basileiospap Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Θα ήθελα για μια ακόμα φορά τη βοήθειά σας. Πώς μπορώ να κατεβάσω τους τόμους του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου; Η σελίδα στην οποία είναι αναρτημένοι οι τόμοι του ΕΑΠ είναι προσβάσιμη μόνο με κωδικούς. Έχει δε για την προβολή των σελίδων των τόμων μια εφαρμογή που ονομάζεται Ψηφιακός Αναγνώστης Τόμων και είναι κατασκευασμένος από την εφαρμογή FlexPaper 1.4.1 της Devaldi.com Προσπαθώ μέσω της προβολής πηγαίου κώδικα και είναι αδύνατον. Στον πηγαίο κώδικα που εμφανίζεται δεν υπάρχουν ανεξάρτητες εικόνες. Μήπως γνωρίζει κάποιος τί μπορώ να κάνω; Εκ των προτέρων ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor7 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 ποιά βιβλία θες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basileiospap Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 ποιά βιβλία θες? ΟΡΘ50 ΕΛΠ10 ΕΛΠ11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 τίτλους? γιατι αυτά δε μου λένε κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basileiospap Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 τίτλους? γιατι αυτά δε μου λένε κάτι. Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα: Σπουδές στην Ορθόδοξη Θεολογία (ΟΡΘ)Θεματική Ενότητα: ΟΡΘ 50 - Η Ορθοδοξία ως Κληρονομιά Βιβλία: Τόμος Α΄: Οι Πρώτες Ιστορικές Καταβολές της Ορθόδοξης Εκκλησίας, ΕΑΠ, Πάτρα 2002. Τόμος Β΄: Η Ορθόδοξη Εκκλησία σε Ανατολή και Δύση, ΕΑΠ, Πάτρα 2001. Tόμος Γ': Θεολογία και φιλοσοφία στην εποχή των Πατέρων, ΕΑΠ, Πάτρα 2008 Προπτυχιακό Πρόγραμμα:Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό (ΕΛΠ) Θεματικές Ενότητες: ΕΛΠ 10 - Εισαγωγή στον Ελληνικό Πολιτισμό Τόμος Α΄: Η Έννοια του Πολιτισμού. Όψεις του Ελληνικού Πολιτισμού, ΕΑΠ, Πάτρα 1999. Τόμος Β΄: Σημαντικοί Σταθμοί του Ελληνικού Πολιτισμού, ΕΑΠ, Πάτρα 2000. ΕΛΠ 11 - Ελληνική Ιστορία Τόμος Α΄: Ο Αρχαίος Ελληνικός Κόσμος, ΕΑΠ, Πάτρα 2002. Τόμος Β΄: Βυζάντιο και Ελληνισμός, ΕΑΠ, Πάτρα 1999 Τόμος Γ΄: Νεότερη και Σύγχρονη Ελληνική Ιστορία, ΕΑΠ, Πάτρα 1999. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor7 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 έχω πολλά από θετικοτεχνολογικές επιστήμες και οικονομικά,δυστυχώς αυτά όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_filippos_ Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 απο Γραφικές τέχνες γνωρίζει κανεις απο που θα μπορέσω να τα κατεβάσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devout84 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 razor μπορείς να δεις αν έχεις τα βιβλία των πληροφοριακών συστημάτων στο μεταπτυχιακό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 απο Γραφικές τέχνες γνωρίζει κανεις απο που θα μπορέσω να τα κατεβάσω; Που κατοικεις; Τα εχω λογω οτι σπουδαζω σε αυτο το προγραμμα. Σκαναρισμενα δεν τα εχω βρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikelamar Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Αθηνα! Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 έχω πολλά από θετικοτεχνολογικές επιστήμες και οικονομικά,δυστυχώς αυτά όχι. εχεις απο μεταπτυχιακο στα μαθηματικα μηπως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peg Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 έχω πολλά από θετικοτεχνολογικές επιστήμες και οικονομικά,δυστυχώς αυτά όχι. Μήπως έχεις της Διασφάλισης ποιότητας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaxHeadroom Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Η Διασφάλιση Ποιότητας με ενδιαφέρει κι εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aceman Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Ξέρω πως είναι παλιό το θέμα αλλά μιας και το χρειάστηκα είπα να βοηθήσω όσο μπορώ. Προσωπικά κατέβασα ένα addon στον firefox που λέγεται Download Flash & Video. Μετά, πήγα στο study του ΕΑΠ, άνοιξα το λινκ με το βιβλίο, φόρτωσε, και μετά πάτησα πάνω στο addon που προείπα. Κατεβάζεις το flash αρχείο και κατεβαίνει σε .swf αν δε μπορείς να το ανοίξεις έτσι, μπορείς μέσω το Acrobat Reader να το μετατρέψεις σε pdf. Βέβαια το αρχείο μετά είναι σαν παρουσίαση όπως και το αρχικό αρχείο. Δεν έχω βρει τρόπο να το μετατρέπει και σε σελίδες ώστε να μπορώ να αντιγράψω μια πρόταση που θέλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zero76 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 έχει κάποιος απο ΔΕΟ προπτυχιακό , ΔΕΟ 10, 11 ,13 θα ήθελα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα