WalkerSW Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 πιστευω υστερα απο ολοι αυτοι την διαφωτιστικη συζητηση να καταλαβε πωσ γινετε το oc Ας παρει την μητρική πρωτά και το βλέπουμε και το oc μετα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Γαμώτο εγώ ρωτάω για OC και εσείς λύνετε τα ψυχολογικά σας εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tazmanian 1 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 εχεισ δικιο sorry απο πλευρασ μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Γαμώτο εγώ ρωτάω για OC και εσείς λύνετε τα ψυχολογικά σας εδώ. Υπαρχει αλλο τμημα για Oc που γραφει overclocking&case moding ειδικο για αυτα τα θεματα.Εμεις αυτο που ειχαμε να σου πουμε οσον αφορα το topic σου ειναι οτι πρεπει να αλλαξεις μητρικη.Λιγη ευγενεια δεν βλαπτει που και που ξερεις .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Γαμώτο εγώ ρωτάω για OC και εσείς λύνετε τα ψυχολογικά σας εδώ. Ως ένα βαθμο έχεις τα δικια σου και εσύ... αλλα απαντηση πηρες οποτε δεν ξεφύγαμε εντελως. Αυτο που πρέπει να διερωτηθείς τώρα ειναι αν αξίζει η αλλαγή μητρικής μονο και μονο για το oc και δεν σε καλυπτει καπου ο επεξεργαστής σου σε στοκ συχνοτητες ώστε να χρειάζεσαι το oc. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Αλλαξε μητρικη και μετα θα σου πουμε βημα βημα πως να κανεις ενα ωραιο Oc, ΑΛΛΑ θα παρεις και μια καλη ψυκτρα διοτι χωρις αυτη πολυ απλα Oc καλο δεν γινεται να κανεις, λογο αυξημενων θερμομρασιων που θα εχεις με την στοκ ψυκτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jsiskos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Φυσικά πρέπει να αλλάξει μητρική και να πάει σε Z77. Αλλιώς τι τον έχει τον Κ; Αν τον καλύπτει στην υπάρχουσα κατάσταση, καλύτερα να τον πουλήσει και να αγοράσει έναν ίδιο non-k και να του μείνουν και μερικά χρήματα στην τσέπη. 3570κ + β75 είναι ανέκδοτο. Εγώ θα ντρεπόμουν να πω ότι έχω τέτοιο συνδυασμό μητρικής-επεξεργαστή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 3570κ + β75 είναι ανέκδοτο. Εγώ θα ντρεπόμουν να πω ότι έχω τέτοιο συνδυασμό μητρικής-επεξεργαστή! Ενταξη το παιδι μπορει να μην ειχε της απαραιτητες γνωσεις και να του το πασαρε τον συνδιασμο κανενας πονηρός πωλητης... απο εκει και περα δεν εχει νοημα να αλλαξει τον επεξεργαστή αλλα ουτε και την μητρική αν δεν του χρειαζεται το oc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Φυσικά πρέπει να αλλάξει μητρική και να πάει σε Z77. Αλλιώς τι τον έχει τον Κ; Αν τον καλύπτει στην υπάρχουσα κατάσταση, καλύτερα να τον πουλήσει και να αγοράσει έναν ίδιο non-k και να του μείνουν και μερικά χρήματα στην τσέπη. 3570κ + β75 είναι ανέκδοτο. Εγώ θα ντρεπόμουν να πω ότι έχω τέτοιο συνδυασμό μητρικής-επεξεργαστή! Το εχεις ψαξει αυτο που γραφεις??180ευρο πουλανε τον i5 3570k σε αγγελιες και ο αντιστοιχος non-k http://www.skroutz.gr/s/2073145/Intel-Core-i5-3570-Box.html ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Λοιπόν, φαίνεται οτι στο διάβασμα δεν τα πάτε καλά. Σας ρωτάω να μου το βάλετε απλά και εύκολα ΣΕ ΒΗΜΑΤΑ. Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να γίνει αυτό ε; On-topic: Σήμερα ήρθε η Ζ77 και ο EVO 212 οπότε αρχίστε: Βήμα 1.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Μπορεις να πεις και το ακριβες μοντελο της μητρικης που πηρες??Οπως την προηγουμενη πχ Gigabyte B75M-D2V Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Λοιπόν, φαίνεται οτι στο διάβασμα δεν τα πάτε καλά. Σας ρωτάω να μου το βάλετε απλά και εύκολα ΣΕ ΒΗΜΑΤΑ. Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να γίνει αυτό ε; On-topic: Σήμερα ήρθε η Ζ77 και ο EVO 212 οπότε αρχίστε: Βήμα 1.... Με τέτοια συμπεριφορά περιμένεις και να σου απαντήσουν? Οκκκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Λοιπόν, φαίνεται οτι στο διάβασμα δεν τα πάτε καλά. Σας ρωτάω να μου το βάλετε απλά και εύκολα ΣΕ ΒΗΜΑΤΑ. Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να γίνει αυτό ε; On-topic: Σήμερα ήρθε η Ζ77 και ο EVO 212 οπότε αρχίστε: Βήμα 1.... Υπαρχει αλλο τμημα για Oc που γραφει overclocking&case moding ειδικο για αυτα τα θεματα.Εμεις αυτο που ειχαμε να σου πουμε οσον αφορα το topic σου ειναι οτι πρεπει να αλλαξεις μητρικη.Λιγη ευγενεια δεν βλαπτει που και που ξερεις .... Ευτυχως που τα πας εσυ καλα στο διαβασμα.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Ευτυχως που τα πας εσυ καλα στο διαβασμα.. Ωωωω μάλιστα. Λάθος από πλευράς μου. Πάω εκεί και ελπίζω να λάβω κανονικές απαντήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα