marios32 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Η τιμή του Nexus 4 έπεσε στα 199 δολάρια για την έκδοση των 8GB και στα 249 δολάρια για την έκδοση των 16GB, μια κίνηση της Google που προκαλεί ακόμα και τον πιο δύσκολο πελάτη.Η τιμή ισχύει για τις περιοχές που ήδη πωλείται το Nexus 4 μέσω του Play Store, με τιμές όπως 159/199 λίρες στην Αγγλία και 199/249 ευρώ στη Γερμανία και Γαλλία. Επιπλέον, η Google διαθέτει μια πολιτική η οποία προστατεύει πελάτες που αγόρασαν την συσκευή μέχρι και 15 μέρες πριν από την αλλαγή, με την παλιά τιμή και δίνει την δυνατότητα να ζητήσει κανείς να του επιστραφεί η διαφορά πηγαίνοντας εδώ. Δυστυχώς στην Ελλάδα και πολλές άλλες χώρες το Nexus 4 δεν είναι διαθέσιμο μέσω του Play Store, μπορούμε όμως να ελπίζουμε ότι θα πέσει και εδώ η τιμή σύντομα. Πηγή: Techflow.gr Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2013 από marios32
marios32 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Πρέπει να ετοιμάζουν την επόμενη έκδοση και θέλουν να πουλήσουν όλο το stock λογικά.Αυτές οι τιμές είναι μόνο για play store όμως, και σε άλλες χώρες σε κανονικά μαγαζιά είναι πιο ακριβό. 1
LongTom Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Εξαιρετική προσφορά. Τώρα βλέπω να με ζητάν να το αγοράσω πολλοί.
Maitre Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Στο e-shop στο crazy sundays που είδα αυτή την στιγμή έχει το μαύρο nexus 4 το 16αρι στα 339€
qsis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 δυστυχώς πιστεύω ότι σε μας θα επαναληφθεί το σκηνικό που παίχτηκε πέρισυ λίγο πρίν παρουσιαστει το N4 με το galaxy nexus θα κάνει κάνα μεγάλο μαγαζί στυλ πλαίσιο κάνα γερό ξεστοκάρισμα στα 299 άντε ίσως και λίγο πιο κάτω αλλά κάτω από τα 280 πιστεύω δύσκολα , μετά θα υπάρχει σε λιγοστά μαγαζιά στο πατημένο 300αρι και δε θα αξίζει σε σχέση με το nexus 5 που θα έχει βγει έως τότε και αυτό το λέω μόνο και μόνο με τη λογική ότι και το galaxy nexus πέρισυ τέτοια εποχή κάπου τόσο όσο το n4 κόστιζε (ίσως και λίγο παραπάνω) και τους είχε πιάσει η πρεμούρα να τα ξεφορτωθούν εν'οψει του νέου τώρα που ξέρουν ότι και το επόμενο nexus μάλλον θα είναι φθηνό όπως το 4 είμαι βέβαιος ότι θα προσπαθήσουν να τα ξεφορτωθούν πριν έρθει το νέο, αλλά τιμές play store τους παίρνει να μη δούμε ποτέ εδώ και πάλι να θεωρηθεί προσφορά για τα δεδομένα μας το περιμένω πάντως στο section με τις προσφορές το thread με n4 (16GB) στα 299 4
basilis5 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 φοβερη τιμη, δεν παιζει κατι καλυτερο στα λεφτα αυτα αλλα και σε αρκετα παραπάνω. κριμα που η google μας εχει τοσο γτπ.. 3
Skylined Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Είμουν έτοιμος να αγοράσω κινέζικο σήμερα, τώρα το σκέφτομαι, μόνο επειδή λείπει η sd card slot. 1
qsis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Είμουν έτοιμος να αγοράσω κινέζικο σήμερα, τώρα το σκέφτομαι, μόνο επειδή λείπει sd card slot. πιστεύω ότι από το να πάρεις κινεζιά μπορείς να κάνεις την υποχώρηση με το θέμα της sd παρόλο που δεν είμαι πολύ σκουπιδιάρης με το κινητό μου και έχω συνήθως αρκετό χώρο από τα 16GB πιστεύω ότι το 8αρι είναι πολύ λίγο και ίσως και κακώς το έβγαλε η google το συγκεκριμένο μοντέλο, ειδικά από τη στιγμή μάλιστα που δεν έβγαλε ποτέ κάποιο 32αρι ή 64αρι βέβαια είμαι βέβαιος ότι πολλοί και με τα 8 θα ήταν μια χαρά όμως το 16αρι ώρες ώρες δε μπορώ να καταλάβω γιατί δε φτάνει σε πολλούς ή γιατί τους δημιουργεί τόσο αξεπέραστο πρόβλημα ένα 32αρι τουλάχιστον θα έπρεπε να υπάρχει βέβαια την sd πάντως δεν παίζει για κανένα λόγο να τη ξαναδούμε και καλύτερα μάλλον γιατί όσο χαζή και να ακουγόταν η δικαιολογία που έδωσε η google σχετικά με αυτή είχε κάποια βάση στους περισσότερους δημιουργεί πιο πολλά προβλήματα από όσα θα έλυνε, αλλά από την άλλη δε μπορείς να περιορίζεις και τον άλλο μέχρι τα 16 ελπίζω το n5 να παίξει στα 16 και 32 (τα 64 είναι υπερβολή, αλλά αν είναι ας βγάλει και κάνα τέτοιο) και να μη ξαναδούμε 8αρι 1
Skylined Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Τα 16 είναι μια χαρά αλλά η 8άρα έκδοση είναι αυτή που πλησιάζει την τιμή του Κινέζου, αν είχε και sd card slot θα κλείναν πολλά κινέζικα μαγαζιά. Στο μεταξύ ήδη αποφάσισα για 8άρι Nexus 4 και έφτασε ο καιρός να χρησιμοποιήσω σοβαρά cloud υπηρεσίες.
qsis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 μωρέ και με τα 8 αν δεν θες να έχεις πολλά παιχνίδια (που έχουν αρχίσει να γίνονται υπερβολικά μεγάλα, αλλά έτσι κι αλλιώς είναι λίγο fail να παίζεις παιχνίδια στο κινητό ) , ένα σκασμό φωτό και βίντεο είσαι οκ και με τα 8 και με μπόλικα προγράμματα και ψιλομπόλικη μουσική αν θές να έχεις όλη τη ζωή σου ανά πάσα στιγμή στη τσέπη σου δε φτάνουν ούτε για ζήτω απλά είμαι ενάντια στην έκδοση των 8 γιατί τα 8 ενδέχεται να σε προβληματίσουν, τα 16 αν είσαι νορμάλ άνθρωπος είναι μάλλον απίθανο θα προτιμούσα στις ίδιες τιμές αντί να υπάρχουν 8/16 να υπήρχαν 16/32 ελπίζω στο επόμενο nexus να το κάνουν έτσι, γιατί καλό και το cloud αλλά δε μπορείς εύκολα να βασιστείς σε αυτό το πιο σημαντικό πάντως παίρνοντας ένα nexus είναι πως έχεις όσο το δυνατόν πιο καλή εμπειρία android γίνεται χωρίς σάλτσες και διάφορες ανουσιότητες και τη καλύτερη δυνατή υποστήριξη και από τη google και από τους developers παρακάμπτεις πολλά από τα προβλήματα των υπολοίπων έχοντας nexus οπότε χάρη σε αυτό και μόνο παραβλέπεις τα αρνητικά που πάντα έχουν οι συγκεκριμένες συσκευές ειδικά σε θέματα hw 1
haHa Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Ενταξει, μας κανουν πλακα. Κινηταρα με 200-250€. 1
Skylined Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 θα προτιμούσα στις ίδιες τιμές αντί να υπάρχουν 8/16 να υπήρχαν 16/32 ελπίζω στο επόμενο nexus να το κάνουν έτσι, γιατί καλό και το cloud αλλά δε μπορείς εύκολα να βασιστείς σε αυτό Μακάρι. Όσο για το cloud έχω απεριόριστο internet. H 8άρα έκδοση έχει 5-5.5 γίγα διαθέσιμα για το χρήστη και η 16άρα 13.
kurkosdr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 όμως το 16αρι ώρες ώρες δε μπορώ να καταλάβω γιατί δε φτάνει σε πολλούς ή γιατί τους δημιουργεί τόσο αξεπέραστο πρόβλημα Games... Με τις εταιρίες να μην έχουν πρόβλημα να βγάζουν παιχνιδια που πιάνουν 1.5GB και 2GB εννίοτε, αν έχεις μονο 16GB χωρίς επέκταση τα πράγματα είναι δύσκολα. Τα 16GB είναι 15 "πραγματικά" GB (binary GB). Απο αυτά αν τα 14GB είναι διαθέσιμα, αν βάλεις μόλις 3 παιχνιδάκια (το NFSMW, το Asphalt 8 και κανα action τύπου Spiderman ή Modern Combat) σου μένουν μόλις 6GB. Μέσα στα οποία πρέπει να χωρέσουν οι φωτογραφίες και τα βίντεο (8MP φωτο και 1080p@30fps βίντεο) και οι μουσικές (2GB αν θες μια καπως αξιοπρεπη ποικιλια, που θα την θες λογω ελλειψης radio). Δυσκολα τα πράγματα. Ναι. αν δεν τραβας πολλές φωτο και βίντεο και αν δεν έχεις πολύ μουσική και αν δεν έχεις πολλά μεγάλα παιχνιδια (angry birds και plants vs zombies δεν είναι παιχνιδια) τοτε σου φτάνουν. Αλλα τοτε γιατι να έχεις τετοιο κινητο; Εδω εγω στο SGS III με 16GB αποκλειστικα στα παιχνιδια (ότι αλλο παει στην SD) και εχω αγχος χώρου. Και στο κάτω-κάτω, να στριμοχνωμαι βγάζοντας τραγούδια και μετρώντας φωτογραφίες και βίντεο όπως κάναμε άλλοτε, επειδή η Google σνομπάρει την SD; Να μου μένει. 1
qsis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Games... Με τις εταιρίες να μην έχουν πρόβλημα να βγάζουν παιχνιδια που πιάνουν 1.5GB και 2GB εννίοτε, αν έχεις μονο 16GB χωρίς επέκταση τα πράγματα είναι δύσκολα. Τα 16GB είναι 15GB πραγματικά GB. Απο αυτά αν τα 14GB είναι διαθέσιμα, αν βάλεις μόλις 3 παιχνιδάκια (ενα NFS, το Asphalt 8 και κανα action τύπου Spiderman ή Modern Combat) σου μένουν 6GB. Μέσα στα οποία πρέπει να χωρέσουν οι φωτογραφίες (8MP φωτο και 1080p@30fps βίντεο) και οι μουσικές (2GB αν θες μια καπως αξιοπρεπη ποικιλια, που θα την θες λογω ελλειψης radio). Δυσκολα. Ναι. αν δεν τραβας πολλές φωτο και βίντεο και αν δεν έχεις πολύ μουσική και αν δεν έχεις πολλά μεγάλα παιχνιδια (angry birds και plants vs zombies δεν είναι παιχνιδια) τοτε σου φτάνουν. Αλλα τοτε γιατι να έχεις τετοιο κινητο. Εγω στο SGS III με 16GB αποκλειστικα στα παιχνιδια (ότι αλλο παει στην SD) και εχω αγχος χώρου. ναι τα παιχνίδια έχουν γίνει κτήνη, ευτυχώς εμένα στα κινητά με αφήνουν αδιάφορο , αλλά αυτό φυσικά και δεν ισχύει για όλους πάντως το πόσα είναι τα 16 στη πραγματικότητα είναι σχετικό στο δικό μου τα 16 είναι 13.3 στο nexus 4 νομίζω ακόμα λιγότερα Μακάρι. Όσο για το cloud έχω απεριόριστο internet. H 8άρα έκδοση έχει 5-5.5 γίγα διαθέσιμα για το χρήστη και η 16άρα 13. ακόμα και αν έχεις άπειρο ίντερνετ , η ταχύτητα σε καλύπτει; σήμα έχεις παντού απροβλημάτιστα; δε ξέρω ποτέ δε με έπεισε το cloud, έχω πράγματα στο dropbox και drive φυσικά και μάλιστα αρκετά, αλλά τα έχω ως συμπλήρωμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα