Προς το περιεχόμενο

NBA 2K14

Pireotis88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλά λόγια διαβάζω και με το κουπόνι (-5$) που μου έστειλε προχθές το amazon άρχισε να με βάζει σε σκέψεις!!

Όσοι έχετε αγοράσει παιχνίδια της 2Κ από amazon, ρίξτε μια ματιά μήπως σας έστειλε και εσάς κουπονάκι  ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

τι σόι ΝΒΑ είναι αν έχει μέσα Euroleague.. Θα ηταν ωραία φάση να έφτιαχναν ενα ευρωπαικό με πρωταθλήματα Ελληνικό , Ιταλικό , Ισπανικό και αλλά κανα 2 ..

δεν θα πουλησει κατι τετοιο αν σταθει "μονο του" , θα πρεπει να μπουν ΟΛΕΣ αυτες οι λιγκες ΜΑΖΙ με το ΝΒΑ για να πουλησει παντου ακομα περισσοτερο ΙΜΟ.

Παίδες έχω ένα πρόβλημα στο 2Κ14 το οποίο το είχα και στο 2Κ13......Όταν εκτελώ free throws δεν λειτουργούν τα free throws animations....παράδειγμα ένας παίχτης πριν εκτελέσει την ελευθερη βολή σκάει κάτω την μπάλα 3 φορές και μετά πατάμε το σουτ για να εκτελεσθεί η βολή.....Στην δικιά μου περίπτωση είτε εκτελώ εγώ ελεύθερη βολή ειτε το cpu δεν γίνεται το animation και ο παίχτης περίμενει κατευθείαν για να πατήσω το σουτ να εκτελέσει.... 

Όπως και στο βίντεο.....

http://www.youtube.com/watch?v=IjAX06n0XAc

Θα έπρεπε να είναι όπως στο 0:23 αλλά σε εμένα γίνεται όπως στο 0:33 (χωρίς να πατάω μια φορά το shoot για να κάνω skip στο animation)
http://www.youtube.com/watch?v=1Cmduv4XcBU

Ξέρετε τι φταίει ?

Το παιχνίδι μου φαίνεται απλά μια καλογυαλισμένη έκδοση του ΝΒΑ 2Κ13. Αλλά η αλήθεια είναι ότι με το που πάω στο καινούργιο 2Κ κάθε χρονιά, τις πρώτες μέρες μου φαίνεται περίεργη η κίνηση των παικτών, ο χειρισμός κτλ και ξενερώνω. Αλλά με το που συνηθίσω ξοδεύω άπειρες ώρες ειδικά στο My player! Μέχρι τώρα το μόνο περίεργο είναι ότι καμιά φορά δε δίνει πάσα εκεί που θέλω. Επίσης το pick and roll μοιάζει πολύ πιο δύσκολο να εκτελεστεί. Το mode με τον Lebron το παιξε κανένας, αξίζει; (Καλά ο Σχορτσιανίτης τα σκασε στην 2Κ και τον κάναν 70 κιλα  :-) )

Δοκιμασα να αλαξω παιχτες απο το edit αλλα με αφηνει μονο στις ομαδες του ΝΒΑ στις δικες μας οχι...

το παιχνιδι θα συμφωνησω απο πανω ειναι περιεργο στο χειρισμο του ηδικα τον πρωτο καιρο μεχρι να το μαθεις..

εχω την απορια οπως λεει ο τιτλος...πως μπορω να κανω δηλαδη screenshot απο το nba 2k14 ας πουμε το τελικο score του αγωνα και να το χω μετα σε φωτογραφια? ευχαριστω προκαταβολικα!

εχω την απορια οπως λεει ο τιτλος...πως μπορω να κανω δηλαδη screenshot απο το nba 2k14 ας πουμε το τελικο score του αγωνα και να το χω μετα σε φωτογραφια? ευχαριστω προκαταβολικα!

ισως με alt+print screen

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...