Προς το περιεχόμενο

NBA 2K14

Pireotis88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε βρίσκω γενναίο και τζογαδόρο αλλά κυρίως ονειροπόλο! :) :P :p

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία λένε αλλά στη περίπτωση της 2κ όχι μόνο έχει πεθάνει αλλά την έχουν φάει και τα σκουλήκια!

• Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι, η αλήθεια είναι πως κι εγώ δεν περιμένω πολλά πράγματα. Αλλά αφού έχει πέσει τόσο η τιμή και δεν παίζω και τίποτα άλλο online αυτό το καιρό, είπα να του δώσω μια ευκαιρία. Στον πρώτο αγώνα κατάλαβα τι εννοούν όταν λένε ότι στο online πρέπει να κατέβουν τα γραφικά. Με όλα τέρμα στα 2560x1440 το παιχνίδι σερνόταν ελεεινά (αν και δεν είχε lag). Και κλασικά μόλις πήρα διαφορά 5 πόντων στις αρχές της δεύτερης, ο τύπος έκανε quit. Τουλάχιστον μου μέτρησε τη νίκη.

Κρίμα για την 2k sports, τι να πω.

Δημοσ.

Έχει από τους πιο κακογραμμένους online κώδικες που έχω δει. Κανονικά το τι έχεις κάνει με τα γραφικά στο PC σου δεν θα έπρεπε να επηρεάζει καθόλου.

• Like 1
Δημοσ.

Τραγωδία το online για λόγους που πραγματικά βαριέμαι να αναλύσω και είμαι βέβαιος πως τους γνωρίζετε καλύτερα. Μακρυά κι αλάργα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

3 μερες που το πηρα το εχω λιωσει στο co-op με παρεα, τα 7 ευρα του τα εχει βγαλει χαλαρα...

τωρα το online του δεν το εχω δοκιμασει αλλα απο οτι διαβαζω :(

(ολα τα 2Κ online εχουνε θεμα?)

Δημοσ.

Σε PC ναι, από... ανέκαθεν. Αλλά και στις κονσόλες γενικά είναι ή του ύψους ή του βάθους. Εδώ το online στις nextgen consoles έχει περισσότερα προβλήματα από ότι σε 360/PS3.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έβαλα σήμερα το Hybrid-Unity GEN (Graphical Enhancement Neo) και είναι όντως εντυπωσιακό (αν και αυτή η... ομίχλη στις κερκίδες λίγο με ξενίζει, όπως επίσης και η μπάλα, είχα μια καλύτερη). Αν έχετε να προτείνετε και κανα άλλο δημοφιλές mega-mod, ευχαρίστως να το βάλω κι αυτό.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

τι να περασω για να εχω το πιο προσφατο roster στις 2 ελληνικες ομαδες?????

ευχαριστω

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για καποιο ανεξηγητο λογο τις τελευταιες μερες ολα τα  ονλαιν πουχω παιξει πανε σφαιρα,μετα τις 9 που συνηθως εχω το χρονο να μπω.

Τοσο στην ανευρεση παικτη οσο στα fps.

Τοχει προσεξει κανεις η οφειλεται η συγκηρια στον παροχο μηπως?

Επεξ/σία από momotis
Δημοσ.

Διόρθωση. Για την Ευρώπη, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 10 του μήνα. Το "αύριο" ισχύει για τις ΗΠΑ. Τιμή γύρω στα 29-30 ευρώ από τα γνωστά cd key sites, αν και προσωπικά θέλω να δω πως θα παίζει το online (σε PC) πριν το αγοράσω.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια υπαρχει κανα roster update της euroleague? (για το 2014-2015 ετος)

παιδια υπαρχει κανα roster update της euroleague? (για το 2014-2015 ετος)

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τι ακριβώς πρόβλημα σου βγάζει; Αν θέλεις να παίζεις online, καλύτερα να αγοράσεις το 2k15, γιατί η περσινή έκδοση είχε απαράδεκτο online ούτως ή άλλως. Πάρα πολύ lag, ελάχιστοι αντίπαλοι, έπρεπε να κατεβάσεις τα γραφικά στο low για να μπορείς να παίξει σχετικά αξιοπρεπώς κλπ.

Γενικά το online είναι χαμένη υπόθεση για το 2k14, ειδικά στα PC.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...