No limit Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Ωραία προσχήματα δεν αλλάζουν τουλάχιστον και λίγο τροπάριο μπας και πιστέψουμε ότι τους έμειναν κάποια
michael92 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Πολλές φορές αναρωτιέμαι αν τα οφέλη των Αμερικανών από τους πολέμους είναι μεγαλύτερα από τα κόστη των πολέμων γιατί μου φαίνεται τελικά μόνο η πολεμική βιομηχανία βγαίνει κερδισμένη. Κάνεις πόλεμο για να μάσεις χρήματα --> Μαζεύεις χρήματα για να κάνεις πόλεμο (loop).
CROM271 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Πολλές φορές αναρωτιέμαι αν τα οφέλη των Αμερικανών από τους πολέμους είναι μεγαλύτερα από τα κόστη των πολέμων γιατί μου φαίνεται τελικά μόνο η πολεμική βιομηχανία βγαίνει κερδισμένη. Κάνεις πόλεμο για να μάσεις χρήματα --> Μαζεύεις χρήματα για να κάνεις πόλεμο (loop). Οταν η πολεμικη βιομηχανια βοηθαει π.χ. τον ομπαμα να βγει προεδρας ε δεν πρεπει να την ανταμοιψει και αυτος με ενα πολεμακο? Παιζει και αυτο...
~mxls~ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Ας πούμε ότι εδώ μία μερίδα του λαού παίρνει τα όπλα ενάντια στην εκλεγμένη κυβέρνηση ασχέτως αν έχει δίκιο ή όχι και βλέπει ότι δεν μπορεί να κερδίσει.Πρέπει να φωνάξει λοιπόν τους Αμερικανούς να ρίξουν ανθρωπιστικούς πάτριοτ εναντίων της κυβέρνησης της χώρας;Και αν κανένας από αυτούς τους ανθρωπιστικούς πάτριοτ πέσει στο σπίτι του starlight τι γίνεται; Νομίζω την ώρα που θα τον χαιρετά το βλήμα θα αναθεωρήσει για το "υπέρ Αμερικανικής στρατιωτικής επέμβασης". Όχι ότι θα'χει και ιδιαίτερη σημασία.
michael92 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Κακά τα ψέματα, ένας λόγος του πολέμου (αν γίνει) ίσως να είναι να ελέγχουν περισσότερο την περιοχή κοντά στο Ιράν. Η Συρία δεν έχει να τους προσφέρει και πολλά.
CROM271 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Και για να το κλεισω βαζω αυτη τη φωτο Κοιταξτε ρε μαγκες που εφτασε ο Αλεκος απλα για εκδικηση στο Δαρειο και για να προστατευσει την χωρα του. Τελικα ενιωσε ασφαλης και σταματησε.... Χαχαχα 1
Silverage Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Ο Αλέξανδρος το έκανε γιατί γούσταρε και ήθελε να κατακτήσει και να μαζέψει χρήμα...πριν 2300 χρόνια με σπαθιά.Δεν νομίζω να αμόλαγε πάτριοτ απο την Ελλάδα στην Περσία και να ισοπέδωνε ολόκληρες πόλης.
michael92 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Ο Αλέξανδρος το έκανε γιατί γούσταρε και ήθελε να κατακτήσει και να μαζέψει χρήμα...πριν 2300 χρόνια με σπαθιά.Δεν νομίζω να αμόλαγε πάτριοτ απο την Ελλάδα στην Περσία και να ισοπέδωνε ολόκληρες πόλης. Δεν υπάρχει κάποια διαφορά, μόνο εξέλιξη. Και δεν νομίζω να υπήρχε ποτέ αγνός μιλιταρισμός. Βιασμοί, δολοφονίες αμάχων, βασανισμοί υπήρχαν πάντα. Απλά έτυχε στον Αλέξανδρο να μην έχουν μεγάλη αντίσταση οι λαοί που κατέκτησε (ή τουλάχιστον αυτό γράφουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ ιστορικοί). 2
Silverage Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Α, και ο Αλέκος δεν έκανε πόλεμο 11.000 χιλιόμετρα μακριά απο την πατρίδα του με έναν ωκεανό ανάμεσα.
michael92 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Α, και ο Αλέκος δεν έκανε πόλεμο 11.000 χιλιόμετρα μακριά απο την πατρίδα του με έναν ωκεανό ανάμεσα. Για την εποχή του Μ. Αλέξανδρου η απόσταση των εδαφών που κατέκτησε ήταν κάτι αντίστοιχο της σημερινής απόστασης Γη - Άρη. Ετοιμαστείτε για τον πόλεμο της ανεξαρτησίας του Άρη το 2090 2
silverado Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Και δεν μου λες? Τις πολεις στα βαθη της ασιας γιατι τις επιτεθηκε ο αλεκος? Ως ενα σημειο ηταν αμυνομενος. Ok απολυτα θεμιτο αυτο. Ο αλλος πολεμησε τους παντες και τα παντα ομως μετα... Οταν διαλυσε τον Περσικο στρατο και εγινε ο κυριαρχος αυτων των περιοχων ζητησαν την βοηθεια του αλλοι βασιλεις που ειχαν χασει τα βασιλεια τους απο αλλους και παει λεγοντας. ΝΑΤΟ και ΟΗΕ τοτε δεν υπηρχαν και ειπε να κανει ολη την αγγαρεια μονος του.
CROM271 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Ο Αλέξανδρος το έκανε γιατί γούσταρε και ήθελε να κατακτήσει και να μαζέψει χρήμα...πριν 2300 χρόνια με σπαθιά.Δεν νομίζω να αμόλαγε πάτριοτ απο την Ελλάδα στην Περσία και να ισοπέδωνε ολόκληρες πόλης. Α δηλαδη παιζει ρολο το μεσο που πολεμας. Να σφαζεις με σπαθια θεωρειται μαγκια δηλαδη. Α αφου το εκανε και επειδη γουσταρε δικαιολογειται... Α, και ο Αλέκος δεν έκανε πόλεμο 11.000 χιλιόμετρα μακριά απο την πατρίδα του με έναν ωκεανό ανάμεσα. Αναλογικα με τα μεσα της εποχης (αλογα και ποδαρατο) εχει πολεμησει και κατακτησει τοσο μακρυα που ουτε στα τρελα τους ονειρα δεν τον φτανουν ο χιτλερ και οι αμερικανοι... Οταν διαλυσε τον Περσικο στρατο και εγινε ο κυριαρχος αυτων των περιοχων ζητησαν την βοηθεια του αλλοι βασιλεις που ειχαν χασει τα βασιλεια τους απο αλλους και παει λεγοντας. ΝΑΤΟ και ΟΗΕ τοτε δεν υπηρχαν και ειπε να κανει ολη την αγγαρεια μονος του. Φιλευσπλαχνο το παιδι δηλαδη... Δεν ηθελε τον παρακαλουσαν να παει να τους κατακτησει. Χαχαχα Ανοιξτε το μυαλο σας! 2
Gtr34 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 O M .Αλέξανδρος σεβάστηκε τα ήθη ,έθιμα και τον άμαχο πληθυσμό κάθε τόπου που κατέκτησε . τον σεβάστηκαν τον τίμησαν και κάποιοι τον λάτρεψαν. Τα ανοιχτά μυαλά είναι σαν τις κονσέρβες αν πάρουν αέρα χαλάνε! 2
viper2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Ωραία Γιατί μαλακοζομαστε με τον μέγα Αλέξανδρο και αγνοούμε το φονικό που έγινε πριν απο μερικες μερες και που πρόκειται να γίνει σε μερικές μέρες; Okay Είσαστε αριστεροί και ανθελληνες αλλα καρφωνεστε συνέχεια... 2
michael92 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 O M .Αλέξανδρος σεβάστηκε τα ήθη ,έθιμα και τον άμαχο πληθυσμό κάθε τόπου που κατέκτησε . τον σεβάστηκαν τον τίμησαν και κάποιοι τον λάτρεψαν. Τα ανοιχτά μυαλά είναι σαν τις κονσέρβες αν πάρουν αέρα χαλάνε! Ήσουν εκεί; Προσωπικά θαυμάζω το έργο του Μεγάλου Αλεξάνδρου αλλά να μην αγνοούμε ότι πολλές φορές οι γραμμές της ιστορίας παρουσιάζουν ωραιοποιημένα τα γεγονότα. Ίσως σε 1000 χρόνια να λένε ο καλός Bush που ελευθέρωσε τους Ιρακινούς... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις