Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα ΟΤΕ 2 Mbps   Battlefield 3 Ping: 51 TeamSpeak3 Ping: 67

Forthnet default     Battlefield 3 Ping: 75 TeamSpeak3 Ping: 107

Forthnet Fast path Battlefield 3 Ping: 67 TeamSpeak3 Ping:  87

Στο TeamSpeak3 είναι ο ίδιος server

Στο Battlefield 3 είναι οι καλύτεροι server

Ένας φίλος μου λέει ότι είχε 100~ Ping και με Fast path είχε 47-49 Ping στον ίδιο server

post-265848-0-37932800-1377603055_thumb.jpg

Δημοσ.

Δεν υπάρχει standar ping πουθενά οπως λες και εσυ τα ping παίζουν δεν μένει σταθερό , και απο οτι ξέρω ο οte οσο αφορά τα παιχνίδια εχει ελαφρώς καλύτερα pings απο τις αλλες εταιρίες

Δημοσ.

θα έπρεπε να είχες ποιο χαμηλό ping, η γραμμή σου είναι πολύ καλή, το router που είχες με ΟΤΕ το έδωσες πίσω ή το έχεις ακόμα για να το δοκιμάσεις? Εγώ με forthnet 24 και ΟΤΕ 24 στα ίδια παίζανε τα pings (Battlefield 3).

Δημοσ.

θα έπρεπε να είχες ποιο χαμηλό ping, η γραμμή σου είναι πολύ καλή, το router που είχες με ΟΤΕ το έδωσες πίσω ή το έχεις ακόμα για να το δοκιμάσεις? Εγώ με forthnet 24 και ΟΤΕ 24 στα ίδια παίζανε τα pings (Battlefield 3).

το router το έχω γιατί ήταν δικό μου ΟΤΕ ποτέ δεν μου έδωσε router θα το δοκιμάσω 

Δημοσ.

επισης εισαι σιγουρος οτι εχει μπει το fast path?λογικα πρεπει να εχασες και λιγο σε ταχυτητα οταν μπηκε το fast path>το ξερω θα μου πεις οτι το Ping Μειωθηκε απλα το λεω μηπως ετυχε να ειδες μικροτερο Ping Λογω αλλου server και οχι λογω fast path.κατα τα αλλαναι δεν μπορει να γινει κατι αλλο αν εισαι fast path ηδη.απλα καλο θα ειναι να εισαι και με ethernet αντι για wifi.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...