Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καησπερα παιδια εχω ενα πολυ μεγαλο προβλημα εχω ενα λαπτοπ με 8aria και θελισα να βαλω 7 λοιπον μαπινω στο bios  πατησα legacy  εκανα save  και εβαλα το dvd των 7 ξεκιναει ι εγγατασταση κανονικα επιλεγω γλωσσα και φτανω στα να διαλεξω διαμερισμα λοιπον εχει εχει μερικα διαμερισματα εγω ηθελα να κρατισω το recovey λοιπον εσβησα το διαμερισμα με τα 8αρια παω να βαλω τα 7 αλλα δεν μπορω να πατησω συνεχεια μου λεει

"τα windows  δεν ειναι δυνατο να εγγατασταθουν σε αυτο το δισκο . ο επιλεγμενος δισκος ειναι στυλ διαμερισματος GTP "

πως το αλλαζω και τι μπορω να κανω σε αυτη τι φαση???

Δημοσ.

ειμαι στο παραθυρο με  τα παρτισιον απ τα 7αρια αλλα δεν εχει καπου επιλογι για ntfs απλα λεει ανανοωση διαγραφη διαμορφωση δημιουργεια  αι τετοια

επησης τωρα εχει 4 παρτισιον

1λεει sonysys

το αλλα ειναι windows re tools

to all to keno poy ekana diagrafi

και  το αλλο recovery

Δημοσ.

Δημιουργία πατα για να φτιάξεις partition και μετα διαμόρφωση αν και δεν εχει επιλογή για ntfs κανε διαμόρφωση και δες αν συνεχίζει για εγκατάσταση

Δημοσ.

μα το ποβλιμα ειναι οτι πιγα να βαλω και το 8 παλι αλλα δεν μπαινουν για τον ιδιο λογο!!!! δνεμπορω να καταλαβω τι γινετε!!!!!

δυστυχως τα 7 δεν υποστηριζουν μορφη δισκου GPT για εγκατασταση παρα μονο ως αποθηκευτικο μεσο, πρεπει να τον κανεις ενιαιο πρωτα, να διαγραψεις ολα τα partitions για να γινει MBR

επειδη εχει μεσα το recovery  και αν τα σβησω ολα θα το σβησω και αυτο το προβλημα ειναι οτι δεν εχει windows key απο κατω οπτε χανω το αυθεντικο

Δημοσ.

καλημερα παιδια σας ευχαριστω ολους τελικα το φορματ ηταν η καλυτερη λυση!!!!! εκανα φορματα εσβισα ολα τα παρτισιον και εγινε ι εγγατασταση κανονικα απλα εχασα τα εργαλει επαναφορας της vaio!!!!!!

• Like 1
Δημοσ.

καλημερα παιδια σας ευχαριστω ολους τελικα το φορματ ηταν η καλυτερη λυση!!!!! εκανα φορματα εσβισα ολα τα παρτισιον και εγινε ι εγγατασταση κανονικα απλα εχασα τα εργαλει επαναφορας της vaio!!!!!!

Μικρό το κακο :P

• Like 1
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

για το recovery καντο backup σε αλλον δισκο η φιαξε τα recovery dvd disk, οσο για το key τρεξε Link.png Site: αυτο

To κλειδι ειναι στο bios,οποτε προσπαθησει να βαλει ειτε τα 8,ειτε τα 8.1,θα το αναγνωρισει αυτοματα!

Το συγκεκριμενο εργαλειο στα windows 8(αγορασμενα,δλδ γνωριζα το κωδικο),μου εβγαζε παντα λαθος τον κωδικο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...