Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω ειλικρινά διότι πήγα να δώσω την παραγγελία επέλεξα το 16αρι nexus 4 το έβαλα καλάθι και μόλις μου ζήτησε sign in για να πληρώσω μου πετάει το κλασικό μήνυμα ότι δεν ειναι διαθέσιμο το play store στην χώρα μου.Και εντωμεταξυ έχω δηλώσει στο google account την πιστωτική μου με την αγγλική διεύθυνση απο το forward2me.τελος πάντων σε ευχαριστώ :)

ΥΓ:και VPN με αγγλική IP on αλλά και DNS αγγλικό ΟΝ στον υπολογιστή.

Το δοκίμασα κι εγώ και κόλλησε ακριβώς στο ίδιο σημείο με το ίδιο μήνυμα. Απ' ότι κατάλαβα βλέπει ότι κάνεις login από IP εξωτερικού και το μπλοκάρει ως "ύποπτη κίνηση"...

Δημοσ.

Δεδομένου ότι κανένα κινητό δεν είναι τέλειο, νομίζω ότι είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να βρει κανείς στα συγκεκριμένα χρήματα. Λογικά η πτώση τιμής θα έχει αντίκτυπο και στις τιμές που το βρίσκουμε και στα μικρά εγχώρια online καταστήματα.

Δημοσ.

Φοβερό Smartphone ειδικά για αυτή την  τιμή που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από Smartphones 3 πλάσιας+  αξίας πια… ούτε σε χαρακτηριστικά, ούτε σε  Design ούτε σε απόδοση  εκτός από κάτι λειτουργίες  eye tracking κτλ που πραγματικά είναι άχρηστες και μόνο για εντυπωσιασμό.

Δημοσ.
Πολύ καλές τιμές αλλά που είναι το 32αρι; Είναι δυνατόν να πουλάνε ακόμα 8Gb σε μια συσκευή που δεν παίρνει SD;

Έλα ντε. Να μη πάρουν παράδειγμα από την apple που πουλάει ακόμη το 4άρι τα 8gb στα 350 ευρώ.

Ντουβάρια στο μάρκετινγκ οι της google

Δημοσ.

Ξέρει κανείς άμα το αμερικάνικο Nexus 4 από play store θα δουλεύει Ελλάδα;

Λογικά ναι, στο δικό μου νεξους η "αμερικανική"rom δουλεύει κανονικά

Η μόνη διαφορά που έχουν τα αμερικανικά είναι το Google wallet

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικά ναι, στο δικό μου νεξους η "αμερικανική"rom δουλεύει κανονικά

Η μόνη διαφορά που έχουν τα αμερικανικά είναι το Google wallet

Οκ θα κοιτάξω μην βρω κανένα γνωστό που θα πάει Αμερική.

Υ.Γ. Τα 199 και τα 249 είναι τιμή με τους φόρους ή χωρίς;

Επεξ/σία από cyberrobot
Δημοσ.

Οκ θα κοιτάξω μην βρω κανένα γνωστό που θα πάει Αμερική.

Υ.Γ. Τα 199 και τα 249 είναι τιμή με τους φόρους ή χωρίς;

Χωρις! Ειναι 10$ τα μεταφορικα + ποσο επι το φορο της πολιτειας στην οποια θα το στειλεις!

Δημοσ.

Στην Αμερικη που δεν εχουν λεφτα πεφτει η τιμη του Nexus 4 16gb στα 249$,στην Ελλαδα ομως που υπαρχουν λεφτα η τιμη του ανεβαινει και φτανει και http://www.public.gr/product/tilefonia/mobile-phones/lg-nexus-4-e960-mayro/prod4000015pp/.Μικρη διαφορα  :P

Δημοσ.

Στην Αμερικη που δεν εχουν λεφτα πεφτει η τιμη του Nexus 4 16gb στα 249$,στην Ελλαδα ομως που υπαρχουν λεφτα η τιμη του ανεβαινει και φτανει και http://www.public.gr/product/tilefonia/mobile-phones/lg-nexus-4-e960-mayro/prod4000015pp/.Μικρη διαφορα  :P

Περίμενες τίποτα καλύτερο από το Public;ΤΟ φαρμακείο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...