Προς το περιεχόμενο

W32.Blaster.Worm Afini parenergies?

blender

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Sto task manager sto process tora pou grafo xoris na kano tpt allo to system idle process troei 87-95 kai to cpu usage apo kato paei apo 10-25%

h memory einai ola kanonika.

mono ena aplo scrol down na kano to cpu usage xtipaei 100res !!!

Exo athlon xp 2100+

Δημοσ.

kala re paidia tou proteinete defrag meta apo format?

me pia logiki?

kanto mpas kai tou katsei...?

tespa.

file egkatestise oposdipote motherboard updated drivers apo tin kataskeuastria tou motherboard sou, kathos kai drivers gia karta grafikon kai ixou.

Episis aferese otidipote eksoteriki siskeui den xrisimopoieitheis gia na mporeseis na katalabeis pios driver epibradinei to sistima sou....

auta ... xoris na xo polikatalabei ti simbainei sto pc sou....

filika hayzel...

Δημοσ.

Εφόσον έκανες Format, καλό θα ήταν να ελέγξεις ότι το DMA για τους σκληρούς δίσκους και τα CD-ROM είναι ενεργοποιημένο. Στα ΜΕ είναι στο Settings>Control Panel>System,στο Tab Device Manager,στα properties των συσλευών.Με παρόμοιο τρόπο γίνεται και στα XP.Επίσης στα ΜΕ και τα 98 θεωρώ ότι το Norton Speed Disk είναι ανώτερο από το Defrag των Windows. Καλή επιτυχία

Δημοσ.
Εφόσον έκανες Format, καλό θα ήταν να ελέγξεις ότι το DMA για τους σκληρούς δίσκους και τα CD-ROM είναι ενεργοποιημένο. Στα ΜΕ είναι στο Settings>Control Panel>System,στο Tab Device Manager,στα properties των συσλευών.Με παρόμοιο τρόπο γίνεται και στα XP.

me autin tin logiki tou anefera kai ego to motherboard cd gia drivers update. H leitourgia tou IDE me sosto tropo epiballetai gia tin kali taxitita.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...