Προς το περιεχόμενο

NBA 2K14

Pireotis88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λάθος. LT και Χ.

Άρα φαντάζομαι εννοείς το Pass Modifier τώρα....Ελπίζω να μην μου το ξαναλλάξεις :P . Ευχαριστώ...

• Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βγήκε κάνα ροστερ update γις τις ευρωπαϊκές;Μετά του Ιανουαρίου 2014..να χει τα νέα παιχτούρια.

Αν μπορείτε να προτίνεται και τι mods να βάλουμε για να τα κάνουμε ''next-gen''( γελάει ο κόσμος) τα γραφικά;Και τίποτα άλλα εφέ

Δημοσ.

Βγήκε κάνα ροστερ update γις τις ευρωπαϊκές;Μετά του Ιανουαρίου 2014..να χει τα νέα παιχτούρια.

Αν μπορείτε να προτίνεται και τι mods να βάλουμε για να τα κάνουμε ''next-gen''( γελάει ο κόσμος) τα γραφικά;Και τίποτα άλλα εφέ

Δεν υπάρχει κανένα Mode που να το κάνει τόσο ωραίο όπως στις κονσόλες. Να δούμε άμα του χρόνου το φτιάξουνε έτσι......

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ποιο απο τα 2 εβαλες γιατι εγω δεν ειδα διαφορες σε σχεση με το προηγουμενο που ειχα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το 2k εβαλα φιλε μου οχι το το nba live που λεει!

edit:μερικα screenshots απο το mod!!

laIPfm8.jpg

GA9RORI.jpg

0dCWOOp.jpg

3lChyWD.jpg

Iq2oPgg.jpg

soeAJEf.jpg
Επεξ/σία από johnnyman
  • Like 1
Δημοσ.

Χμμμ φαίνεται "next-gen" :P Να το δούμε.....

ΥΓ: The Finals    Thunder - Heat??? Ξέρεις κάτι???

Δημοσ.

και πως περναμε το αρχειακι στο παιχνιδι?

Κατεβάζεις το αρχείο από το Mediafire με όνομα Angas + Lumina V3

Το κάνεις αποσυμπίεση.

Ανοίγεις τον φάκελο ANGAS GLOBAL V1 + LUMINA 2K και κάνεις Paste όλο το περιεχόμενο στο μέρος εγκατάστασης του παιχνιδιού(Ο δικός μου C:\Program Files (x86)\2K Sports\NBA 2K14 )

Αν θέλεις και για το παρκέ τότε κάνεις το ίδιο και με τον φάκελο LUMINA COURTS (Optional).

Όπως και για το κοινό κάνεις το ίδιο απο τον φάκελο Zildjians Crowd File (Optional).

Τον φάκελο ANGAS GLOBAL V1 + LUMINA LIVE  δεν τον πειράζεις από την στιγμή που δεν έχεις το NBA Live.

Κομπλέ?

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσεις το NBA Today όταν παίζεις διπλό με κάποιον;

Γιατί να το απενεργοποιήσεις? :P

Αφού πάλι μπορείς να παίξεις με όποια ομάδα θέλεις....

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι και δεν νομίζω να υπάρχει γιατί δεν βλέπω κάποιο λόγο.

Δημοσ.

Ναι αλλά τους τραυματίες δεν τους έχει. Όπως και επίσης η απόδοση των παικτών είναι ανάλογη με την πραγματική τους.  Γενικά το θεωρώ εκνευριστικό όταν θέλω να παίξω με έναν φίλο.

Δημοσ.

Ναι αλλά τους τραυματίες δεν τους έχει. Όπως και επίσης η απόδοση των παικτών είναι ανάλογη με την πραγματική τους.  Γενικά το θεωρώ εκνευριστικό όταν θέλω να παίξω με έναν φίλο.

Τους τραυματίες όχι,αλλά αφού παίζεις με τον φίλο σου μπορεί να το κανονίζεται μόνη σας.

Η απόδοση δεν αλλάζει,δεν νομίζω να αλλάζει....

Αλλά δυστυχώς εγώ δεν ξέρω κάτι... Θα το googlάρω και αν βρω κάτι θα σου πω....

Δημοσ.

Κατέβασε το τελευταίο official roster update από το moddingway και το zip μέσα έχει 2 ρόστερ. Ένα "Roster WI" (with injuries) και ένα "Roster WOI" (without). Οπότε κάνεις load το δεύτερο και θα είσαι οκ.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίος.... Έψαχνα ένα τέτοιο...
Ισχύει είναι σωστό δηλαδή? Το τσέκαρες? να το κατεβάσω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...