Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως αν η Συρία και ο Άσαντ είναι όντως αθώοι και με την ευκαιρία που του δίνουν ότι αν ομολογήσει δεν θα επιτεθούν, εκεί φαίνεται πόσο αλαζόνας είναι ο Άσαντ, θα μπορούσε κάλλιστα να ομολογήσει έστω και αν δεν είναι αθώος ΑΝ ήθελε πραγματικά να μην επιτρέψει σφαγή κατά του λαού του... ΑΝ ήταν πατριώτης και καλός ηγέτης. Όχι πως αυτό δικαιολογεί μια επέμβαση στην Συρία, αλλά τέλος πάντων...

Ο λαος του ηδη σφαζεται με την χειροτερη μορφη που μπορει να υπαρξει τον εμφυλιο ...

• Like 1
Δημοσ.

Ναι υπάρχει εμφύλιος και σφάζονται αυτό λέω κι εγώ αλλά αν ομολογούσε θα έσωνε αθώους εκτός εμφυλίου αλλά τώρα "μπαίνουμε" σε αυτό που προσπαθώ να πω... ότι η επίθεση είναι μονόδρομος... απλά θα προτιμούσα να μην ήταν Gay-tomahawk αλλά χερσαία.

Δημοσ.

H χωρα μας καλως η' κακως ειναι μελος του Νατο.Ως  μελος εχει υποχρεωσεις που απορρεουν απο το συμφωνο,ταυτοχρονα ειναι παραδοσιακα και ιστορικα  φιλα προσκειμενη στην δυτικες δυναμεις.Αυτο ειναι στρατηγικη επιλογη.

Ως μικρη και αδυναμη χωρα που ειμαστε -στην παρουσα συνθηκη περισσοτερο λογω οικονομικης αδυναμιας -το μονο ρεαλιστικο που μπορουμε να κανουμε ειναι να ακολουθησουμε την ροη των γεγονοτων παρεχοντας διευκολυνσεις στους συμμαχους αλλωστε δεν θα εχουμε ενεργη συμμετοχη ως συνηθως.

Εδω θα πρεπει να συνυπολογισουμε και την προσεγγιση που κανουμε τα τελευταια χρονια με το Ισραηλ το οποιο ειναι επισης στρατηγικη επιλογη με οικονομικες παραμετρους.

Γεωπολιτικα επιβαλεται να εχουμε καθαρη σταση συμφωνα με το συμφερον της χωρας.Κραυγες απο θερμοκεφαλους ψευτοπατριωτες με θολωμενη αντιληψη  των δυνατοτητων της χωρας σχετικα με αντιδραση και ρηξη με το Νατο και τους "δυτικους" στερουνται λογικης-ρεαλιστικης βασης αρα δεν επιδεχονται σοβαρης απαντησης.

Πρεπει καποια στιγμη να αρχισουμε να βλεπουμε την χωρα μας στην πραγματικες τις διαστασεις και οχι αυτο που εχει ο καθενας μεσα στο μυαλο η επιθυμει  η' ακομα χειροτερα αυτο που ηταν καποτε πριν χιλιαδες χρονια .

Σε γενικες γραμμες μπορει να συμφωνω μα αυτα που λες ,αλλα θα πρεπει να καταλαβεις και εσυ οτι με αυτον ακριβως τον τροπο, δηλαδη ακολουθωντας τυφλα τις μεγαλες δυναμεις φτασαμε σε αυτο το σημειο να θεωρειται η Ελλαδα μικρη και αδυναμη χωρα.
Εσυ δεν βλεπεις τις πραγματικες διαστασεις της Ελλαδας και του Ελληνισμου. Ρολος της Ελλαδας δεν ειναι να κανει τον τσιλιαδορο στην καταληστευση των αλλων χωρων.
Αν η Ελλαδα ειχε κανει το καθηκον της στο Γιουγκοσλαβικο επι Σημιτη δεν θα ειχαμε 
φθασει μεχρι εδω. Μεχρι τωρα ακολουθωντας την τακτικη του καλου παιδιου το μονο που αποκομισε η Ελλαδα ειναι μονο επιπλεον προβληματα . Προβληματα με το Σκοπιανο, Κυπριακο  με τις διεκδικησεις των Τουρκων των Αλβανων , με εκατομμυρια λαθρομεταναστες.
Οι Νατοικοι συμμαχοι μας  φροντιζουν με την πρωτη ευκαιρια να μας αδειαζουν κανονικα 
μονο και μονο γιατι εμεις οι ιδιοι παψαμε να δινουμε οποιαδηποτε αξια στην χωρα μας και να αρκουμαστε στον ρολο του καλου παιδιου και του κομπαρσου.
Οταν γεγονοτα σε αφοραν αμεσα γιατι διαδραματιζονται στην περιοχη σου εχεις καθε δικαιωμα να ανορθωσεις το αναστημα σου και να προσπαθησεις να πετυχεις το καλυτερο για την χωρα σου και την ομαλοτητα της περιοχης.
Δεν λεω να φυγουμε απο το ΝΑΤΟ οπως καποτε εκανε αγαρμπα ο Καραμανλης ,αλλα να διεκδικησουμε τα δικαιωματα μας απο την συμμετοχη μας σε αυτο με αμεσο οφελος για το Κυπριακο και να βαλουμε καποια ορια για την σωστη τηρηση των διεθνων κανονων.
  • Like 3
Δημοσ.

Ναι υπάρχει εμφύλιος και σφάζονται αυτό λέω κι εγώ αλλά αν ομολογούσε θα έσωνε αθώους εκτός εμφυλίου αλλά τώρα "μπαίνουμε" σε αυτό που προσπαθώ να πω... ότι η επίθεση είναι μονόδρομος... απλά θα προτιμούσα να μην ήταν Gay-tomahawk αλλά χερσαία.

δεν νομίζω  πώς θα βγάζανε άκρη από το έδαφος θα είχαν μεγάλες απώλειες γι αυτό πάνε απο αέρα μετά μη επανδρωμένα

Δημοσ.

δεν νομίζω  πώς θα βγάζανε άκρη από το έδαφος θα είχαν μεγάλες απώλειες γι αυτό πάνε απο αέρα μετά μη επανδρωμένα

Oh yes... Vietnam lesson... Αντί το Vietnam να τους κάνει άνδρες τους έκανε gay... όλα ανάποδα αυτές ΗΠΑ...

Δημοσ.

Oh yes... Vietnam lesson... Αντί το Vietnam να τους κάνει άνδρες τους έκανε gay... όλα ανάποδα αυτές ΗΠΑ...

φίλε μου δεν έχω κάτι με τούς gay

Δημοσ.

Άρα να στηθεί όλος ο πλανήτης στα τέσσερα για τους Αμερικάνους.Επίσης δεν μου απάντησες ποιο δικαίωμα έχεις εσύ αν πλακώνομαι με τον αδερφό μου και καταφέρω να του βάλω βιτριόλι στο στο στόμα μέσα στο σπίτι μου να μπουκάρεις εσύ  με την καραμπίνα για να τον σώσεις.Όταν απαντήσεις αυτό θα έχουν κάποια υπόσταση τα επιχειρήματα σου.Αν  δεν καταλαβαίνεις το όρο εσωτερική υπόθεση ή σε ένα σπίτι ή σε ένα κράτος τότε δεν έχει νόημα να συζητάμε.Ποιος όρισε τις Η.Π.Α αυτόκλητο σωτήρα όλων των λαών;Αυτήν την δουλειά την έχει ο Ο.Η.Ε για αυτό δημιουργήθηκε!!!!!

Tα επιχειρηματα μου εχουν υποσταση με βαση το Διεθνες Δικαιο.

http://www.naftemporiki.gr/story/691514

«Αν μπλοκαριστεί η δράση στο Συμβούλιο Ασφαλείας, θα εξακολουθήσει να επιτρέπεται στην Βρετανία βάσει του διεθνούς δικαίου να λάβει έκτακτα μέτρα προκειμένου να ελαττώσει την κλίμακα της υπερβολικής ανθρωπιστικής καταστροφής στην Συρία»

τους εμπιστευομαι τους Βρετανους ειναι σοβαρο κρατος ΔΙΟΤΙ Καταρχην η αντιπολιτευση στηριζει τον πρωθυπουργο της χωρας αρα ξερουν τι σημαινει ενοτητα και συνεργασια plus απο μενα.

Δημοσ.

Σορυ για το οφφτοπικ αλλα το εχω απορια εδω και χρονια

Απο που εχει "ριζωσει" ο αντιαμερικανισμος σε τουτο το τοπο;

Δημοσ.

Σορυ για το οφφτοπικ αλλα το εχω απορια εδω και χρονια

Απο που εχει "ριζωσει" ο αντιαμερικανισμος σε τουτο το τοπο;

Από καμιά χούντα, καμιά Vodafone, καμιά Σερβία κτλπ

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

τους εμπιστευομαι τους Βρετανους ειναι σοβαρο κρατος ΔΙΟΤΙ Καταρχην η αντιπολιτευση στηριζει τον πρωθυπουργο της χωρας αρα ξερουν τι σημαινει ενοτητα και συνεργασια plus απο μενα.

owned, το βρετανικό κοινοβούλιο έριξε άκυρο από ότι πήρε το μάτι μου, 285 κατά/272 υπέρ...

http://www.bbc.co.uk/news/uk-politics-23892783

ήταν απόντες και 30 βουλευτές των Εργατικών, φαντάσου πόσοι βουλευτές της κυβέρνησης ψήφισαν κατά :P

Δημοσ.

Τότε για ποιό λόγο δεν εκμεταλλεύονται οι Ρώσοι τον πλούτο της Σιβηρίας;

Σαφως και εκμεταλλευονται στο μετρο που μπορουν. Αλλα η Σηβηρια ειναι αχανης περιοχη. Μονο αν δεις το χαρτη συνειδητοποιεις ποσο απεραντη ειναι. Η Ρωσια διαλυθηκε επι Γιελτσιν και το 1998 ειχε κανει πτωχευση. Δεν εχει ερθει ακομα στα ισα της. Οποτε ουτε η κρατικη μηχανη ειναι τοσο αποτελεσματικη ουτε τα κεφαλαια φτανουν για να κανει την εκμεταλλευση μονη της. Η μονη της ελπιδα ειναι η συνεκμεταλλευση με τους Κινεζους, αλλα οι Κινεζοι δεν βιαζονται αφενος γιατι τους εχουν σιγουρους κι αφετερου γιατι σε αυτη τη φαση προσπαθουν να εδραιωθουν στην Αφρικη.

Δημοσ.

Οτι ο πολεμος ενισχυει οικονομικα την Αμερικη ειναι το μονο βεβαιο , γιατι ολα τα εξοδα του πολεμου τα πληρωνουν οι Νατοικες χωρες . Οι πολεμικες βιομηχανιες της Αμερικης δουλευουν σε τρελους ρυθμους και την νυφη την πληρωνουν οικονομικα χωρες σαν και την δικη μας.

Η σταση της Γαλλιας δεν ειναι καθολου αψυχολογητη μια χαρα μεριδιο στην πιτα παιρνει.

Οπλα μαζικης καταστροφης ελεγαν.Ο Σανταμ ειχε χημικα ο ιδιος ο Ραμσφελντ του τα ειχε δωσει και μαζι παρακολουθουσαν την χρηση τους στην εξοντωση κουρδικων χωριων.

Οι Ρωσοι την καταλληλη στιγμη θα κανουν πισω μολις παρουν τα ανταλλαγματα που θελουν.

Τα χημικά, ο σανταμ τα είχε από τον πόλεμο με την Περσία,όταν ο ένας, φλομωνε τον άλλο κ το πυροβολικό τους, χτύπαγε πόλεις.

Όσον αφορά τους Ρώσους, αυτοί ποτέ δε θα έκαναν τπτ, όπως δεν έκαναν ποτέ. Είναι πολύ λίγοι.

Απλά οι ΗΠΑ, δεν είναι χοντροκομμενες.

Βέβαια είναι κ καλά συνεταιρακια κ στο μέλλον, θα χρειαστούν ο ένας, τον άλλο.

Ο ολλαντ, αυτός ο ανύπαρκτος τζιτζιφιογκος, βρήκε ευκαιρία να το παίξει ηγέτης, ξέχασε τη ξεφτίλα που έφαγε με τους Γερμανούς, στη Λιβύη.

Επίσης, αυτή η χαζομάρα με τη "δύση", πρέπει να πάψει κάποτε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...