Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους...έχω με τον πατέρα μου  τον εν λόγω υπολογιστή.Τρέχει Βιστα.Τον τελευταιο  καιρο,το  μηχανακι έχει  αρχισει και  τρώει  φρίκες και  εκει που δουλέυει κανονικα,ανα  10 λεπτα και  δουλεύοντας μικρες και  χωρις  φόρτο  εφαρμογες το  μηχάνιμα  σκαλώνει και  πάει σε sleep mode,και  για  να ξαναξεκινήσει πρέπει  να  περιμένω  κανα  πεντάλεπτο-δεκαλεπτο  για  να  ξαναμπει  μπρός.Μεχρι  να  ξανασυμπεριφερθει  το  ίδιο.Χαρακτηριστικο επιπρόσθετο  ειναι  το  γεγονος  οτι  ενω  ο  υπολογιστης  είναι  προς\σε κλεισιμο ή σε λειτουργια,το  λαμπάκι  της  τροφοδοσίας αναβοσβήσει  συνεχως,και  σταθερα.
Εχω αρχίσει  και  υποπτεύομαι  οτι ο  υπολογιστής υπερθερμένεται και όταν  βλέπει  τα σκούρα μπένει  σε αυτή την διαδικασια,μεχρι  να  κρυώσει λιγάκι και  ξανα  μανά τα ιδια.Κυριολεκτικα  φλέγεται η θερμοκρασια ψήνει κοτόπουλο!
Θέλω να  ρωτήσω το  εξής,υπάρχει κάποια  εφαρμογή,ή οποια να  μπορει  να  μας δείξει  ή να  μας εμφανίσει  τι μπορει να  φταίει  στο  εσωτερικο του υπολογιστή και  τρώει  τέτοια  σκαλώματα, ή τι  φταιει και  υπερθερμένεται  κατ'αυτόν το  τρόπο? 
Ευχαριστώ προκαταβολικα  και  περιμενω τις απαντήσεις  σας.

Δημοσ.

καθαρισμός έχει γίνει ποτέ;;

κατέβασε & το hdsentinel,τρέξε το και πόσταρε φωτό.

πέταξε τα s-vista και δούλεψε windows 7 :)

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους άργησα λιγο  αλλα  ανεβάζω τις  prontshots απο  τις  εφαρμογες που  μου ζητήσατε!

post-50195-0-91682800-1377715890_thumb.jpg

post-50195-0-80772800-1377715903_thumb.jpg

post-50195-0-46209200-1377715916_thumb.jpg

Δημοσ.

θέλει φρεσκάρισμα στο εσωτερικό του για να ξανά ανασάνει απο θερμοκρασίες.

πηγαινέ το σε κάποιον τεχνικό να στο καθαρίσει,αν δεν γνωρίζεις απο τέτοια πράγματα

Δημοσ.

Θα το πάω οταν με το καλο  επιστρέψω Αθήνα!Πάντος  προσπάθησα  με  την  σκουπα  να  τραβήξω οτι μπορούσα.

Δημοσ.

Θα το πάω οταν με το καλο  επιστρέψω Αθήνα!Πάντος  προσπάθησα  με  την  σκουπα  να  τραβήξω οτι μπορούσα.

αν έχει καιρό να γίνει καθαρισμός/αλλαγή thermal pad κλπ εσωτερικά η σκούπα δεν θα κάνει δουλειά,θέλει χέρι.

πηγαινέ το σε κάποιον τεχνικό που γνωρίζει και θα στο κάνει περδίκι :-D

• Like 1
Δημοσ.

Επιπλεον καλο ειναι μεχρι να τον πας σε τεχνικο, να μην το ξαναχρησιμοποιησεις.Με τετοιες θερμοκρασιες στο εσωτερικο του,μπορει να προκληθει μεγαλη ζημια,και να αχρηστευτει 

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια,
Ναι  το  λάπτοπ δεν  θα δουλέψει  μεχρι  να  έρθει Αθηνα  και  ανοικτει  για καθαρισμο.

Δημοσ.

φίλε topic starter δε χρειάζεται πολύ ψάξιμο, τα dv5 είναι ψησταριές ( το δικό μου ψήνεται με intel , αλλά μικρή σημασία έχει) και έχω αντιμετωπίσει ανάλογα προβλήματα τα οποία λύνω πρόχειρα με απλό φύσημα μιας και να το αποσυναρμολογήσω είναι αρκετά δύσκολη διαδικασία στα συγκεκριμένα μοντέλα 

την απόμενη φορά πάντως πάντως που θα πάω για λάπτοπ, το μόνο βέβαιο είναι ότι δε θα είναι hp 

με ένα καλό φύσημα πάντως και όχι ρούφηγμα από σκούπα (που γενικά δεν κάνει κάτι) ενδέχεται να πέσεις σε ψιλονορμάλ θερμοκρασίες (για λίγο) 

Επιπλεον καλο ειναι μεχρι να τον πας σε τεχνικο, να μην το ξαναχρησιμοποιησεις.Με τετοιες θερμοκρασιες στο εσωτερικο του,μπορει να προκληθει μεγαλη ζημια,και να αχρηστευτει 

εγώ το χω έτσι χρόνια, σιγά σιγά βέβαια παραδίδει πνεύμα (τώρα τελευταία μετά από σειρά θεμάτων άρχισαν πότε να δουλεύουν και πότε όχι τα usb) , αλλά όχι και τόσο εύκολα 

προς το παρόν έχει βγάλει τη 5ετια, αλλά πλέον αμφιβάλλω πολύ αν θα κλείσει 6ο χρόνο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...