zHsHs_87 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 καησπερα παιδια εχω ενα πολυ μεγαλο προβλημα εχω ενα λαπτοπ με 8aria και θελισα να βαλω 7 λοιπον μαπινω στο bios πατησα legacy εκανα save και εβαλα το dvd των 7 ξεκιναει ι εγγατασταση κανονικα επιλεγω γλωσσα και φτανω στα να διαλεξω διαμερισμα λοιπον εχει εχει μερικα διαμερισματα εγω ηθελα να κρατισω το recovey λοιπον εσβησα το διαμερισμα με τα 8αρια παω να βαλω τα 7 αλλα δεν μπορω να πατησω συνεχεια μου λεει "τα windows δεν ειναι δυνατο να εγγατασταθουν σε αυτο το δισκο . ο επιλεγμενος δισκος ειναι στυλ διαμερισματος GTP " πως το αλλαζω και τι μπορω να κανω σε αυτη τι φαση???
SPANK Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Φτιάξε ενα partition εκει οπως εισαι καντο format και επέλεξε ntfs
zHsHs_87 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 ειμαι στο παραθυρο με τα παρτισιον απ τα 7αρια αλλα δεν εχει καπου επιλογι για ntfs απλα λεει ανανοωση διαγραφη διαμορφωση δημιουργεια αι τετοια επησης τωρα εχει 4 παρτισιον 1λεει sonysys το αλλα ειναι windows re tools to all to keno poy ekana diagrafi και το αλλο recovery
SPANK Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημιουργία πατα για να φτιάξεις partition και μετα διαμόρφωση αν και δεν εχει επιλογή για ntfs κανε διαμόρφωση και δες αν συνεχίζει για εγκατάσταση
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 δυστυχως τα 7 δεν υποστηριζουν μορφη δισκου GPT για εγκατασταση παρα μονο ως αποθηκευτικο μεσο, πρεπει να τον κανεις ενιαιο πρωτα, να διαγραψεις ολα τα partitions για να γινει MBR 1
zHsHs_87 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 μα το ποβλιμα ειναι οτι πιγα να βαλω και το 8 παλι αλλα δεν μπαινουν για τον ιδιο λογο!!!! δνεμπορω να καταλαβω τι γινετε!!!!! δυστυχως τα 7 δεν υποστηριζουν μορφη δισκου GPT για εγκατασταση παρα μονο ως αποθηκευτικο μεσο, πρεπει να τον κανεις ενιαιο πρωτα, να διαγραψεις ολα τα partitions για να γινει MBR επειδη εχει μεσα το recovery και αν τα σβησω ολα θα το σβησω και αυτο το προβλημα ειναι οτι δεν εχει windows key απο κατω οπτε χανω το αυθεντικο
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 για το recovery καντο backup σε αλλον δισκο η φιαξε τα recovery dvd disk, οσο για το key τρεξε Site: http://www.dwrean.net/2011/09/windows-product-key-finder-ver-1000.html">αυτο
zHsHs_87 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 καλημερα παιδια σας ευχαριστω ολους τελικα το φορματ ηταν η καλυτερη λυση!!!!! εκανα φορματα εσβισα ολα τα παρτισιον και εγινε ι εγγατασταση κανονικα απλα εχασα τα εργαλει επαναφορας της vaio!!!!!! 1
SPANK Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 καλημερα παιδια σας ευχαριστω ολους τελικα το φορματ ηταν η καλυτερη λυση!!!!! εκανα φορματα εσβισα ολα τα παρτισιον και εγινε ι εγγατασταση κανονικα απλα εχασα τα εργαλει επαναφορας της vaio!!!!!! Μικρό το κακο 1
minoans Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Παιδιά ειστε κα-τα-πλη-κτι-κοίιιιι!!! Ειχα απελπιστει μιλάμε... θενκς μπουρτζοβλάχε!... γιου αρ δε μπεστ!!!
ektor7 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 για το recovery καντο backup σε αλλον δισκο η φιαξε τα recovery dvd disk, οσο για το key τρεξε Site: αυτο To κλειδι ειναι στο bios,οποτε προσπαθησει να βαλει ειτε τα 8,ειτε τα 8.1,θα το αναγνωρισει αυτοματα! Το συγκεκριμενο εργαλειο στα windows 8(αγορασμενα,δλδ γνωριζα το κωδικο),μου εβγαζε παντα λαθος τον κωδικο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα