Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη ρωτησα και αλλες φορες σε αλλα topic αλλα ακρη δεν βρηκα......ψαχνω κατι σαν κι αυτο http://www.vuezone.com/

Θελω να μου πειτε αν υπαρχει καμια ασυρματη εξωτερικου χωρου στην οποια να βλεπω απο μια οθονη μικρη tft/pc/tv.Θα μπει στην εισοδο οικιας. Aπλα δεν μπορω να περασω καλωδια στον χωρο και ψαχνω να βρω μια τετοια λυση.

Αυτην που εβαλα παραπανω θα με βολευε αλλα δεν μπορω να την βρω.

Υπαρχει κατι παρομοιο?

Δημοσ.

Αν κρίνω απο τις τιμές που βλέπω στο eBay, πιο φθηνά θα σου βγεί να φέρεις έναν ηλεκτρολόγο για να σου περάσει καλωδίωση.

Δημοσ.

Τα εχω δει ολα αυτα απο ebay αλλα ειναι ολα απο αμερικη οποτε ακυρο.

Δεν γινεται να περαστουν καλωδια γιατι ειναι καινουργιος ο χωρος οποτε κι εκει ακυρο.

Υπαρχει καμια λυση σαν αυτα που ανεφερα?

Δημοσ.

Το πρόβλημα σε αυτό που ζητάς είναι η Τροφοδοσία. 

Θα σου πρότεινα να αγοράσεις μία IP Camera με WiFi και να προσπαθήσεις να βρεις Τροφοδοσία από κάποια Πρίζα ή ηλεκτρολογικό κουτί στον χώρο τοποθέτησης. 

Δημοσ.

Το πρόβλημα σε αυτό που ζητάς είναι η Τροφοδοσία. 

Θα σου πρότεινα να αγοράσεις μία IP Camera με WiFi και να προσπαθήσεις να βρεις Τροφοδοσία από κάποια Πρίζα ή ηλεκτρολογικό κουτί στον χώρο τοποθέτησης. 

Το προβλημα σε αυτο που ζηταω ξερω οτι ειναι η τροφοδοσια.Αλλωστε το γραφω και στον τιτλο. ;)

Αν μπορουσα να βρω πριζα ή κατι αλλο θα εμπαινα εδω ν'ανοιξω θεμα?

Δημοσ.

Εεε δεν γίνονται όλα μαγικά χωρίς καλώδια χωρίς ρεύμα με την θα δουλεύει με ηλιακή, αιολική ενέργεια θα βάλεις ένα ποδήλατο διπλα και να κανεις πεταλ ??

Αποκλείεται να μην υπάρχει ρεύμα εκεί που θες να την βάλεις και πρίζα να μην υπάρχει θα υπάρχει ένα κουτί στον τοίχο η έστω μια λαμπά.τι καινούργιος χωρός είναι αυτός ? που δεν έχει ούτε ρεύμα ?

Αλλιώς το μονο που σου μένει είναι να βάζεις μπαταρίες μεγάλες σαν του UPS η ένα ολόκληρο UPS. και κάτι ασύρματες spy κάμερες που περνούν μπαταρία 9v αλλα μάλλον θα θες κάθε μέρα μπαταρία.

Δημοσ.

Ουτε για μαγικα ρωτησα ουτε για να κανω πεταλ αν υπαρχει κατι ρωτησα σαν αυτο που παρεθεσα στο 1ο post.

Αυτοι δηλαδη κανουν μαγικα και πεταλ και λειτουργει?

Δεν υπαρχει ρευμα ουτε για δειγμα πως να το κανουμε δηλαδη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ και γι'αυτο ειπα και στον τιτλο ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ.

Απο την στιγμη που δεν υπαρχει περιπτωση καθε μερα να βαζω μπαταριες γιατι μονο ενας μαλακας θα το εκανε αυτο δεν χρειαζεται και να το συζηταμε.

Αν δεν υπαρχει καμια λυση σαν αυτα που ανεφερα στο 1ο post ας μην το κουραζουμε το θεμα με το να λεει ο καθενας αν υπαρχει ρευμα και μπαταριες ups και πρασινα αλογα.

Αν υπαρχει ας νου πει καποιος να το δουμε λιγο και να δω αν με συμφερει να παω σε μια τετοια λυση.

Δημοσ.

Γιατί νομίζεις η λύση που παρέθεσες θα διαρκή ? μέρα παρα μερα θα θέλει φόρτισμα

Το vuezone αντέχει να βλέπεις συνεχόμενα 15 ώρες.

A new battery should last 6 months with normal usage. Normal usage is defined as 5 minutes of viewing or recording a day

30 x 6 = 180 days

180days x 5 min = 900min

900/60 = 15 hours

Δεν υπαρχει ρευμα ουτε για δειγμα πως να το κανουμε δηλαδη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ και γι'αυτο ειπα και στον τιτλο ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ.

Γιατί που ζεις σε σπηλιά ?

Αν δεν υπαρχει καμια λυση σαν αυτα που ανεφερα στο 1ο post ας μην το κουραζουμε το θεμα με το να λεει ο καθενας αν υπαρχει ρευμα και μπαταριες ups και πρασινα αλογα.

Mπορείς πιστεύω να μιλάς και λίγο καλύτερα γιατί στο κάτω κάτω εσύ είσαι που ζητάς βοήθεια και εγώ αυτός παω να σε βοηθήσω. Άμα ήξερες κάτι καλύτερο από τα δικά μου πράσινα αλόγια θα το είχες κάνει αλλα ούτε εκεί δεν εχεις φτάσει.

και αυτό γιατi:

- Δεν ξέρεις
- Βαριέσαι την δουλειά με την καλωδίωση
- Δεν θες να πλήρωσης.

Αν υπαρχει ας μου πει καποιος να το δουμε λιγο και να δω αν με συμφερει να παω σε μια τετοια λυση.

Aμα θες επαγγελματική άποψη, γιατί εδώ στο forum σου λένε άσχετα όπως νομίζεις, πληρώνεις και την εχεις

Δημοσ.

Σε σπηλια μενω που ειναι το προβλημα δηλαδη?

Δεν υπαρχει ρευμα λεμε εκει που θα μπει ποσες φορες πρεπει να το πω για να γινει κατανοητο?

Τι αν εχω φτασει μου λες τα δικα σου πρασινα αλογα, τι δεν ξερω, τι βαριεμαι, τι να πληρωσω, τι παπαριες ειναι αυτες που μου λες δηλαδη και για ποιο λογο τα λες αυτα?Ρωταω να μαθω γιατι δεν γνωριζω και στην τελικη θα το πληρωσω δεν ζητησα απο κανενα να μου κανει κατι τσαμπα.

Ρωταω να μαθω αν υπαρχει κατι χωρις τροφοδοσια και κανουμε ολοκληρο θεμα για το αν υπαρχει τροφοδοσια?Ειμαστε σοβαροι?

Σαν να με ρωτας εσυ π.χ. θελω να αγορασω μια tv μεχρι 32 ιντσες και να σου λεω εγω παρε 60αρα.Να μου λες μετα εσυ οτι δεν χωραει και να σου λεω εγω καλα σε σπιτι απο χομπιτ μενεις?Θα σου αρεσε εσενα αυτη η απαντηση δηλαδη?

Μπορουσες απο την αρχη(οπως κι εκανες στο τελευταιο σου post και σ'ευχαριστω γι'αυτο)να μου δωσεις μια απαντηση για το συγκεκριμενο μαραφετι που ρωτησα και να τελειωσει εκει το θεμα και ουτε αν υπαρχουν ρευματα ουτε αν ζω σε σπηλιες η δεν ξερω η βαριεμαι και και και..........!

Δημοσ.

Φίλε HERTHAN.

Από την μία ζητάς βοήθεια,  και από την άλλη απαντάς εριστικά. 

συγνώμη κιόλας που ασχοληθήκαμε.

Δημοσ.

Ποια βοηθεια που γραφω αρχικα οτι δεν υπαρχει τροφοδοσια και εγινε βασικο θεμα οτι πρεπει να βρω ρευμα?

Αν νομιζεις οτι πανω σ'αυτο ζηταω βοηθεια ενταξει δεν λεω τιποτα μετα.

Οκ ζηταω συγνωμη απ'ολους και καλυτερα να κλεισει εδω το θεμα.

Ευχαριστω για την οποια βοηθεια.

Παρακαλω εναν mod να το κλειδωσει ωστε ν'ανοιξω ενα αλλο καποια στιγμη γιατι αυτο εδω μαμηθηκε και δεν υπαρχει νοημα να μενει ανοιχτο.

Δημοσ.

αυτο που ζητάς απλα δε γινεται... Εκτός αν εχεις δει καμια ηλεκτρική συσκευη να λειτουργεί χωρίς ρευμα...

Οι μινι καμερες με μπαταρία αντέχουν στην ΚΑΛΥΤΕΡΗ 30 ώρες (το εχω δοκιμάσει)...

Οποτε ή αποφασίζεις να κρύψεις ενα καλωδιο για τροφοδοσία ή το ξεχνάς και τελειώσε...

Τέλος, φιλικά πάντα, οταν ζητάς βοήθεια να δέχεσαι όλες τις απαντήσεις...

Δημοσ.

αυτο που ζητάς απλα δε γινεται... Εκτός αν εχεις δει καμια ηλεκτρική συσκευη να λειτουργεί χωρίς ρευμα...

Οι μινι καμερες με μπαταρία αντέχουν στην ΚΑΛΥΤΕΡΗ 30 ώρες (το εχω δοκιμάσει)...

Οποτε ή αποφασίζεις να κρύψεις ενα καλωδιο για τροφοδοσία ή το ξεχνάς και τελειώσε...

Τέλος, φιλικά πάντα, οταν ζητάς βοήθεια να δέχεσαι όλες τις απαντήσεις...

Σ'ευχαριστω κατ'αρχας για την απαντηση και την βοηθεια.

Οποτε και να βρω κατι και να παω σε μια τετοια λυση καταλαβαινω απο αυτα που μου αναφερεις οτι δεν συμφερει.

Μπορεις να μου πεις τι επιλογες εχω(απο καμερες γενικοτερα) απο εκει περα απο την στιγμη που δεν υπαρχει μια λυση συμφερουσα γι'αυτο που θελω?Εστω οτι βρισκω λυση ή να βρω αλλο σημειο εντελως ασχετο με αυτο για να την τοποθετησω.

Δεν ειναι οτι δεν δεχομαι τις απαντησεις τις σεβομαι απολυτα αλλα οπως ειπα και σε προηγουμενο μηνυμα μου και ειδικα εξ'αρχης απο τον τιτλο ακομα οτι ειναι αδυνατον στο σημειο που θα μπει η καμερα να υπαρξει τροφοδοσια.Ειναι αδυνατον δηλαδη να περασει καλωδιο απο εκει.Καλυτερα να μου ελεγες ή εσυ ή οποιοσδηποτε αλλος ΤΕΛΟΣ δεν υπαρχει λυση για εσενα παρα να κανουμε θεμα για την τροφοδοσια.Αν δεν υπαρχει λυση τελειωσε δεν θα κατσω να σκασω αν δεν βαλω καμερα.

Να ζητησω και παλι συγνωμη απο τα παιδια(Ledis-Universal Soldier) αν ημουν αποτομος και ευχαριστω και παλι για την βοηθεια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...