Προς το περιεχόμενο

NBA 2K14

Pireotis88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

fearwhatnow τι το φτιάξανε μωρε το online? βελτιώθηκε λίγο ,αλλά έχει ακόμα πολύ lag με τους περισσότερους που έπαιξα

Κι εγω επαιξα προχθες ενα ματς online και κοντεψα να ξεχασω πως ειναι το παιχνιδι κανονικα.

Επαιξα στο καπακι ενα ματς My Career και αν στο offline παιζει στα 55 με 57 frames (συμφωνα με το test που κανει το παιχνιδι), στο online πρεπει να ηταν γυρω στο 15 με 17 frames.Το παιχνιδι πολυ απλα δεν παιζεται online.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ναι ρε συ.και πέταξα 15 € στα σκουπίδια εξαιτίας ενός σχολίου του(δε λέω όνομα)χρήστη απο δω απο το ινσομνια.και θα μπορούσα να πάρω το Battlefield 4 με τα λεφτά αυτά ,θα βαζα αλλο ένα 20ρικο και θα το παιρνα.τελοσπαντον οτι έγινε έγινε

ναι ρε συ.και πέταξα 15 € στα σκουπίδια εξαιτίας ενός σχολίου του(δε λέω όνομα)χρήστη απο δω απο το ινσομνια.και θα μπορούσα να πάρω το Battlefield 4 με τα λεφτά αυτά ,θα βαζα αλλο ένα 20ρικο και θα το παιρνα.τελοσπαντον οτι έγινε έγινε

Ε, ενταξει. Ειναι υπερβολικο οτι πεταξες 15 ευρω στα σκουπιδια. Κατα την αποψη μου παντα, το παιχνιδι στο offline ειναι κορυφη.

Αν σ' αρεσει το μπασκετ δεν μπορεις να λες οτι πεταξες 15 ευρω για το καλυτερο παιχνιδι μπασκετ που κυκλοφορει αυτη τη στιγμη.

E θα μπορούσα να το κατεβάσω απο τον θείο ρε

Δεν εχει κανενα lag το παιχνιδι online σε Steam.Κοιταξε τη συνδεση σου, κανε το benchmark. Δεν παιζω online παρα μονο με συγκεκριμενους φιλους. Οσες φορες επαιξα δεν ειχαμε κανενα προβλημα. Ειναι η πρωτη φορα μαλιστα που το online λειτουργει καλυτερα στο pc απο τις κονσολες.

Σε steam παιζω κάνε με add ,BLuE_PaNtHeR είμαι.

πάντως το έκανα το benchmark και παρολαυτα όταν έπαιξα είχε lag.Επίσης .Ελλάδα μένεις?γιατί αμα ζεις Αμερική φυσικό είναι να μην έχει κανένα lag,επειδη μόνο οι αμερικάνοι το παίζουν φαντάζομαι και το Ping είναι σχεδόν μηδενικό εκει.η συνδεση μου είναι μια χαρά .στο fifa 14 δεν έχω ποτέ και κανένα lag

Επισης μπηκα να παίξω κατα τις 13:00 η ώρα όταν είχε το lag.δε ξέρω αν εφταιγε η ώρα

τεσπα κάνε με add να παιξουμε να δούμε αν έχω lag κιολας

Εδω οποιος θελει Euroleague ομαδες και γηπεδα !!! 

Ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια!!

http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=153&t=92672&hilit=euroleague

δε μου φαίνεται αξιόπιστο το site αυτό

χαχα οχι νταξ ίσως υπέρβαλλα.απλως εμφανησιακά το φορουμ αυτό μου φάνηκε πολύ φτηνιάρικο.

Πότε θα παίξουμε κανένα ματσακι κατα τα άλλα?

χαχα οχι νταξ ίσως υπέρβαλλα.απλως εμφανησιακά το φορουμ αυτό μου φάνηκε πολύ φτηνιάρικο.

Πότε θα παίξουμε κανένα ματσακι κατα τα άλλα?

Πιθανως μεσα στο Σ/Κ! 

Κοιτα και αυτα τα εκπληκτικα courts: http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=153&t=92726

Με το τελευταιο global των Cam+Lagoa+SJ χωρις υπερβολη η pc εκδοση ειναι ενα κλικ πιο κατω απο τη next-gen εκδοση και σε αρκετα gfx features (sweat, eyes, rubberbands) ανωτερη:

nba2k14-2013-11-10-02-14-30-97.jpg

nba2k14-2013-11-10-02-15-57-75.jpg

nba2k14-2013-11-10-03-02-10-80.jpg

• Like 1

Πιθανως μεσα στο Σ/Κ! 

Κοιτα και αυτα τα εκπληκτικα courts: http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=153&t=92726

Με το τελευταιο global των Cam+Lagoa+SJ χωρις υπερβολη η pc εκδοση ειναι ενα κλικ πιο κατω απο τη next-gen εκδοση και σε αρκετα gfx features (sweat, eyes, rubberbands) ανωτερη:

Το θεμα ειναι οτι βαζουμε το πρωτο (Original)

και μετα ενα ενα τα updates η κατευθειαν το τελευταιο? (11)

Το θεμα ειναι οτι βαζουμε το πρωτο (Original)

και μετα ενα ενα τα updates η κατευθειαν το τελευταιο? (11)

Κατευθειαν το τελευταιο. Σε λιγη ωρα λογικα θα βγει και το 11.5. Το 10.5 ειναι πολυ καλο επισης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...