dimosthenis1984 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 καλημερα παιδια. ξερεισ κανεις πως μπορω να κανω back up τα μηνυματα μου σε htc one s ? ευχαριστω .! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JamesSP472 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Sms Back Up & Restore (Δεν το έχω το έχω δοκιμάσει, γιατί έχω το COMODO Antivirus που το κάνει, αλλά έχω ακούσει ότι είναι αρκετά καλό) Αν και η HTC δίνει τη λύση χωρίς καμία εφαρμογή εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bikey77 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 +1 για το sms backup restore που υποστηρίζει και backup σε dropbox, αρκετά χρήσιμο feature. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση MasterX Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Λύση Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 εγω χρησιμοποιω το Super Backup .Με εχει σωσει για αντιγραφα ασφαλειας εφαρμογων-επαφων-μηνυματων-call logs-calendar-bookmarks.. δουλευει απλα και σωστα.. και το εχω βαλει σε αρκετες συσκευες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimosthenis1984 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 ευχαριστω παιδια.. αυτο με το email το ειχα κανει αλλα μετα βγαινει ενα αρχειο που δε μπορουν να ανοιξουν τα ςινδοςσ.. κατεβασα το super backup. ολα τελεια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 το Super Backup δημιουργει αρχεια xml για τα αντιγραφα..στον υπολογιστη σου τα νοιγουν ολοι οι browsers αλλα εκει βλεπεις τα μηνυμα με χρονολογικη σειρα και οχι οργανωμενα σαν συζητησεις.. δεν ειναι και πολυ βολικο αυτο.. καποιο αλλο προγραμμα που να μπορει να τα ανοιγει και να βλεπεις τα μηνυματα σου οργανωμενα σε συζητησεις οπως στο κινητο δεν μπορεσα να βρω στον υπολογιστη..Ομως αυτο γινεται μεσα στο κινητο απο τον ενσωματωμενο viewer του Super Backup ..οποτε αφου τα κανεις Backup, μπορεις και να τα σβησεις απο το κινητο και να πηγαινεις οποτε θες μεσα στο προγραμμα να τα δεις απο κει αν ψαχνεις κατι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα