Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για Overclock

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω έναν ι5 3570k και θα ήθελα να κάνω ένα αρκετά καλό overclock. Εκτός από την stock ψύκτρα έχω επίσης αλλα δύο ανεμιστηράκια και μια mobo Gigabyte B75M-D2V που είναι συμβατή με τον CPU. Πώς ακριβώς κάνω overclock, το θέλω σε βήματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μπορεις μεσα απο το bios αρχικα

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις λεπτομερότατες οδηγίες σου αλλά δεν μου είπες τι να πειράξω :mad:

από το bios της μητρικής άλλα εάν δεν ξερής καλύτερα να τον αφήσεις αυτόν τρόπο υπαρχη ένα πρόγραμμα τής gigabyte το easy tune 6 που σου δίνη τρεις επιλογές δες και το βίντεο για να καταλάβεις 

πρεπη να έχεις κατεβαση το πρόγραμμα από το site τής gigabyte

Λατρευω τις απαντησεις μερικών που χωρις να εχουν ιδεα έχουν και αποψη......

Με b75 μητρική ΔΕΝ γινεται oc, και ας έχεις Κ επεξεργαστή.... Μονο με Ζ77 μητρική oc....

• Like 7

Με b75 μητρική ΔΕΝ γινεται oc, και ας έχεις Κ επεξεργαστή.... Μονο με Ζ77 μητρική oc....

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου. Ήμουν έτοιμος να αρχίσω. Οπότε τώρα ωρμάμε σε Ζ77.

συμφωνω με την απαντηση σου εν μερη απλα ο τροποσ που κανησ παρατηρηση σε απαντηση αλλου ειναι καπωσ

συμφωνω με την απαντηση σου εν μερη απλα ο τροποσ που κανησ παρατηρηση σε απαντηση αλλου ειναι καπωσ

Ναι αλλα εχει δικιο δηλαδη μονο και μονο που βλεπεις οτι ο αλλος λεει για oc μητρικη μη Z77 εκει παει κατευθειαν το ματι σου.

Εχει παραγίνει το κακο. Αν δεν ξερεις ΔΕΝ μιλας..... ολοι κανουμε λαθη μια στο τοσο αλλα οταν τα λαθη γινονται κατ εξακολουθηση τοτε κατι παει στραβά ... πολυ στραβα....

Ενας ανθρωπος που το έχει έστω και λίγο με το oc ξερει πολυ καλα πιο hw ειναι κατάλληλο και οτι ΠΟΤΕ δεν κανουμε oc μεσω software...

Οι υπολοιποι καλο ειναι να μην μιλανε καν... 

• Like 5

Εχει παραγίνει το κακο. Αν δεν ξερεις ΔΕΝ μιλας..... ολοι κανουμε λαθη μια στο τοσο αλλα οταν τα λαθη γινονται κατ εξακολουθηση τοτε κατι παει στραβά ... πολυ στραβα....

Ενας ανθρωπος που το έχει έστω και λίγο με το oc ξερει πολυ καλα πιο hw ειναι κατάλληλο και οτι ΠΟΤΕ δεν κανουμε oc μεσω software...

Οι υπολοιποι καλο ειναι να μην μιλανε καν... 

συμφωνω με καλυψε η απαντηση αλλα εν μερη να εισαι καλα

Να είσαι καλός με τους ανθρώπους όταν ανεβαίνεις, γιατί θα τους ξανασυναντήσεις όταν κατεβαίνεις.

... θεατρικός συγγραφέας.

Αυτό,  νομίζω, σίγουρα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...