Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μια οβιδα απο φρεγατα κανει την ιδια δουλεια.

Οχι δεν κανει την ιδια δουλεια. Θα σημαινε κλιμακωση της κρισης.

Αυτο ηταν σαν δευτερη και χειροτερη λυση μετα την γκαφα που εγινε απο πλευρα μας.

Φυσικα ουτε αυτο πραγματοποιηθηκε γιατι η πολιτικη μας ηγεσια ειχε εκ των προτερων βλεψεις για γκριζες ζωνες.

Δημοσ.

Aυτο ειναι υποθεση.Ασε τα αν και τα ισως και αν επαιρναν εντολη και εαν το ελικοπτερο και αν... και τριχες κατσαρες. Το αποτελεσμα μετραει και το αποτελεσμα σε διαψευδει.

Ισχυει οτι ειπαν οι παραπανω 100 ατομα  δεν μπορουν  να  κρατησουν την αμυνα δεν θελει πολυ μυαλο.Τι αξιομαχο του στρατευματος και ασυναρτησιες  ισχυριζεσαι, λες και εμεις δεν πηγαμε στρατο και δεν ειδαμε ποσο "αξιομαχος " ηταν.

Αυτο που ονειροπολειτε μερικοι και νομιζεται πως εχουμε κανα υπερστρατο να το κοιταξετε, ιστορικα οποτε την ειδαμε  οτι γ... και δερνουμε φαγαμε τα μουτρα μας.

Σοβαρευτειτε κατοικοι στην Ελλαδα ειστε οχι στις ΗΠΑ .Εχουμε τον στρατο που αναλογει σε μια πολυ μικρη χωρα με καποιες εστω ιδιαιτεροτητες τιποτα περισσοτερο και τιποτα λιγοτερο.

Μεχρι την κριση στα Ιμια εμεις ειχαμε το πανω χερι. Ειδικα το 1974 σε περιπτωση πολεμου μαζι μας δεν ειχαν καμια ελπιδα. Τα τελευταια χρονια ομως η Τουρκια αν και ηταν  στο ΔΝΤ δαπανησε τεραστια κονδυλια για τον στρατο της και προχωρησε σε συμπαραγωγες αξιολογων οπλικων συστηματων. Αυτα τα χρονια και η Ελλαδα δαπανησε και αυτη αναλογα χρηματα σε στρατιωτικους εξοπλισμους αλλα οχι με γνωμονα τις αναγκες της, αλλα με μονο κριτηριο την μιζα και την κατασπαταληση του δημοσιου χρηματος. Στην περιοδο της οικονομικης κρισης ο Ελληνικος στρατος συρρικνωθηκε σε πολυ μεγαλο βαθμο αλλα εχεις λαθος αν νομιζεις οτι ακομα και τωρα δεν ειναι αξιομαχος και οτι αναλογει σε μια πολυ μικρη χωρα. Η συνεχιση του μνημονιου εχει ως βασικη επιλογη την αποδυναμωση της στρατιωτικης 
ισχυος της χωρας.Θα το καταλαβεις πολυ καλα ποτε θα χασουμε το αξιομαχο επειδη τοτε θα μπουκαρουν οι Τουρκοι κανοντας παρελαση και δεν θα σε σωσει ουτε το ΝΑΤΟ, ουτε ο ΟΗΕ, ουτε η Ευρωπαικη Ενωση γιατι απλα ποτε δεν σε προστατευαν παρα μονο στα ονειρα σου. 
Δημοσ.

Χαρη του αξιομαχου του Ελληνικου στρατου.

Γιατι σαν λογικα σκεπτομενη χωρα δεν πρεπει στρατιωτικα να επεμβαινουμε σε αλλες  χωρες.

χαχαχαχα εντάξει... καποιος παίζει να σε δουλέυει πολύ άσχημα εσένα!

νεοναζιστές και σκουπίδια οι ουκ;

Ναι...τι νόμιζες;;

Μαθηματα χρυσων αβγων τους κανουν εκει μέσα!

Μου τα χει πει φιλος που εχει παει!

Δημοσ.

χαχαχαχα εντάξει... καποιος παίζει να σε δουλέυει πολύ άσχημα εσένα!

Δεν χρειαζεται να με δουλευει κανενας γιατι δουλευει εσας μια χαρα ,διπλο πλακοραφη μη σου πω.

Δημοσ.

Έζησα να διαβάσω οτι οι Ο.Υ.Κ μας προστατεύουν απο τους Τούρκους.

χαχαχαχα ελα ντε... ασε μας ρε φιλε! Ο καθε ακυρος νομιζει οτι η Ελλαδα έχει τον μεγαλυτερο στρατο επειδη εχει 10 ΟΥΓΚ

1014201_580328558701789_1782539942_n.jpg

ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ !!!

Δεν χρειαζεται να με δουλευει κανενας γιατι δουλευει εσας μια χαρα ,διπλο πλακοραφη μη σου πω.

Καλά ναι ο στρατος της Ελλάδας ναι μπορει να χτυπησει ολους! οτι πεις!

Τωρα που θα βγει ο Συριζα και θα καταργησει τον στρατο εσυ θα κλαις;;

• Like 5
Δημοσ.

Περισσότερα @@ έχουν οι πιλότοι μας που κάθε μέρα πετάνε με απαρχαιωμένα αεροσκάφη παρά οι ΟΥΚ. Ναι δεν λέω... έχουν μια Χ, Ψ εκπαίδευση αλλά τι να πουν και οι ΕΠΟΠ γνωστοί μου που κάνουν και θα κάνουν για το υπόλοιπο της ζωής τους τουλάχιστον 3 φορές το χρόνο σκοινάκια, κάθε εβδομάδα πορεία και θα είναι παρών σε επίσημες τελετές, σε προστασία πολιτικών κλπ με 700-800 ευρώ...

Δημοσ.

Περισσότερα @@ έχουν οι πιλότοι μας που κάθε μέρα πετάνε με απαρχαιωμένα αεροσκάφη παρά οι ΟΥΚ. Ναι δεν λέω... έχουν μια Χ, Ψ εκπαίδευση αλλά τι να πουν και οι ΕΠΟΠ γνωστοί μου που κάνουν και θα κάνουν για το υπόλοιπο της ζωής τους τουλάχιστον 3 φορές το χρόνο σκοινάκια, κάθε εβδομάδα πορεία και θα είναι παρών σε επίσημες τελετές, σε προστασία πολιτικών κλπ με 700-800 ευρώ...

Θέλουν και πάνε...ειναι μαζόχες! (;)

Δημοσ.

Θέλουν και πάνε...ειναι μαζόχες! ( ;)

Και η π****α θέλει και πάει και είναι μαζόχα αλλά παίρνει περισσότερα.

Δημοσ.

αλλά τι να πουν και οι ΕΠΟΠ γνωστοί μου που κάνουν και θα κάνουν για το υπόλοιπο της ζωής τους τουλάχιστον 3 φορές το χρόνο σκοινάκια, κάθε εβδομάδα πορεία και θα είναι παρών σε επίσημες τελετές, σε προστασία πολιτικών κλπ με 700-800 ευρώ...

Και πολλά είναι για αυτούς τους τεμπέληδες,100 ευρώ να πάει.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά ντάξει...οτι πεις

Μα ότι θέλω λέω, αυτό έλειπε να λέω λόγια των άλλων, δεν με μεγάλωσαν έτσι.

Δημοσ.

Οχι δεν κανει την ιδια δουλεια. Θα σημαινε κλιμακωση της κρισης.

Αυτο ηταν σαν δευτερη και χειροτερη λυση μετα την γκαφα που εγινε απο πλευρα μας.

Φυσικα ουτε αυτο πραγματοποιηθηκε γιατι η πολιτικη μας ηγεσια ειχε εκ των προτερων βλεψεις για γκριζες ζωνες.

ε ναι

10 τυποι με Μ16 να πυροβολανε αλλους 10 τυπους με Μ16 δεν ειναι κλιμακωση κρισης,ειναι τουρνουα counterstrike.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ δεν έχω καταλάβει, ο Συριακός λαός με ποιον είναι; Τουλάχιστον από κάποιους Χριστιανούς που ξέρω ιντερνετικά, χέζονται πάνω τους με το ενδεχόμενο να χάσει ο Ασάντ.

Με τις τελευταίες εξελίξεις φαίνεται ότι πήρε αναβολή το θέμα, αλλά δε νομίζω ο Ομπάμα να ανεχτεί ήττα στο Κογκρέσσο και έτσι κι αλλιώς οι ρεπουμπλικάνοι είναι υπέρ της επίθεσης. Σιγά μην αφήσει τους δικούς του να του χαλάσουν την μόστρα.

Το μόνο που πιστεύω μπορεί να αποτρέψει την επίθεση είναι να οδηγηθεί και ο Ολάντ σε ψηφοφορία στο Γαλλικό κοινοβούλιο και να φάει και αυτός άκυρο, που είναι πιθανό, οπότε η Αμερική θα απομονωθεί και ίσως αλλάξει γνώμη.

Δημοσ.

1. Ποιά ακριβώς είναι τα "απαρχαιωμένα" αεροσκάφη της Π.Α. ΟΚ δεν είναι όλα ακόμα "με τα ναυλον στα καθίσματα" αλλά μη λέμε ότι θέλουμε μόνο και μόνο για να μεψιμοιρούμε (ή όπως γράφεται)

2. Συγκρίνεις ΕΠΟΠ με ΟΥΚ .... ?

3. Είχα την εντύπωση ότι το θέμα δεν ήταν ούτε πόσο αξιόμαχα είναι τα ΟΥΚ ούτε πόσα πέρνει ο ΕΠΟΠ ... κάτι για τη Συρία δεν είναι το τοπικ.

ontopic

Το όλο θέμα/παιχνίδι και όλη η μάχη που είναι να δώσει η Συρία (το τωρινό καθεστώς μιλάμε πάντα) είναι να μην αποφασίσει να δωθεί το τελικό ΟΚ από ΗΠΑ ... έτσι και δωθεί τα υπόλοιπα είναι τυπικές λεπτομέριες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...