Προς το περιεχόμενο

NBA 2K14

Pireotis88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατευθειαν το τελευταιο. Σε λιγη ωρα λογικα θα βγει και το 11.5. Το 10.5 ειναι πολυ καλο επισης.

Τέλειο αποτέλεσμα.Μπορείς να μου πεις πιο ΕΝΒ χρησιμοποιεις; Αν είναι δικό σου τροποποιημένο, μπορείς να το ανεβάσεις κάπου; Σ'ευχαριστώ

• Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το εχει σε προσφορα το Αμαζον στα 15 ευρω το παιχνιδι.Το θελω αποκλειστικα για το online. Nα το παρω , γιατι καποια σχολια με εχουν προβληματισει...Απ'οτι ειδα ειδικα μεχρι περυσι το το διαδικτυακο ηταν τραγικο..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

NBA 2K14 crash σε Season μετά από ~30 παιχνίδια!

Καλημέρα σε όλους.

Ποστάρω γιατί είμαι fan του συγκεκριμένου παιχνιδιού (NBA 2K14) και δυστυχώς έχω σοβαρό θέμα μετά από περίπου 30 παιχνίδια σε Season mode. Μετά από ένα παιχνίδι (Play game) και ενώ το παιχνίδι φορτώνει για το menu, ώστε μετά να μπορώ να κάνω save, ξαφνικά κρασάρει και με πετάει έξω στο Windows Desktop χωρίς κανένα μήνυμα λάθους ή άλλη ένδειξη, απλά έτσι ξαφνικά με πετάει στο Desktop.

Στο Windows Monitoring Reliability history δεν υπάρχει καμία καταγραφή του crash αυτού.

Επίσης κάνοντας Google search δεν μπόρεσα να βρω κάποιον να έχει το ίδιο πρόβλημα με μένα στο παιχνίδι, παρά μόνο αναφέρεται ένα bug που πολλοί θέλουν να διορθωθεί, με το My Career mode και δεν υπάρχει καμία αναφορά από την 2K Sports για update patch, το οποίο να φτιάχνει προβλήματα μαζί ίσως και με αυτό που ανέφερα.

Μπορεί κανείς να βοηθήσει;;;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Εδω οποιος θελει Euroleague ομαδες και γηπεδα !!! 

Ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια!!

http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=153&t=92672&hilit=euroleague

κατέβασα το patch από την πρώτη σελίδα και είχα τα καινούργια ρόστερ . μετά κατ;eβασα από την 8η σελίδα το τελευταίο patch και έκανα επικόλληση και κανονικά load αλλά είχε τα παλιά ρόστερ. το έκανα κάμποσεσ φορές copy paste αλλά δεν μου βγάζει τα νέα ρόστερ.\

τι μαμακία έκανα ρε παιδιά? δεν την παλεύω για uninstall - - install

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γεια σας καλη χρονια να εχουμε, εχω εγκαταστησει μεσω steam το παιχνιδι αλλα δεν μπορω να κανω save αλλα ουτε να παιξω online μου λεει οτι ο server δεν ειναι διαθεσιμος, υπαρχει καμια λυση για τα θεματα που εχω?

Επεξ/σία από elias1982
  • Moderators
Δημοσ.

Παρακαλώ, όχι συζήτηση για πειρατικές εκδόσεις και support για τα προβλήματά τους. (Σβήστηκαν σχετικά μηνύματα).

Δημοσ.

γεια σας καλη χρονια να εχουμε, εχω εγκαταστησει μεσω steam το παιχνιδι αλλα δεν μπορω να κανω save αλλα ουτε να παιξω online μου λεει οτι ο server δεν ειναι διαθεσιμος, υπαρχει καμια λυση για τα θεματα που εχω?

up

Δημοσ.

παιδια εχω το παιχνιδι και πραγματικα κολλαει παρα πολυ απο την αρχη που ξεκιναει το παιχνιδι,ενω υπολογιστης αποτελειται απο

Μητρική : Asus P8H61
Chipset : Intel H61
Επεξεργαστής : Intel Core i5 2400 @ 3100   MHz  (max : 3400)
Φυσική Μνήμη : 8192  MB  (2 x 4096 DDR3-SDRAM )
Κάρτα Γραφικών : AMD Radeon R9 270Χ
Σκληρός Δίσκος : Seagate ST500DM002-1BC142 ATA Device (500GB)
Συσκευή DVD-Rom : Optiarc DVD RW AD-7263S
Τύπος Οθόνης : LG Electronics 23EA53 - 23 ίντσες
Κάρτα Δικτύου : Realtek Semiconductor RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapter
Λειτουργικό Σύστημα : Windows 8 Pro Professional 6.02.9200 (64-bit)

εχετε να προτεινετε κατι;
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

i5 2500k 3.3ghz

8GB ram 1333mhz

6870 2gb

750gb sata 3

windows 8 64bit english

--

και το παιχνίδι με ότι settings και να του βάλω παίζει με 16-20 fps .Τελευταίους drivers έχω πάνω,και για το dx.

Να ανοίξω το vsync?;Άλλη λύση δεν υπάρχει;

Το 2k13 το έπαιζε άνετα χωρίς τέτοια θέματα..

-

EDIT

είχα θέματα με την θερμοκρασία,το ανακάλυψα προσπαθόντας να παίξω άλλα παιχνίδια μετά.Το πρόβλημα λύθηκε, 120fps νεράκι..

--

Κάτι άλλο τα rosters των ευρωπαικών ομάδων είναι παλιά,περσινά...Υπάρχει κάποιο roster update;Έκανα από τα official αλλά δεν άλλαξε κάτι..

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.

game patches για το pc δεν βγάζουν;
---
Court Patches - NBASky.com - NBA 2K14 Patches, NBA 2K14 Rosters
βρήκα αυτό εδώ για τα γήπεδα,
NBA 2K14 Floor Reflections Mod: NBA + Euroleague Court Pack | NBA2K
αλλά είναι μόνο για τα reflections;Ήθελα να σουλούπωνα τα ευρωπαϊκά γήπεδα..
Pack 4 Balls (spalding-elite-ncaa-euroleague) - NBA 2K14 at ModdingWay
για μπάλες μια χαρά είναι αυτό εδώ..

έχετε κάποιο άλλο site ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

INTEL PENTIUM DUAL CORE E5500 2.80GHZ LG

ASROCK G41C-S RETAIL

GIGABYTE GEFORCE GTX650

DEER DR-8460BTX 450W

KINGSTON KVR1333D3N9/2G DDR3 4GB

Εχω αυτο το pc και οτι ρυθμιση εχω κανει κολλαει οταν παιζω nba2k14 στο full hd.ενω οταν πεζω pes2014 μια χαρα  απροβληματιστα  1920x1080 ,καμια ιδεα κανεις?

Επεξ/σία από MP5 Mclaren

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...