Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Ποιό είναι το καλύτερο κινητό μέχρι 200€; Με ενδιαφέρουν και μεταχειρισμένα αλλά να είναι άριστα... Εγώ το καλύτερο που βρηκα ήταν το xperia S μαζί με: φορτιστη, 7 θηκες, 4 ζελατινες οθονης, φορτιστης αυτοκινητου, hands free, καλωδιο hdmi και ολη η κουτα του σε αριστη κατασταση. 185€ πιστεύω οτι αξίζει αφού καινούριο ΜΟΝΟ το κινητό κάνει 250€.... καλό δεν είναι;
VenuM Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 και εγω το ιδιο ψαχνω νομιζω οτι καλυερα να παρεις καινουριο δικο σου γιατι ποτε δεν ξερεις , κοιτα λιγο τα htc ειναι πολυ καλα .
Fronimitis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Σε μεταχειρισμενο εγω θα ξεκιναγα να δω ποια εταιρεια απο τα κινητα που με ενδιαφερει εχει καλυτερη υποστηριξη και σερβις γιατι ποτε δεν ξερεις τι χρηση μπορει να του εκανε ο προηγουμενος. HTC και Sony ειναι για να τους σπασεις το μαγαζι,οποτε καλυτερα κοιτα(κατα τη γνωμη μου) σε LG και Samsung.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 ναι... είχα WP και δεν έμεινα εικανοποιημένος... μόνο ελλάδα
Millennium Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 "Το καλύτερο" δε ξέρω αν είναι αλλά θα κοιτούσα σε Xperia P από καινούρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα