sakisosf Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Γεια σε ολους.Σημερα περασα τα Ubuntu 10.04 αλλά δυστυχως δεν μπορω να βρω τα drivers του TPLink WN7200.Και επισης που μπορω να βρω driver για την gt220. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Γιατί την 10.04; Είναι παλιά σχετικά έκδοση. Δοκίμασε πάντως στο additional drivers ενώ είσαι συνδεμένος με καλώδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 H 10.04 εχει στα repo της τον 195.x της nvidia, για τον οποιο η καρτα σου ειναι πολυ καινουρια, αρα δεν την υποστηριζει. Βαλε καλυτερα την 12.04, αν θες κατι σε lts, που εχει τον 304.x και την υποστηριζει. Για το ασυρματο, αν τα οσα λεει το google ειναι σωστα, θες τον rt2800usb που ερχεται προεγκατεστημενος... σε καποια προσφατη εκδοση του πυρηνα και οχι στην 2.6.32 που εχει η 10.04. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisosf Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Έβαλα την 10.04 γιατί με τις πιο καινούργιες εκδόσεις μου αργεί πάρα πολύ το άνοιγμα εφαρμογών και γενικά είναι πολύ αργό όλο το λειτουργικό.Δυστύχως φίλε δεν μπορώ να χρησιμοποίησω καλώδιο.Κάτι τελευταίο,μπορώ να κάνω update τον kernel ουτος ωστε να έχω τους driver που είπε ο φίλος στο τελευταίο ποστ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chisao Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Γιατί δεν βάζεις mint με mate? Ή xubuntu ή lubuntu κάτι με ελαφρύ περιβάλλον τέλος πάντων...Τι μηχάνημα έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 θεωρείται αρχαία πια αυτη η εκδοση. πες μας και το μηχάνημα και θα την βρούμε την λυση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisosf Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Λοιπόν το μηχανημα μου είναι αυτο της περιγραφης μου με διαφορα την καρτα γραφικων η οποια αντι για την intel εχω την gt220. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Βάλε κάτι ποιο ελαφρύ και ποιο καινούργιο όπως το mint που σου προτειναν από πάνω η αν θέλεις ubuntu δοκίμασε κάποιο από xubuntu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisosf Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Τελικα ολα οκ.Εβαλα τα 12.04 και δουλευουν αψογα τελικα.Ευχαριστω παιδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα