Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα 8 δεν ξέρω τι εχουν αλλα οταν ειχα παει και εγω απο τα xp στα 7 που δεν ειχαν το outlook express που χρησιμοποιούσα κατέβασα το Thunderbird το οποιο εχω μεχρι τώρα http://www.mozilla.org/en-US/thunderbird/?lang=mai , δοκίμασε το πιστεύω θα σου κανει.

Δημοσ.

Τα 8 δεν ξέρω τι εχουν αλλα οταν ειχα παει και εγω απο τα xp στα 7 που δεν ειχαν το outlook express που χρησιμοποιούσα κατέβασα το Thunderbird το οποιο εχω μεχρι τώρα http://www.mozilla.org/en-US/thunderbird/?lang=mai , δοκίμασε το πιστεύω θα σου κανει.

Το λινκ ειναι για Mac.

Δημοσ.

Δεν εχουν. Τα vista ειχαν το windows mail που ηταν ο διαδοχος του αλλα απο τα 7 και μετα τιποτα μεσα απο την αρχη.

Σε παροτρυνουν να κατεβασεις το windows live mail που ειναι μεν δωρεαν αλλα κατα τη γνωμη μου φριχτο.

Το thunderbird δεν εχω αρκετη εμπειρια να πω, αλλα δεν μου αρεσε.

Παλιοτερα επισης αλλοι που το χρησιμοποιουσαν μου ελεγαν οτι ειχαν προβληματα.

Αν εχεις office, ιδιαιτερα το 2010 θα σου ελεγα να πας στο κανονικο outlook. Ουτε εμενα μου αρεσε σαν ιδεα αλλα δεν εχω βρει κατι καλυτερο

Δημοσ.

Εγω παντως προτείνω να το δοκιμάσεις το thunderbird δεν ειχα κανενα πρόβλημα τοσα χρόνια , ειναι παρόμοιο / απλο σαν το outlook και πιο ελαφρύ θα έλεγα

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ το thunderbird χρόνια έχοντας περάσει από xp, vista, mint, lubuntu και 7.

Πάντα δούλευε καμπάνα για τις ανάγκες μου.

Όσο για τα προβληματάκια, τα κοιτάμε κατά περίπτωση. Γνωστός μου θεωρούσε πρόβλημα οτι δεν ήξερε να περάσει τους mail servers.

• Like 1
Δημοσ.

Καλό το Thunderbird. Αν και λίγο αργό, σε σχέση με το Outlook Express, όταν στέλνει και λαμβάνει e-mails... Συμβαίνει και σε εσάς; Κάνα-δυο φορές (από τις πέντε), επίσης, μου έκανε τοεξής κουλό: έγραφε ότι το mail δεν πήγε ή δεν αποθηκεύθηκε στα απεσταλμένα, παρότι ύστερα από λίγο το έδειχνε στα απεσταλμένα. Άρα πήγε. Ή... ελπίζω.

Δημοσ.

Καλό το Thunderbird. Αν και λίγο αργό, σε σχέση με το Outlook Express, όταν στέλνει και λαμβάνει e-mails... Συμβαίνει και σε εσάς; Κάνα-δυο φορές (από τις πέντε), επίσης, μου έκανε τοεξής κουλό: έγραφε ότι το mail δεν πήγε ή δεν αποθηκεύθηκε στα απεσταλμένα, παρότι ύστερα από λίγο το έδειχνε στα απεσταλμένα. Άρα πήγε. Ή... ελπίζω.

χμμμ δεν μου εχει κανει κατι παρόμοιο

Δημοσ.

Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω πως ορισμένα μηνύματα που στέλνω, μου τα βγάζει και στον Κάδο Απορριμμάτων, ενώ είναι και στα Απεσταλμένα (που σημαίνει ότι έχουν πάει).

Δημοσ.

To outlook express έχει αντικατασταθεί εδώ και μερικά χρόνια απ το Mail των Windows Essentials  που είναι πάνω κάτω το ίδιο πράγμα με λίγο πιο ανανεωμένο UI.

Η άλλη πρόταση είναι το Opera Mail, το οποίο χρησιμοποιώ εδώ και μερικούς μήνες και είμαι αρκετά ευχαριστημένος.

Δημοσ.

Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω πως ορισμένα μηνύματα που στέλνω, μου τα βγάζει και στον Κάδο Απορριμμάτων, ενώ είναι και στα Απεσταλμένα (που σημαίνει ότι έχουν πάει).

χμμμ πρώτη φορα το ακουω αυτο ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι καποια επιλογή στις ρυθμίσεις , πρεπει να το ψάξεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...