zizu10 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Καλά λόγια διαβάζω και με το κουπόνι (-5$) που μου έστειλε προχθές το amazon άρχισε να με βάζει σε σκέψεις!! Όσοι έχετε αγοράσει παιχνίδια της 2Κ από amazon, ρίξτε μια ματιά μήπως σας έστειλε και εσάς κουπονάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Η μπάλα επιτέλους την κάνανε ανάγλυφη όπως στην πραγματικότητα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poihths Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 παδια το game ta spaei. και μου κανει εντυπωση που τις ελληνικες ομαδες δεν τις εχουν ριξει.. εχουν τρελα ποσοστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 χαχα όντως, κάτι τρίποντα που βαράνε Παπανικολάου - Σπανούλης- Περπέρογλου.τρομερή δουλεια έχουνε κάνει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poihths Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 το μονο παραλογο μεχρι στιγμης ειναι οτι ο Σπανουλης βαραει τρελα καρφωματα :Ρ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 χαχαχ ναι 3 φορές κάρφωσα με τον Σπανούλη,ενω δε καρφώνει στην πραγματικότητα ,αλλά πιστέυω μπορεί να καρφώσει ,έχει το ύψος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chaos3X Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Είχε καρφώσει πολλές φορές όταν ήταν στα νιάτα του. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2013 από Chaos3X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 τι σόι ΝΒΑ είναι αν έχει μέσα Euroleague.. Θα ηταν ωραία φάση να έφτιαχναν ενα ευρωπαικό με πρωταθλήματα Ελληνικό , Ιταλικό , Ισπανικό και αλλά κανα 2 .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 δεν θα πουλησει κατι τετοιο αν σταθει "μονο του" , θα πρεπει να μπουν ΟΛΕΣ αυτες οι λιγκες ΜΑΖΙ με το ΝΒΑ για να πουλησει παντου ακομα περισσοτερο ΙΜΟ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polonos1313 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Παίδες έχω ένα πρόβλημα στο 2Κ14 το οποίο το είχα και στο 2Κ13......Όταν εκτελώ free throws δεν λειτουργούν τα free throws animations....παράδειγμα ένας παίχτης πριν εκτελέσει την ελευθερη βολή σκάει κάτω την μπάλα 3 φορές και μετά πατάμε το σουτ για να εκτελεσθεί η βολή.....Στην δικιά μου περίπτωση είτε εκτελώ εγώ ελεύθερη βολή ειτε το cpu δεν γίνεται το animation και ο παίχτης περίμενει κατευθείαν για να πατήσω το σουτ να εκτελέσει.... Όπως και στο βίντεο..... http://www.youtube.com/watch?v=IjAX06n0XAc Θα έπρεπε να είναι όπως στο 0:23 αλλά σε εμένα γίνεται όπως στο 0:33 (χωρίς να πατάω μια φορά το shoot για να κάνω skip στο animation)http://www.youtube.com/watch?v=1Cmduv4XcBU Ξέρετε τι φταίει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HellgastJohn Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 πανικός θα γίνει!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tstolt Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Το παιχνίδι μου φαίνεται απλά μια καλογυαλισμένη έκδοση του ΝΒΑ 2Κ13. Αλλά η αλήθεια είναι ότι με το που πάω στο καινούργιο 2Κ κάθε χρονιά, τις πρώτες μέρες μου φαίνεται περίεργη η κίνηση των παικτών, ο χειρισμός κτλ και ξενερώνω. Αλλά με το που συνηθίσω ξοδεύω άπειρες ώρες ειδικά στο My player! Μέχρι τώρα το μόνο περίεργο είναι ότι καμιά φορά δε δίνει πάσα εκεί που θέλω. Επίσης το pick and roll μοιάζει πολύ πιο δύσκολο να εκτελεστεί. Το mode με τον Lebron το παιξε κανένας, αξίζει; (Καλά ο Σχορτσιανίτης τα σκασε στην 2Κ και τον κάναν 70 κιλα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavroulis1985 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δοκιμασα να αλαξω παιχτες απο το edit αλλα με αφηνει μονο στις ομαδες του ΝΒΑ στις δικες μας οχι... το παιχνιδι θα συμφωνησω απο πανω ειναι περιεργο στο χειρισμο του ηδικα τον πρωτο καιρο μεχρι να το μαθεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GT-MAN Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 εχω την απορια οπως λεει ο τιτλος...πως μπορω να κανω δηλαδη screenshot απο το nba 2k14 ας πουμε το τελικο score του αγωνα και να το χω μετα σε φωτογραφια? ευχαριστω προκαταβολικα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaxPayne Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 εχω την απορια οπως λεει ο τιτλος...πως μπορω να κανω δηλαδη screenshot απο το nba 2k14 ας πουμε το τελικο score του αγωνα και να το χω μετα σε φωτογραφια? ευχαριστω προκαταβολικα!ισως με alt+print screen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα