xtrmsnpr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 βάλε και το vsync αν κολλάς και είναι κλειστό..
Inler Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Ενα εξαιρετικο patch με ολες τις παλιες ομαδες http://192.186.195.96/~hawk23/UBR/download2k14.htm και ενα με Euroleague http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=153&t=92826&sid=7a6291e84d5d88746ee4b86e456320d8 1
SOADNICK Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Αγόρασα χθες το παιχνίδι, και έχω μια απορία σχετικά με το online. Ενώ παίζω με 60FPS, v-sync ON και ρυθμό ανανέωσης της οθόνης 60Hz υπάρχει stuttering. Τι παίζει?
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 ολοι το ίδιο πρόβλημα έχουμε.Ετσι σκ@τ@ που τα έχει κάνει η 2Κ δεν το βλέπω να φτιάχνει το online
momotis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Το εκανε και μενα στην αρχη,εβγαζε Nat Strict,αργουσε να βρει παικτες και επαιζε σε αργη κινηση κυριολεκτικα. Εκανα restart το ρουτερ και στα καπακια εφτιαξε.(2 play forthnet) Ουτε ξαναβγαλε κατι και τα fps ειναι μια χαρα για ονλαιν. Το μονο προβλημα που εχω δει ειναι οτι 1/10 games παιζει να με πεταξει στην ψυχρα στο μενου εν ωρα αγωνα.
stavroulis1985 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Ρε παιδια πως στο καλο κλεινει αυτος ο κανονισμος του NBA να σε στελνει στις βολες αμα κανεις απανοτα φαουλ. ακομα και στο 2ο ομαδικο σε στελνει βολες αμα ειναι νωρις και μετα σε παιει ετσι μεχρι το τελος..στις ευρωπαικες ομαδες δεν το κανει παει κανονικα οπως τα ξερουμε εδω δλδ στο 5ο φαουλ βολες.
SOADNICK Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Ρε παιδια πως στο καλο κλεινει αυτος ο κανονισμος του NBA να σε στελνει στις βολες αμα κανεις απανοτα φαουλ. ακομα και στο 2ο ομαδικο σε στελνει βολες αμα ειναι νωρις και μετα σε παιει ετσι μεχρι το τελος..στις ευρωπαικες ομαδες δεν το κανει παει κανονικα οπως τα ξερουμε εδω δλδ στο 5ο φαουλ βολες. Μηπως ειναι τιποτα shooting foul? Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2014 από SOADNICK
euxoulhs Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 παιδια βοηθεια..εβαλα αυτο εδω http://membersfun.blogspot.gr/2013/10/new-update-for-nba2k14.html και εβαζα στον συγκεκριμενο προορισμο οπως ηταν τον φακελο αλλα δεν μου τον διαβαζε.. ετσι για να μην ταλαιπωρουμαι τα πεταξα κιολας οπως ηταν χυμα τα αρχεια και μετα φακελο-φακελο μπας και δουλεψει κατι απο τα 2 μπηκα μου το αναγνωρισε,αλλα οταν παω να παιξω pao-osfp καποιους παιχτες τους εχει ακεφαλους χΔ και καποιους μεσα στο μενου με λαθος ονομα.. ειναι καποιος που εχει βαλει το συγκεκριμενο ωστε να μου πει τι ακριβως βαζω;αν ειναι ευκολο καμια φωτο;;;
3DJIN Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Ρε παιδια πως στο καλο κλεινει αυτος ο κανονισμος του NBA να σε στελνει στις βολες αμα κανεις απανοτα φαουλ. ακομα και στο 2ο ομαδικο σε στελνει βολες αμα ειναι νωρις και μετα σε παιει ετσι μεχρι το τελος..στις ευρωπαικες ομαδες δεν το κανει παει κανονικα οπως τα ξερουμε εδω δλδ στο 5ο φαουλ βολες. στο NBA στο τελευταιο διλεπτο καθε περιοδου απο το δευτερο φαουλ εχει βολες 1
stavroulis1985 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 στο NBA στο τελευταιο διλεπτο καθε περιοδου απο το δευτερο φαουλ εχει βολες Ωραια βγαινει ομως αυτο?
SOADNICK Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Μηπως ειναι τιποτα shooting foul? στο NBA στο τελευταιο διλεπτο καθε περιοδου απο το δευτερο φαουλ εχει βολες αυτο^ το καταλαβα και γω παιζοντας online με φιλο
elias1982 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 γεια σας καλη χρονια να εχουμε, εχω εγκαταστησει μεσω steam το παιχνιδι αλλα δεν μπορω να κανω save αλλα ουτε να παιξω online μου λεει οτι ο server δεν ειναι διαθεσιμος, υπαρχει καμια λυση για τα θεματα που εχω? Κανείς δεν γνωρίζει ?
SOADNICK Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Πώς γίνεται update το παιχνίδι? Αυτόματα μέσω του steam? Αυτόματα in-game? Manually in-game? Manually εκτός game? Γιατί βλέπω πως είναι στην 1.0.0 και μου φαίνεται απίστευτο να μην έχει γίνει ούτε ένα update απ' την ημέρα κυκλοφορίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα