Προς το περιεχόμενο

NBA 2K14

Pireotis88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Χρειαζεται ενα update που να κανει permaban απο το παιχνιδι οσους πουθεναδες κανουν disconnect οταν χανουν για να μην χαλασουν το ρεκορ τους. Εχουν κουρασει..

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πώς γίνεται update το παιχνίδι? Αυτόματα μέσω του steam? Αυτόματα in-game? Manually in-game? Manually εκτός game?

Γιατί βλέπω πως είναι στην 1.0.0 και μου φαίνεται απίστευτο να μην έχει γίνει ούτε ένα update απ' την ημέρα κυκλοφορίας.

Έχω την ίδια απορία,γιατί κάποια bugs βγάζουν μάτι..

Κι όμως.

Υπάρχει game update;  

Χρειαζεται ενα update που να κανει permaban απο το παιχνιδι οσους πουθεναδες κανουν disconnect οταν χανουν για να μην χαλασουν το ρεκορ τους. Εχουν κουρασει..

καλά άραξε λίγο..ας χρεώνει ήττα,όπως γίνεται με το fifa..Γιατί όταν εσένα σου πέσει η γραμμή ή γίνει καμιά διακοπή ρεύματος,θα έρθεις εδώ ή στα δικά τους φόρουμς..και θα κλαις που έγινες ban..how does it feel;

καλά άραξε λίγο..ας χρεώνει ήττα,όπως γίνεται με το fifa..Γιατί όταν εσένα σου πέσει η γραμμή ή γίνει καμιά διακοπή ρεύματος,θα έρθεις εδώ ή στα δικά τους φόρουμς..και θα κλαις που έγινες ban..how does it feel;

Καλα αραχτος ειμαι, δεν το προτεινω ως σοβαρη λυση, ουτως η αλλως οι υπευθυνοι δεν ασχολουνται καν με το game και το community. Αναφερομαι σε αυτους που τους "πεφτει η γραμμη" οταν χανουν και εχουν κατι ρεκορ 200-4.

Στο association online δεν υπαρχει στους Bucks ο Antetokounmpo (λογικα και σε αλλες ομαδες με αλλους παικτες).Γινεται με κανα update να τον εχει;;Επισης γινεται να παιξω με ομαδες Euroleague;;;;(στο association online)

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αλλη κλαση το παιχνιδι με αυτο http://www.moddingway.com/file/41664.htmlΑπλα βαραινει αρκετα αν βαλετε το φακελο SJ1414 and JD22 Stadium Feel Mod για αυτους με low pc

• Like 1

Παιδιά ξέρεις κανείς πως μπορώ να αποθηκεύσω τα Controller settings??? Κάθε φορά που μπαίνω στo παιχνίδι πρέπει να το φτιάχνω......

Παιδια καλησπερα....

Ενδιαφερομαι να αγορασω το παιχνιδακι!!!

Εχω καποιες αποριες σχετικα με το online:

1ον εχει καλο online δηλαδη εχει καθολου lag??

2ον τι mode εχει για το online??

Επισης παιδια υπαρχει τιποτα σε φαση fifa κατι σαν pro clubs???

Παιδια καλησπερα....

Ενδιαφερομαι να αγορασω το παιχνιδακι!!!

Εχω καποιες αποριες σχετικα με το online:

1ον εχει καλο online δηλαδη εχει καθολου lag??

2ον τι mode εχει για το online??

Επισης παιδια υπαρχει τιποτα σε φαση fifa κατι σαν pro clubs???

το online είναι ανύπαρκτο στο pc τουλάχιστον,μιας και είναι το ίδιο πράγμα με πέρσυ(κάνει τα καλά του fifa στο pc μέχρι πριν λίγα χρόνια)..Μιας φορά που ήθελα να παίξω,έδειχνε 6 παίχτες online μόνο..Οπότε δεν έχω παίξει και ποτέ..

Τις ομάδες της euroleague είναι ότι να ναι τα rosters τους,αλλά τα κάνεις update δεν παίζει θέμα..Μπορείς να βάλεις πολλά mods πάνω και να το σουλουπώσεις το παιχνίδι..

Σαν pro clubs δεν έχει,έχει όμως σαν το be a pro,με έναν παίκτη ξεκινάς την πορεία σου στο nba..από boot camps,rookie,κτλ.

Να ρωτήσω παιδιά.

Πως κάνω το Rebound dunk.
Εννοώ αυτό ξέρετε που ένας παίχτης ποιάνει στον αέρα το επιθετικό Rebound και καρφώνει κατευθείαν την μπάλα μέσα.

Το βλέπω που το κάνει ο υπολογιστής αλλά δεν ξέρω πως μπορώ να το κάνω και εγώ.....

Να ρωτήσω παιδιά.

Εννοώ αυτό ξέρετε που ένας παίχτης ποιάνει στον αέρα το επιθετικό Rebound και καρφώνει κατευθείαν την μπάλα μέσα.

Το βλέπω που το κάνει ο υπολογιστής αλλά δεν ξέρω πως μπορώ να το κάνω και εγώ.....

Δε ξέρω, πάντως αυτό που περιγράφεις λέγεται follow.

Υ.Γ.

Θα με ενδιέφερε και μένα να μάθω πως γίνεται

Δε ξέρω, πάντως αυτό που περιγράφεις λέγεται follow.

Υ.Γ.

Θα με ενδιέφερε και μένα να μάθω πως γίνεται

Δίκιο έχεις.Το είχα ξεχάσει πως λέγεται....

Άλλη ερώτηση,κανένα patch με Ελληνικές ομάδες παίζει??? Έχω βρει μόνο με την Εθνική Ελλάδος

Να ρωτήσω παιδιά.

Κρατάς το RT και μετά πατάς Χ

• Like 1

Σε ευχαριστώ. Θα το δοκιμάσω.
Φαντάζομαι όταν λες RT εννοείς αυτό που είναι για το Sprint. Σωστά? Γιατί εγώ εκεί το έχω......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...