sarantatessera Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Έχουν outlook express τα Windows 8 ή τσάμπα ψάχνω; Αν δεν έχουν, υπάρχει κάποιο ανάλογο πρόγραμμα; Γιατί με βόλευε πολύ το Outlook Express με το mail μου.
SPANK Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Τα 8 δεν ξέρω τι εχουν αλλα οταν ειχα παει και εγω απο τα xp στα 7 που δεν ειχαν το outlook express που χρησιμοποιούσα κατέβασα το Thunderbird το οποιο εχω μεχρι τώρα http://www.mozilla.org/en-US/thunderbird/?lang=mai , δοκίμασε το πιστεύω θα σου κανει.
spirosd2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Τα 8 δεν ξέρω τι εχουν αλλα οταν ειχα παει και εγω απο τα xp στα 7 που δεν ειχαν το outlook express που χρησιμοποιούσα κατέβασα το Thunderbird το οποιο εχω μεχρι τώρα http://www.mozilla.org/en-US/thunderbird/?lang=mai , δοκίμασε το πιστεύω θα σου κανει. Το λινκ ειναι για Mac.
SPANK Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Το λινκ ειναι για Mac. Εμενα παντως για windows μου το βγάζει.
Bspus Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δεν εχουν. Τα vista ειχαν το windows mail που ηταν ο διαδοχος του αλλα απο τα 7 και μετα τιποτα μεσα απο την αρχη. Σε παροτρυνουν να κατεβασεις το windows live mail που ειναι μεν δωρεαν αλλα κατα τη γνωμη μου φριχτο. Το thunderbird δεν εχω αρκετη εμπειρια να πω, αλλα δεν μου αρεσε. Παλιοτερα επισης αλλοι που το χρησιμοποιουσαν μου ελεγαν οτι ειχαν προβληματα. Αν εχεις office, ιδιαιτερα το 2010 θα σου ελεγα να πας στο κανονικο outlook. Ουτε εμενα μου αρεσε σαν ιδεα αλλα δεν εχω βρει κατι καλυτερο
SPANK Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Εγω παντως προτείνω να το δοκιμάσεις το thunderbird δεν ειχα κανενα πρόβλημα τοσα χρόνια , ειναι παρόμοιο / απλο σαν το outlook και πιο ελαφρύ θα έλεγα
spirosd2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Εμενα παντως για windows μου το βγάζει.Μπορεί επειδή μπήκα από το κινητο οπότε γράψε λάθος.
sarantatessera Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Το Thunderbird μού φαίνεται μια χαρά. Θα επανέλθω για τυχόν απορίες. 1
isay Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Χρησιμοποιώ το thunderbird χρόνια έχοντας περάσει από xp, vista, mint, lubuntu και 7. Πάντα δούλευε καμπάνα για τις ανάγκες μου. Όσο για τα προβληματάκια, τα κοιτάμε κατά περίπτωση. Γνωστός μου θεωρούσε πρόβλημα οτι δεν ήξερε να περάσει τους mail servers. 1
sarantatessera Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Καλό το Thunderbird. Αν και λίγο αργό, σε σχέση με το Outlook Express, όταν στέλνει και λαμβάνει e-mails... Συμβαίνει και σε εσάς; Κάνα-δυο φορές (από τις πέντε), επίσης, μου έκανε τοεξής κουλό: έγραφε ότι το mail δεν πήγε ή δεν αποθηκεύθηκε στα απεσταλμένα, παρότι ύστερα από λίγο το έδειχνε στα απεσταλμένα. Άρα πήγε. Ή... ελπίζω.
SPANK Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Καλό το Thunderbird. Αν και λίγο αργό, σε σχέση με το Outlook Express, όταν στέλνει και λαμβάνει e-mails... Συμβαίνει και σε εσάς; Κάνα-δυο φορές (από τις πέντε), επίσης, μου έκανε τοεξής κουλό: έγραφε ότι το mail δεν πήγε ή δεν αποθηκεύθηκε στα απεσταλμένα, παρότι ύστερα από λίγο το έδειχνε στα απεσταλμένα. Άρα πήγε. Ή... ελπίζω. χμμμ δεν μου εχει κανει κατι παρόμοιο
sarantatessera Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω πως ορισμένα μηνύματα που στέλνω, μου τα βγάζει και στον Κάδο Απορριμμάτων, ενώ είναι και στα Απεσταλμένα (που σημαίνει ότι έχουν πάει).
angmar Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 To outlook express έχει αντικατασταθεί εδώ και μερικά χρόνια απ το Mail των Windows Essentials που είναι πάνω κάτω το ίδιο πράγμα με λίγο πιο ανανεωμένο UI. Η άλλη πρόταση είναι το Opera Mail, το οποίο χρησιμοποιώ εδώ και μερικούς μήνες και είμαι αρκετά ευχαριστημένος.
SPANK Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω πως ορισμένα μηνύματα που στέλνω, μου τα βγάζει και στον Κάδο Απορριμμάτων, ενώ είναι και στα Απεσταλμένα (που σημαίνει ότι έχουν πάει). χμμμ πρώτη φορα το ακουω αυτο ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι καποια επιλογή στις ρυθμίσεις , πρεπει να το ψάξεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα