FatCap Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Το πατησα καταλαθος ξερετε πως θα το φτιαξω;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Πατα ctrl+alt+f7 και θα σε ξαναπαει στο γραφικο περιβαλλον. Με ctrl+alt+f1 ως f6 σε παει σε καθε ενα απο τα 6 virtual terminals (6 ειναι απο default, εκτος αν απενεργοποιησεις καποιο/α) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 ctrl+alt+f7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fronimitis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Εμενα με ctrl+alt+f8 με ξαναπαει στο γραφικο περιβαλλον(λαπτοπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FatCap Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 To εκανα με f8 και μου εδειχνε μια μαυρη οθονη και μια παυλα που μπορουσα να γραψω μονο, μετα πατησα f7 και με πηγε στην επιφανει εργασιας εκανα επαννακινηση παω να μπω με τα στοιχεια μου και μου βγαζει ενα παραθυρο "failed to load session "ubuntu" και απο κατω να εχει ενα logout που σε επιστρφει πισω στο login..Καμια αλλη ιδεα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα