general656 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δεν είναι ανάγκη να κάνω κάτι στο PC εκείνη την στιγμή , μπορεί να είμαι έξω και να τρώω και το PC να "φάει BlueScreen από μόνο του , κάτι που γίνετε από τότε που αγόρασα το PC (κομμάτι κομμάτι συναρμολογημένος) και δεν έχει ούτε μια εβδομάδα που το πήρα . Εκτός από τα BlueScreen ακολουθούν και πολλά Crashes που πιθανών να μην έχουν σχέση με τα BlueScreen αλλά για κάθε παν ενδεχόμενο , όπως όταν το Chrome Chrash-άρει , βγαίνει και μου βγάζει ένα παραθυράκι που μου λέει αν θα επιθυμούσα να κάνω Restart ή απλά να το κλείσω , κάτι που με ανάγκασε να γράψω αυτό το Post διπλή φορά .... Ή να μου βγάλει την BlueScreen του Chrome . Και όπως μπορείτε να δείτε πιο πάνω ο υπολογιστής δεν έχει και πολύ Software , μόνο τα βασικά Drivers , ένα Skype και ένα League Of Legends που δεν πρόλαβε καν να κατεβεί .
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Ελεγξε το hardware σου. Απο μνημες μεχρι τροφοδοτικο.
JamesSP472 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Εδώ έχει πολλές λύσεις από το Gi0: http://www.insomnia.gr/topic/434908-bsodκαι-μετά-τι/ P.S: Καλώς ήρθες Και μια φιλική συμβουλή: Κοιτάμε και τα sticky θέματα για να μην ανοίγονται αχρείαστα topics !
general656 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Σας ευχαριστω και τους δυο μαζί ... Σχετικά με άλλα παρόμοια θέματα ίσως να μην είχαν ίδια γεγονότα με τα δικά μου (όπως ότι crash-άρουν και άλλα προγράμματα μαζί) και θεώρησα ότι ίσως θα έπρεπε να φτιάξω δικό μου Topic ... σας ευχαριστώ για τις συμβουλές [update :] Τελικά παιδιά έφταιγε η RAM , η RAM Slot δεν πιστεύω γιατί είχα αλλάξει και πάλι τα ίδια Bugs ... Ευχαριστώ και πάλι Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2013 από general656
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα