qsis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Το nexus 4 θέλει λιγότερο χώρο για το λειτουργικό μιας και δεν έχει τα επιπλέον πράγματα του touchwiz τα οποία δεν είναι και λίγα To λέει ο long Tom επάνω ότι έχει 5.67 GB διαθέσιμα από τα 8, όχι 2-3 1
eliask Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Είμουν έτοιμος να το πάρω μέσα στο μήνα αλλά τώρα θα περιμένω την πτώσση της τιμής να φτάσει και εδώ. Μια τιμή στα 280 θα είναι απλά super...
Human Soul Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Το nexus 4 θέλει λιγότερο χώρο για το λειτουργικό μιας και δεν έχει τα επιπλέον πράγματα του touchwiz τα οποία δεν είναι και λίγα To λέει ο long Tom επάνω ότι έχει 5.67 GB διαθέσιμα από τα 8, όχι 2-3 Ωραία. Επίσης βλέπω ότι έχει τον S4 που είναι αρκετά καλός για γραφικά (περίπου 2-3 φορές πιο γρήγορο από το note 10 μου το οποίο είναι tablet). Αλλά για 330 ευρώ στο skroutz δυσκολεύομαι να το δεχτώ.
StigmaX Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Έχω το Nexus 4 white version (συλλεκτικό πλέον) αγορασμένο απο Αμερική. Ίσως το καλύτερο τηλέφωνο στη κατηγορία του, και με διαφορά το καλύτερο value for money μπορείς να βρείς στην αγορά. Η τιμή του play store είναι πρό φόρου, απο $349 μου πήγε γύρο στα 390 με μεταφορικά + φόρους απο new york. Το μοναδικό μειονέκτημα του nexus 4 η κάμερα του, που την ταξινομώ στα επίπεδα του iPhone4, κατώτερη αρκετά απο του 4s σε χαμηλό φωτισμό.
Twisted_Wicked Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Ηρθε η ωρα να εκμεταλευτω τα ξαδερφια στο εξωτερικο.Τι χρειαζεται απο την μερια τους για να το αποκτησω(πιστωτικη/debit/paypal κτλ);
marios32 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Μπορείς να τους στείλεις χρήματα μέσω τραπέζης και να σου κάνουν την αγορά ή να το αγοράσεις εσύ μέσω χρεωστικής/πιστωτικής χρησιμοποιώντας proxy/vpn (πχ TunnelBear) πρόγραμμα για να αποκτήσεις US ip και μετά να τους το στείλεις για να στο στείλουνε ή να ξανακάνεις το παραπάνω και να πληρώσεις υπηρεσία για να το λάβει και να στο στείλει.
lagman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Η google γράφει την Ελλάδα στα παλιά της τα παπούτσια , εδώ ούτε τους Ελληνες προγραμματιστές δεν αφήνει να πουλήσουν τις εφαρμογές τους.Θα πει κάποιος τι να πουλήσουν όλοι σπασμένα τρέχουν...<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia
salazar1991 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Τωρα που τελειωνει το καλοκαιρι βαλανε εκπτωσεις στις παντοφλες..???Μαλακια
dream21 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Μπορείς να τους στείλεις χρήματα μέσω τραπέζης και να σου κάνουν την αγορά ή να το αγοράσεις εσύ μέσω χρεωστικής/πιστωτικής χρησιμοποιώντας proxy/vpn (πχ TunnelBear) πρόγραμμα για να αποκτήσεις US ip και μετά να τους το στείλεις για να στο στείλουνε ή να ξανακάνεις το παραπάνω και να πληρώσεις υπηρεσία για να το λάβει και να στο στείλει. Γιατί έχω την εντύπωση πως με το tunnelbear πλεον δεν μπορεις να μπεις στο Αγγλικο play store?
Razor7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Okay where? http://www.doctorandroid.gr/2013/02/how-to-shop-nexus-device-from-other-country-play-store.html
dream21 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 http://www.doctorandroid.gr/2013/02/how-to-shop-nexus-device-from-other-country-play-store.html Δοκίμασα και απο windows και απο mac αλλα και απο το S4 και ενω έχω ενεργοποιησει το vpn tunnelbear σε UK με το που πατώ για αγορά βλεπω το κλασικο μήνυμα "οχι διαθεσιμο για την χωρα μου"
marios32 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Γιατί έχω την εντύπωση πως με το tunnelbear πλεον δεν μπορεις να μπεις στο Αγγλικο play store? Το είχα δοκιμάσει πριν από 1 μήνα και ήταν οκ. Και να μην δουλεύει, ένα παράδειγμα ήταν. Υπάρχουν πολλές παρόμοιες υπηρεσίες για τέτοια πράματα. Αν και δεν βρίσκω λόγο για να μην δουλεύει μόνο στο Play Store.. Λέμε τώρα..
keepgoing Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Πολύ καλές τιμές αλλά που είναι το 32αρι; Είναι δυνατόν να πουλάνε ακόμα 8Gb σε μια συσκευή που δεν παίρνει SD;
dream21 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Το είχα δοκιμάσει πριν από 1 μήνα και ήταν οκ. Και να μην δουλεύει, ένα παράδειγμα ήταν. Υπάρχουν πολλές παρόμοιες υπηρεσίες για τέτοια πράματα. Αν και δεν βρίσκω λόγο για να μην δουλεύει μόνο στο Play Store.. Λέμε τώρα.. Δεν ξέρω ειλικρινά διότι πήγα να δώσω την παραγγελία επέλεξα το 16αρι nexus 4 το έβαλα καλάθι και μόλις μου ζήτησε sign in για να πληρώσω μου πετάει το κλασικό μήνυμα ότι δεν ειναι διαθέσιμο το play store στην χώρα μου.Και εντωμεταξυ έχω δηλώσει στο google account την πιστωτική μου με την αγγλική διεύθυνση απο το forward2me.τελος πάντων σε ευχαριστώ ΥΓ:και VPN με αγγλική IP on αλλά και DNS αγγλικό ΟΝ στον υπολογιστή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα