disqualified Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Ναι. αν δεν τραβας πολλές φωτο και βίντεο και αν δεν έχεις πολύ μουσική και αν δεν έχεις πολλά μεγάλα παιχνιδια (angry birds και plants vs zombies δεν είναι παιχνιδια) τοτε σου φτάνουν. Αλλα τοτε γιατι να έχεις τετοιο κινητο; Δηλαδη αν καποιος θελει να συλλεξει καποια πληροφορια απο το net, να εχει 3GB μουσικης μεσα, να τραβαει φωτογραφιες αλλα οχι σαν μανιακος και να παιζει και κανενα χαζοπαιχνιδακι αν θελει να σκοτωσει λιγη ωρα δε δικαιολογειται η αγορα του; Νομιζω αυτη ειναι η ιδανικη χρηση ενος smartphone. Γιατι εγω νομιζω πως για αυτο φτιαχτηκε σε καθε αλλη περιπτωση ακυρωνεται η χρηση του ως κινητου γιατι δε θα του φτανει ποτε η μπαταρια. Και αυτα να τα θελει χωρις να εχει ενα προβληματικο android που δε θα παρει ποτε αναβαθμιση η οποια ανανεωνει το ενδιαφερον του κινητου. Βρισκω λιγο υπερβολικο το σχολιο σου 1
qsis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 είναι πάρα πολλά τα πράγματα που μπορείς να κάνεις με ένα smartphone χωρίς να έχεις ένα σωρό πράγματα αποθηκευμένα στο κινητό σου ίσα ίσα οι περισσότερες έξυπνες λειτουργίες δε χρειάζονται κάτι τέτοιο για μένα η συνθήκη του να έχει κανείς smartphone και να μπορεί να λέει ότι το ευχαριστιέται είναι να έχει παντού internet και όσο πιο μπόλικο γίνεται αν μιλάμε για πακέτο δεδομένων , ο χώρος αν και επιθυμητός είναι δευτερεύον παράγοντας 2
Skylined Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Όπως πλεον είναι στάνταρ η διασύνδεση σε οικία και γραφείο έτσι θα γίνει - σε κάποιες χώρες ήδη είναι - στάνταρ και η φορητή διασύνδεση. Είναι αστείο να έχεις smart συσκευή τελευταίας γενιάς και να μετράς το MB. Τέλος πάντων φοβερή η νέα τιμολόγηση της Google... Η πτώση τιμής στην Ευρώπη ισχύει στο Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία και Γερμανία.
8elwADSL Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Ποτε θα ανοίξει και σε μας αυτό το ρημάδι το play store!
viper2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Ωραία I got to ask Πως το φέρνουμε εδώ με αυτήν την τιμή; 1
Bloodrage Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Ημουν ετοιμος να αγορασω αυτο http://www.minideal.net/zte-v987-mt6589-quad-core-android-4-1-1-2ghz-dual-sim-5-0-inch-hd-1g-ram-8-0m-smart-phone.html . Τωρα τι κανω?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 fuck it, περιμένω Nexus 5 ή 6
qsis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 fuck it, περιμένω Nexus 5 ή 6 άμα γίνει η καλή και αρχίσουμε να παίρνουμε εκδόσεις 5.x.x πηδάμε και το "5" και κοιτάμε το "6" αν και από xda θα πάρουμε σίγουρα ,πάμε άλλο ένα χρόνο να κάνουμε μέγιστη απόσβεση των χρημάτων μας γκρινιάζοντας για τις amoled μας Ημουν ετοιμος να αγορασω αυτο http://www.minideal.net/zte-v987-mt6589-quad-core-android-4-1-1-2ghz-dual-sim-5-0-inch-hd-1g-ram-8-0m-smart-phone.html . Τωρα τι κανω? να σταματήσεις να συγκρίνεις zte με lg και πριν μου πεις ότι κριτικάρω άδικα τους κινέζους και το παίζω σνομπ, σου αναφέρω ότι έχω βγάλει λεφτά από τη τσέπη μου για zte τα οποία στη συνέχεια έκλαψα κάτι που δεν έχω κάνει με λεφτά που έχω δώσει για lg
LongTom Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Προσωπικά τα 8giga είναι υπεραρκετά. Το Nexus 4 μου δεν το φορτώνω παιχνίδια(σχεδόν ποτέ δεν παίζω)και τις φωτογραφίες συχνά-πυκνά τις κάνω back-up για λόγους ασφαλείας.Έτσι δεν μου χρειάζονται πολύς χώρος. Θεωρώ ότι πρέπει να έχεις σύνδεση στο κινητό γιατί εκεί πραγματικά φαίνεται η αξία ενός smartphone σαν κι το 4. Σε περιπτώσεις που σκάλωνε ή αργούσε επιδεικτικά το Sola μου το nexus πετάει,όπως internet/χάρτες-pdfs/εμφάνιση bluetooth κ.ο.κ. Για εμένα είναι πραγματικό εργαλείο στην καθημερινότητα παρά το ότι χρησιμοποιώ μόνο το 60% των 5.67Giga που είναι διαθέσιμα. Αυτά περί ανάγκης όλων για τεράστιες μνήμες στο κινητό. 5
Skylined Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 έχω βγάλει λεφτά από τη τσέπη μου για zte τα οποία στη συνέχεια έκλαψα κάτι που δεν έχω κάνει με λεφτά που έχω δώσει για lg ZTE Blade πλεον με android 4.2.2 80 λίρες πριν 3 χρόνια, σοβαρό v.f.m. Ημουν ετοιμος να αγορασω αυτο http://www.minideal.net/zte-v987-mt6589-quad-core-android-4-1-1-2ghz-dual-sim-5-0-inch-hd-1g-ram-8-0m-smart-phone.html . Τωρα τι κανω? Μόλις πήρα αυτό. Μεταξύ του να δώσω 210 (κοστίζει 10 η αποστολή) και 120 λίρες προτίμησα 120, φυσικά και το Nexus 4 είναι καλύτερο αλλά και ο Κινέζος θα κάνει μια χαρά δουλειά προς το παρόν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 άμα γίνει η καλή και αρχίσουμε να παίρνουμε εκδόσεις 5.x.x πηδάμε και το "5" και κοιτάμε το "6" εννοώ το μεθεπόμενο... 1
Human Soul Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Εν το μεταξύ από τα 16 gb διαθέσιμα που έχω στο note 10 μου τα 5 με 6 χρειάζονται για το λειτουργικό του android νομίζω.Δηλαδή όποιος πάρει το 8gb θα έχει 2-3 gbyte free,με τα βίας καμιά 10 μικρά προγράμματα και καμιά 10ριά pdfs... Το nexus 4 στα 200 ευρώ μου φαίνεται κλοπή για αυτά τα specs.Έχω άδικο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα