spirosd2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Βρε μπας και θες να περάσεις τα 7 επειδή δεν μπορείς να δουλέψεις τα 8 ?? 1
Universal Soldier Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Tα 8 δεν έχουν τίποτα όλες τις extra αηδίες που έβαλαν μπορείς να τις κλεισεις όπως μπορείς και σε όλα τα προηγούμενα windows και να έρθεις πίσω στο κλασικό περιβάλλον.
Acer_fan Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 παιδια το μονο που τωρα παρατηρησα ειναι οτι τρεχει εντονα κατι που λεγεται tiworker κατι τετοιο...
Hawk7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 παιδια το μονο που τωρα παρατηρησα ειναι οτι τρεχει εντονα κατι που λεγεται tiworker κατι τετοιο... Δεν ανεβαζεις καμια καρτελα με το τι τρεχει; Βρε μπας και θες να περάσεις τα 7 επειδή δεν μπορείς να δουλέψεις τα 8 ?? Λες; Συμφωνα με αυτα,κατα πασα πιθανοτητα αυτο σου λαγκαρει το συστημα.ΠΡΕΠΕΙ να κανεις ΟΛΕΣ τις αναβαθμισεις των windows,μεχρι να μην υπαρχει καμια αλλη.Κανε επανεκκινηση,και μετα ξαναδες τι γινεται.Καποιο Bug της microsoft ειναι.Δουλεια του ειναι οι ενημερωσεις των windows και τα settings του. Επισης και'δω, http://social.technet.microsoft.com/Forums/windows/en-US/89a3b68d-9ace-46b6-8052-202fdc3fcd6a/tiworkerexe-drinking-my-system-resources 1
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Εμένα το laptop μου ήταν συμβατό με τα Windows 7 και έβαλα τα Windows 8. Aπλά μου παρουσιάστηκαν κάποια προβληματάκια όπως είναι τα κουμπάκια F3, F4, F5, F6 όπου έχουν να κάνουν με τα τον ήχο & τον φωτισμό αντίστοιχα. Επίσης δεν λειτουργεί το F1 όπου έχει να κάνει με την απενεργοποίηση του touchpαd. Εντάξει μικρό το κακό είπα.. Δυστυχώς εντόπισα και άλλο πρόβλημα όπως είναι η εγγραφή σε δίσκο. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι ότι έχει κάποια σχέση με τους drivers και αυτό; Η εγώ κάνω κάτι λάθος;
ektor7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Εμένα το laptop μου ήταν συμβατό με τα Windows 7 και έβαλα τα Windows 8. Aπλά μου παρουσιάστηκαν κάποια προβληματάκια όπως είναι τα κουμπάκια F3, F4, F5, F6 όπου έχουν να κάνουν με τα τον ήχο & τον φωτισμό αντίστοιχα. Επίσης δεν λειτουργεί το F1 όπου έχει να κάνει με την απενεργοποίηση του touchpαd. Εντάξει μικρό το κακό είπα.. Δυστυχώς εντόπισα και άλλο πρόβλημα όπως είναι η εγγραφή σε δίσκο. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι ότι έχει κάποια σχέση με τους drivers και αυτό; Η εγώ κάνω κάτι λάθος; Εχεις περασει ολα τα drivers για το λαπτοπ?Αν καποια drivers δε βρήκες για τα 8,περνα αυτα που σου δινει η εταιρια για τα 7,ειναι συμβατα!
gotham7878 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Για να μην ανοιγω νεο νημα, ενας φιλος ειχε παρει ενα λαπτοπ toshiba, i5 cpu, 8gb ram κλπ. Δηλαδη το εργαλειο πεταει. Αυτος παιζει μουσικη σε μαγαζια με traktor. Ενω ποτε με αλλα pc δεν ειχε ποτε προβλημα, με αυτο του κανει πολλες φορες κατι διακοπουλες. Ανεπαισθητες χρονικα αλλα οταν παιζεις μουσικη σε επαγγελματικο επιπεδο, και το ενα δευτερολεπτο διακοπης ειναι προβλημα. Καταλαβε οτι του εκανε διακοπες λογω του tiworker που τρεχει στα 8. Τελικα εβαλε τα 7αρια και το προβλημα λυθηκε. Τωρα (μετα απο κανα 6μηνο) θελει να ξαναβαλει τα 8αρια. Για να μην ομως κανει τσαμπα αποπειρες, ξερουμε αν υπαρχει τελικα λυση για αυτο το tiworker?
takosad Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Ssd samsung 850, ελαχιστα προγράμμα όλοι οι drivers. Δοκιμασμένη λύση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα