chek2fire Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Στα σουτ τι έχουν φτιάξει δλδ από το προηγούμενο όπως και στο online?
frapes87 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Στα σουτ τι έχουν φτιάξει δλδ από το προηγούμενο όπως και στο online? Μου φαίνεται ότι πλέον μπορείς να βάλεις τρίποντα και με σχετικά μετριους παίχτες ενώ σε μαρκάρουν, σε σύγκριση με τα προηγούμενα που άμα δεν ήταν τελείως ελεύθερος ο παιχτης στο τρίποντο, ούτε για πλάκα!!!!
>-Nosakos<- Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μου φαίνεται ότι πλέον μπορείς να βάλεις τρίποντα και με σχετικά μετριους παίχτες ενώ σε μαρκάρουν, σε σύγκριση με τα προηγούμενα που άμα δεν ήταν τελείως ελεύθερος ο παιχτης στο τρίποντο, ούτε για πλάκα!!!! Αυτό ήταν καθαρά θέμα sliders και φτιαχνόταν και στα προηγούμενα. Η μεγάλη πρόοδος φέτος είναι στις επαφές μεταξύ παιχτών, στην άμυνα αλλά και στο παιχνίδι κάτω απο την μπασκέτα.
chek2fire Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 To career mode είναι ποιο εύκολο σε αυτό εδώ γιατί στο 13 μιλάμε ο τύπος που έχω φτιάξει σπάει τα καλάθια. Μεγάλο παλτό δεν μπορεί να βάλει τπτ άσχετα που κάνω ολα τα drill και έχω ανεβάσει τα stat του αρκετά
gildo Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Με τα φάουλ έγινε κάποια βελτίωση γιατι θυμάμαι και στα προηγούμενα 2κ στο single player έκανες καθαρά κοψιματα που τα έβλεπες στο replay και έδινε φάουλ τις περισσότερες φορές προτού τον ακουμπήσεις έδινε φάουλ .παντως η μεγάλη αλλαγή στα 2κ ξεκίνησε το 2κ9 στο θέμα των γραφικών και η άλλη μεγάλη αλλαγή στο gameplay με τις δυνατές αμυνες στο 2κ11.με το2k13 προσωπική άποψη να ειναι τ καλύτερο.τα ρόστερ στην euroleague τα έκαναν update η δεν υπαρχει περίπτωση να γίνει ?
Oroku Saki Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Κοιταξτε τι βρηκα εδω βγηκε mod που κανει τα γραφικα του παιχνιδιου στο pc καλυτερα και απο next gen. Κατεβαστε το mod απο τα λινκ που ειναι στα βιντεο. 1
spartan29gr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Κοιταξτε τι βρηκα εδω βγηκε mod που κανει τα γραφικα του παιχνιδιου στο pc καλυτερα και απο next gen. Κατεβαστε το mod απο τα λινκ που ειναι στα βιντεο. Χαχαχαχα!!!ποσο τρολ θεε μου!!!!Και να μην παρεξηγηθω!!ενα δυνατο καινουργιο πισι τρεχει ανετα την next gen εκδοση που θα βγει στις καινουργιες κονσολες.Αλλα το να βγαινει τωρα ο αλλος και να μας δειχνει την πορτ εκδοση του πσ3 και χβοχ360 και να αναφερει οτι βγαζει καλυτερα γραφικα απο αυτο που ειδαμε ολοι μας !η τρολαρει αγρια!!η ειναι τελιως ασχετος με το αντικειμενο. Αφιερωμενο στον φιλο μας τον νιτζα 1
>-Nosakos<- Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Ευχαριστώ για το info oroku saki, μαζί με αυτό: link τα γραφικά βελτιώθηκαν αισθητά χωρίς τρελά framedrops. Αλλά νομίζω ότι δεν θα έχουν καμία σχέση με next gen όπως είπε ο φίλος απο πάνω.
Inler Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δηλαδη ποια αρχεια βαλατε και εγινε καλυτερο;
>-Nosakos<- Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δες το description του βίντεο στο youtube συν το link που έβαλα συν αυτό εδώ.
Inler Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Δηλαδη 3 αρχεια απο το ενα και τη ρθυμιση του config απο το αλλο ετσι; Νομιζω το ειχα κανει αυτο και δεν ειδα μεγαλη διαφορα...Αν μπορεις ανεβασε τις ρυθμισεις του config πως πρεπει να ειναι για 4πυρινο μην κανω εκει καποιο λαθος... Δοκιμασα αυτο και παιζει κανονικα http://nbaspot.com/viewtopic.php?f=35&t=35945 Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2013 από Inler
MacGyver2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Εχω κατεβασει τα mod αλλα πως τα κανουμε install copy paste ας πουμε; Εντωμεταξυ ο ιδροτας στους παιχτες υπαρχει;
>-Nosakos<- Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Εχω κατεβασει τα mod αλλα πως τα κανουμε install copy paste ας πουμε; Εντωμεταξυ ο ιδροτας στους παιχτες υπαρχει; Copy/paste στον φάκελο του game...ναι. Δηλαδη 3 αρχεια απο το ενα και τη ρθυμιση του config απο το αλλο ετσι; Νομιζω το ειχα κανει αυτο και δεν ειδα μεγαλη διαφορα...Αν μπορεις ανεβασε τις ρυθμισεις του config πως πρεπει να ειναι για 4πυρινο μην κανω εκει καποιο λαθος... Δοκιμασα αυτο και παιζει κανονικα http://nbaspot.com/viewtopic.php?f=35&t=35945 Το config το έχω όπως και αυτός στο Link με εξαίρεση το texture size(δεν είδα διαφορά αυξάνοντας το), και στα cores τα δικά μου τα άλλαξα με 4 χωρίς να προσθέσω όλα αυτα που έχει αυτός. Πάντως το sweet fx + ssao απο το selfshadowing κάνει διαφορά.
MacGyver2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Συγνωμη το sweet fx για τον ιδροτα δεν ειναι; Δεν βλεπω καποια διαφορα ρε παιδια. Εχω ενα φακελο με ονομα Vibrant SweetFX οπως ειναι το βαζω στο C:\Program Files (x86)\Games\NBA 2K14 και ειναι οκ; γιατι αυτο εχω κανει αλλα δεν βλεπω κατι.
>-Nosakos<- Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Scroll lock για on/off. Απλά ένα φίλτρο είναι που κάνει την εικόνα πιο φωτεινή και έντονη. Προσωπικά μου αρέσει πολύ περισσότερο σε σχέση με το default. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες εκδοσεις για να διαλέξεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα