giannisXXX Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Είχα ΟΤΕ 2 Mbps Battlefield 3 Ping: 51 TeamSpeak3 Ping: 67 Forthnet default Battlefield 3 Ping: 75 TeamSpeak3 Ping: 107 Forthnet Fast path Battlefield 3 Ping: 67 TeamSpeak3 Ping: 87 Στο TeamSpeak3 είναι ο ίδιος server Στο Battlefield 3 είναι οι καλύτεροι server Ένας φίλος μου λέει ότι είχε 100~ Ping και με Fast path είχε 47-49 Ping στον ίδιο server
SPANK Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δεν υπάρχει standar ping πουθενά οπως λες και εσυ τα ping παίζουν δεν μένει σταθερό , και απο οτι ξέρω ο οte οσο αφορά τα παιχνίδια εχει ελαφρώς καλύτερα pings απο τις αλλες εταιρίες
HellhammeR Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 θα έπρεπε να είχες ποιο χαμηλό ping, η γραμμή σου είναι πολύ καλή, το router που είχες με ΟΤΕ το έδωσες πίσω ή το έχεις ακόμα για να το δοκιμάσεις? Εγώ με forthnet 24 και ΟΤΕ 24 στα ίδια παίζανε τα pings (Battlefield 3).
giannisXXX Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 θα έπρεπε να είχες ποιο χαμηλό ping, η γραμμή σου είναι πολύ καλή, το router που είχες με ΟΤΕ το έδωσες πίσω ή το έχεις ακόμα για να το δοκιμάσεις? Εγώ με forthnet 24 και ΟΤΕ 24 στα ίδια παίζανε τα pings (Battlefield 3). το router το έχω γιατί ήταν δικό μου ΟΤΕ ποτέ δεν μου έδωσε router θα το δοκιμάσω
poulinos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 επισης εισαι σιγουρος οτι εχει μπει το fast path?λογικα πρεπει να εχασες και λιγο σε ταχυτητα οταν μπηκε το fast path>το ξερω θα μου πεις οτι το Ping Μειωθηκε απλα το λεω μηπως ετυχε να ειδες μικροτερο Ping Λογω αλλου server και οχι λογω fast path.κατα τα αλλαναι δεν μπορει να γινει κατι αλλο αν εισαι fast path ηδη.απλα καλο θα ειναι να εισαι και με ethernet αντι για wifi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα