

Δημοσ.

Είναι και η θήκη σιλικόνης που του έχω και νομίζω ότι παίζει ένα ρόλο. Απλά ανησυχώ μήπως μου βγάλει προβλήματα στο μέλλον. Χτες κατέβασα ένα παιχνίδι στην τύχη knee surgery και εκτός του ότι το είχα περάσει σε 2 οθόνες στη μια τα γραμματα σήμερα ήταν μπερδεμένα... δεν διέκρινες το knee καθαρά. Το διέγραψα. Κατα τ αλλα δεν εχω δει κατι αλλο. 

για δοκιμασε να παιξεις καποιο παιχνιδι χωρις να το χεις στην θηκη...ετσι για την ιστορια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...