Προς το περιεχόμενο

antivirus!!!!

dieccast

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα θα ηθελα να μου δωσετε τα φωτα σχετικα με ποιο antivirus να βαλω στο pc!

Διαβασα πολυ καλα πραγματα για το bitdefender αλλα οι συμβουλες απο insomnioφορουμιτες ειναι οι καλυτερες

Δημοσ.

To καλύτερο antivirus δεν υπάρχει, υπάρχουν 2-3 καλά και βάζεις όποιο θες. Εγώ με το Nod32 είμαι απόλυτα ευχαριστημένος πολύ καλό όμως είναι και το kaspersky.

• Like 1
Δημοσ.

To καλύτερο antivirus δεν υπάρχει, υπάρχουν 2-3 καλά και βάζεις όποιο θες. Εγώ με το Nod32 είμαι απόλυτα ευχαριστημένος πολύ καλό όμως είναι και το kaspersky.

Πάρα πολύ είναι καλό το nod32 και το κατεβάζεις από το intrernet, με πιστωτική. Εγώ το έχω 2 χρόνια! Πιστεύω το καλύτερο είναι!!

Δημοσ.

Μετα απο unistall του avast σε win 8,με παρα πολυ ανετο hardware,ενα εχω να πω.ΟΛΑ τα antivirus σχεδον γονατιζουν το πσ.

Στα 8αρια,κρατας το essentials(windows defender)που εχει αναβαθμιστει,ενημερωνεται καθε μερα,και το συστημα πεταει.

Βεβαια εγω παντα εχω το deep Freeze,οποτε μου ειναι αδιαφορο τι antivirus θα εχω.

Απλα ως scan extra εχω malwarebytes.Μεχρι σημερα,κανενα απολυτως προβλημα.

Ακομη και το δηθεν καλυτερο antivirus να εχεις,αν κινησε πολυ "ανετα" στο νετ,τους Ιους θα τους αρπαξεις σε χρονο αστραπη.

Το antivirus σε καλυπτει κατα 65-70%.Το υπολοιπο μερος της ασφαλειας ειναι ο ιδιος ο χρηστης.

Δημοσ.

Ακομη και το δηθεν καλυτερο antivirus να εχεις,αν κινησε πολυ "ανετα" στο νετ,τους Ιους θα τους αρπαξεις σε χρονο αστραπη.

Το «άνετα» συνήθως μεταφράζεται σε κάνω κλικ σε οτιδήποτε παράθυρο λέει ΟΚ και κάνω disable το antivirus για να περάσω εκείνο το crack. 

Το antivirus σε καλυπτει κατα 65-70%.Το υπολοιπο μερος της ασφαλειας ειναι ο ιδιος ο χρηστης.

Μάλλον ανάποδα τα λες. Ο ίδιος ο χρήστης ειναι 65-70% υπεύθυνος για την ασφάλεια, δρώντας πάντα προληπτικά. Το υπόλοιπο 30% το αναλαμβάνει το antivirus

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...