grigas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2003 Αυτή τη στιγμή λόγω καλοκαιρινών διακοπών βρίσκομαι στο Άργος Πελοποννήσου.Σύμφωνα με την Panafonet στο Άργος υπάρχει κόμβος.Μπαίνοντας όμως στο IRC παρατήρησα ότι η διεύθυνση του PC μου είναι grigas@=bec18.ath1.nas.panafonet.gr δηλαδή Αθήνα. Υπάρχει περίπτωση πριν τις 10 το βράδυ να χρεώνομαι τα μαλιοκέφαλά μου??Έψαξα στην σελίδα του ΟΤΕ για χρεώσεις ΕΠΑΚ και κάτι λέει γενικά και αόριστα για εξαίρεση νομού Αργόλίδας και Αιτωλοακαρνανίας.Τι είναι αυτό?? Thanks in advance!!
Jheremias Δημοσ. 16 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2003 Χαλάρωσε. Απλή μαλακία της Panafonet να πέφτουν από το άργος στην Αθήνα και να δίνει host Αθηναικό. Έχει modems στο άργος, http://www.panafonet.gr/Panafonet/Gr/images/network/bigmap.gif η επιβεβαίωση. Πληρώνεις κανονικό ΕΠΑΚ.....
zlimvos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2003 Thanx jheremia Και μια πιο υπευθυνη επιβεβαιωση οτι πεφτεις στο Αργος και πληρωνεις κανονικο ΕΠΑΚ Rgrds
Xvipes Δημοσ. 19 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2003 btw mporei na mou pei kaneis pio eina9i to epak ?to prwi kai to brady?me fpa!
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2003 Κατέβασε το προγραμματάκι μου από την σελίδα μου (www) και δεν θα χάσεις τον μπούσουλα πάλι... (Internet Calculator) 8)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.