Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είναι ανάγκη να κάνω κάτι στο PC εκείνη την στιγμή , μπορεί να είμαι έξω και να τρώω και το PC να "φάει BlueScreen από μόνο του , κάτι που γίνετε από τότε που αγόρασα το PC (κομμάτι κομμάτι συναρμολογημένος) και δεν έχει ούτε μια εβδομάδα που το πήρα .

xu7q.png  

Εκτός από τα BlueScreen ακολουθούν και πολλά Crashes που πιθανών να μην έχουν σχέση με τα BlueScreen αλλά για κάθε παν ενδεχόμενο , όπως όταν το Chrome Chrash-άρει , βγαίνει και μου βγάζει ένα παραθυράκι που μου λέει αν θα επιθυμούσα να κάνω Restart ή απλά να το κλείσω , κάτι που με ανάγκασε να γράψω αυτό το Post διπλή φορά .... Ή να μου βγάλει την BlueScreen του Chrome .

chrome_snap.png

Και όπως μπορείτε να δείτε πιο πάνω ο υπολογιστής δεν έχει και πολύ Software , μόνο τα βασικά Drivers , ένα Skype και ένα League Of Legends που δεν πρόλαβε καν να κατεβεί . 

lv54.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σας ευχαριστω και τους δυο μαζί ... Σχετικά με άλλα παρόμοια θέματα ίσως να μην είχαν ίδια γεγονότα με τα δικά μου (όπως ότι crash-άρουν και άλλα προγράμματα μαζί) και θεώρησα ότι ίσως θα έπρεπε να φτιάξω δικό μου Topic ... σας ευχαριστώ για τις συμβουλές ;)

[update :]

Τελικά παιδιά έφταιγε η RAM , η RAM Slot δεν πιστεύω γιατί είχα αλλάξει και πάλι τα ίδια Bugs ... Ευχαριστώ και πάλι :) ;)

Επεξ/σία από general656

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...