JOHNYS22031990 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Γειας σας τελιωνω πληροφορικη και σκεφτομαι για μεταπτυχιακο στο εξωτερικο αλλα δν χερο τι μεταπτυχιακο να κανω με προοπτικη να βρω δουλεια πιο ευκολα σκεφτομαι embedded systems,mobile computing i computer science εσεις τι εχετε να μ προτεινετε σκεφτομαι να παω στο πανεπιστημιο uppsala στην σουηδια ειναι μεσα στα 100 καλυτερα στον κοσμο(83).
DivertoR Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 το mobile ακουγετε ενδιαφερον και σιγουρα για 15 χρονια ακομα θα εχει πολλα λεφτα... λογικα και πολλες θεσεις εργασιας?
theodoros8 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Mobile, networks η programming. Με αυτα πιστεύω εχει στάνταρ δουλεια εντός και εκτός. Ιδιαίτερα σε mobile προγραμματισμό(βλέπε iOS και android). Sent from my iPhone using Insomnia
siropio Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Γειά σου φίλε μου, εγώ έκανα μεταπτυχιακό στα Δίκτυα και σε καλό πανεπιστήμιο στην Αγγλία. (link) Αν δεν έχεις επαφή με δίκτυα ή τελος πάντων όλες οι γνώσεις προέρχονται από το βιβλίο του Γκιούρδα θα πρότεινα να κάνεις ένα CCNA (μόνος σου ή σε ακαδημία) και μετά να πας πιο έτοιμος για να ρουφήξεις πιο πολλές γνώσεις του MSc. Δλδ δε χρειάζεται να το βιάζεσαι το MSc. Όσο αναφορά το modile computing, αυτά που βλέπω στο net είμαι συνήθως mobile programming. Αν δεν εννοείς κάτι άλλο. Γενικά για mobile programming δε θεωρώ ότι χρειάζεσαι MSc. Απλά να κάτσεις και να προγραμματίσεις. Όσο αναφορά τα embedded systems έχω ακούσει ότι αν πιαστείς έχει καλά χρήματα. C και τα μυαλά στα κάγγελα και επίσης πάλι θα θες να γνωρίζεις networking γιατί όλα πια συνδέονται. Γενικά ο προγραμματισμός είναι τρελό εργαλείο. Χρησιμεύει όποιο κλάδο και να διαλέξεις. Όλα τα παραπάνω είναι δικές μου απόψεις όπως τα βλέπω τώρα. Μιλάω ως ένας φρέσκος απόφοιτος MSc χωρίς πολλές εργασιακές εμπειρίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα