Bourdoulas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Σε βρίσκω γενναίο και τζογαδόρο αλλά κυρίως ονειροπόλο! :p Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία λένε αλλά στη περίπτωση της 2κ όχι μόνο έχει πεθάνει αλλά την έχουν φάει και τα σκουλήκια!
nzeppos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Ναι, η αλήθεια είναι πως κι εγώ δεν περιμένω πολλά πράγματα. Αλλά αφού έχει πέσει τόσο η τιμή και δεν παίζω και τίποτα άλλο online αυτό το καιρό, είπα να του δώσω μια ευκαιρία. Στον πρώτο αγώνα κατάλαβα τι εννοούν όταν λένε ότι στο online πρέπει να κατέβουν τα γραφικά. Με όλα τέρμα στα 2560x1440 το παιχνίδι σερνόταν ελεεινά (αν και δεν είχε lag). Και κλασικά μόλις πήρα διαφορά 5 πόντων στις αρχές της δεύτερης, ο τύπος έκανε quit. Τουλάχιστον μου μέτρησε τη νίκη. Κρίμα για την 2k sports, τι να πω.
Bourdoulas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Έχει από τους πιο κακογραμμένους online κώδικες που έχω δει. Κανονικά το τι έχεις κάνει με τα γραφικά στο PC σου δεν θα έπρεπε να επηρεάζει καθόλου. 1
nzeppos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Τραγωδία το online για λόγους που πραγματικά βαριέμαι να αναλύσω και είμαι βέβαιος πως τους γνωρίζετε καλύτερα. Μακρυά κι αλάργα.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 3 μερες που το πηρα το εχω λιωσει στο co-op με παρεα, τα 7 ευρα του τα εχει βγαλει χαλαρα... τωρα το online του δεν το εχω δοκιμασει αλλα απο οτι διαβαζω (ολα τα 2Κ online εχουνε θεμα?)
nzeppos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Σε PC ναι, από... ανέκαθεν. Αλλά και στις κονσόλες γενικά είναι ή του ύψους ή του βάθους. Εδώ το online στις nextgen consoles έχει περισσότερα προβλήματα από ότι σε 360/PS3.
nzeppos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Έβαλα σήμερα το Hybrid-Unity GEN (Graphical Enhancement Neo) και είναι όντως εντυπωσιακό (αν και αυτή η... ομίχλη στις κερκίδες λίγο με ξενίζει, όπως επίσης και η μπάλα, είχα μια καλύτερη). Αν έχετε να προτείνετε και κανα άλλο δημοφιλές mega-mod, ευχαρίστως να το βάλω κι αυτό.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 τι να περασω για να εχω το πιο προσφατο roster στις 2 ελληνικες ομαδες????? ευχαριστω
momotis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Για καποιο ανεξηγητο λογο τις τελευταιες μερες ολα τα ονλαιν πουχω παιξει πανε σφαιρα,μετα τις 9 που συνηθως εχω το χρονο να μπω. Τοσο στην ανευρεση παικτη οσο στα fps. Τοχει προσεξει κανεις η οφειλεται η συγκηρια στον παροχο μηπως? Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2014 από momotis
nzeppos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Ναι, βγαίνει αύριο. Υπάρχει σχετικό νήμα συζήτησης: http://www.insomnia.gr/topic/528810-nba-2k15/ 1
nzeppos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Διόρθωση. Για την Ευρώπη, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 10 του μήνα. Το "αύριο" ισχύει για τις ΗΠΑ. Τιμή γύρω στα 29-30 ευρώ από τα γνωστά cd key sites, αν και προσωπικά θέλω να δω πως θα παίζει το online (σε PC) πριν το αγοράσω.
kokos198 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 παιδια υπαρχει κανα roster update της euroleague? (για το 2014-2015 ετος) παιδια υπαρχει κανα roster update της euroleague? (για το 2014-2015 ετος)
panaxa10 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 γεια σας εχω το nba 2k14 αυθεντικο για pc και δεν παιζει online.μπορειτε να με βοηθησετε?τι μπορει να φταει?
nzeppos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Τι ακριβώς πρόβλημα σου βγάζει; Αν θέλεις να παίζεις online, καλύτερα να αγοράσεις το 2k15, γιατί η περσινή έκδοση είχε απαράδεκτο online ούτως ή άλλως. Πάρα πολύ lag, ελάχιστοι αντίπαλοι, έπρεπε να κατεβάσεις τα γραφικά στο low για να μπορείς να παίξει σχετικά αξιοπρεπώς κλπ. Γενικά το online είναι χαμένη υπόθεση για το 2k14, ειδικά στα PC.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα