PETROS13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπόν δοκίμαδα αλλά τζίφος. βρήκα του ΟΤΕ ποιο είναι και χρησιμοποίησα καλώδιο που πάει σε κάθε δωμάτιο μόνο. η ταχύτητα στα ίδια επίπεδα ή και μικρότερη. δοκίμασα να βάλω και καλώδιο εκεί που έρχεται του οτε αλλά ίιδο αποτέλεσμα.
poulinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 αν εκει που ερχεται του οτε εχεις παλι μικρη ταχυτητα.12 αν θυμαμαι καλα αντι για 30 τοτε ενα απο τα παρακατω. α.κατι δεν παταει καλα στο πριζακι που δοκιμασες η δεν εχει γδυθει καλα το καλωδιο. β.κατω στον κατανεμητη κατι δεν παταει καλα η εχει οξειδωθει η ρεγκλετα κτλ κτλ. γ.προβλημα στο συγκεκριμενο ζευγαρι απο κατω μεχρι πανω οποτε πρεπει ννα αλλαξεις ζευγαρι.
PETROS13 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 αν εκει που ερχεται του οτε εχεις παλι μικρη ταχυτητα.12 αν θυμαμαι καλα αντι για 30 τοτε ενα απο τα παρακατω. α.κατι δεν παταει καλα στο πριζακι που δοκιμασες η δεν εχει γδυθει καλα το καλωδιο. β.κατω στον κατανεμητη κατι δεν παταει καλα η εχει οξειδωθει η ρεγκλετα κτλ κτλ. γ.προβλημα στο συγκεκριμενο ζευγαρι απο κατω μεχρι πανω οποτε πρεπει ννα αλλαξεις ζευγαρι. α. έχω δοκιμάσει παραπάνω πριζάκια και μένει ίδια η ταχύτητα εκτός από ένα που το δοκίμασα πριν λίγο και είδα αυτό.. το download στη συγκεκριμένη δείχνει πιο πάνω αλλά και το upload. β.σχετικά καινούριο είναι το κουτί του κατανεμητή δε νομίζω να υπάρχει καμιά οξείδωση γ. πρόβλημα στο ζευγάρι ίσως αλλά αυτό μόνο ο ΟΤΕ μπορεί να το δει ή και ηλεκτρολόγος? ζευγάρι εννοείες το μπλε άσπρο του utp? ή κάτι άλλο?
poulinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 α. έχω δοκιμάσει παραπάνω πριζάκια και μένει ίδια η ταχύτητα εκτός από ένα που το δοκίμασα πριν λίγο και είδα αυτό.. το download στη συγκεκριμένη δείχνει πιο πάνω αλλά και το upload. β.σχετικά καινούριο είναι το κουτί του κατανεμητή δε νομίζω να υπάρχει καμιά οξείδωση γ. πρόβλημα στο ζευγάρι ίσως αλλά αυτό μόνο ο ΟΤΕ μπορεί να το δει ή και ηλεκτρολόγος? ζευγάρι εννοείες το μπλε άσπρο του utp? ή κάτι άλλο? α.παλι δεν μας κανει. β.μπορει να μην εχει πατησει κατι καλα. γ.ηλεκτρολογος .εκτος αν πιανουν τα χερια σου.ναι το μπλε ασπρο μπορει να εχει θεμα και να πρεπει να το αλλαξεις με αλλο.η θα πρεπει να δοκιμασεις κατω και να δεις τι παιζει αν κατω παιζει σωστα.γενικα θελει δοκιμες.
PETROS13 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 α.παλι δεν μας κανει. β.μπορει να μην εχει πατησει κατι καλα. γ.ηλεκτρολογος .εκτος αν πιανουν τα χερια σου.ναι το μπλε ασπρο μπορει να εχει θεμα και να πρεπει να το αλλαξεις με αλλο.η θα πρεπει να δοκιμασεις κατω και να δεις τι παιζει αν κατω παιζει σωστα.γενικα θελει δοκιμες. Οκ θα συνεχίσω δοκιμές και ενημερώνω! Μπορεί κάποιος να συνδέσει μπλε άσπρο και στο άλλο άκρο πχ το μπλε με το πορτοκαλι? Ερώτηση : αφού έχω 30 - 2,5 πως βγάζει Αttainable 5361 ?
poulinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Οκ θα συνεχίσω δοκιμές και ενημερώνω! Μπορεί κάποιος να συνδέσει μπλε άσπρο και στο άλλο άκρο πχ το μπλε με το πορτοκαλι? Ερώτηση : αφού έχω 30 - 2,5 πως βγάζει Αttainable 5361 ? δεν θα ειχες τηλεφωνο αμα ηταν ετσι.αν σου αλλαξουν ζευγαρι θα παει απο ασπρο μπλε μπλε σε ασπρο πορτοκαλι πορτοκαλι. β.το attainable ειναι απλα ενα θεωρητικο Max .τιποτε αλλο.
PETROS13 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 δεν θα ειχες τηλεφωνο αμα ηταν ετσι.αν σου αλλαξουν ζευγαρι θα παει απο ασπρο μπλε μπλε σε ασπρο πορτοκαλι πορτοκαλι. β.το attainable ειναι απλα ενα θεωρητικο Max .τιποτε αλλο. οκ θα κατέβω αύριο να δω τι παίζει. υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει άλλο ζευγάρι για δοκιμή?
poulinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 to utp εχει μεσα 4 ζευγαρια.κανονισε να βγαλεις κανενος γειτονα.ολοι στην πολυκατοικια Utp Θα εχουν
PETROS13 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 to utp εχει μεσα 4 ζευγαρια.κανονισε να βγαλεις κανενος γειτονα.ολοι στην πολυκατοικια Utp Θα εχουν αν βγάλω κανενός γείτονα θα ακούσω καινούριες λέξεις για το λεξιλόγιο μου
poulinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 μπορει να ειναι 5 Utp μπορει και παραπανω.σε καποια γραφουν οροφο αλλοι δεν γραφουν τιποτα.
vang2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 μολις εβαλα vdsl 30 απο τον οτε. μετα απο διορθωση της καλωδιωσης απο τον ηλεκτρολογο εχω τις παρακατω μετρησεις. Status information Date / time 2014-01-05 01:21:59 DSL / Link In sync DSL/Internet Status Online Transmission mode VDSL2 CRC Errors (Down/Up) 16317 / 0 FEC Errors (Down/Up) 2031397 / 0 SNR (Down/Up) 8.8 / 15.9 dB Attenuation (Down/Up) 0.0 / 0.0 dB Downstream 29999 kBit/s Upstream 2495 kBit/s WLAN in the 2.4 GHz frequency band Off WLAN name (SSID) conn-xF879A9 WLAN in the 5 GHz frequency band Off WLAN name (SSID) conn-xF879A9 WPS (Connect a WLAN device) Will be used Firmware version 09071601.00.021A Serial number J337008785
Anubis13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Κλειδωνεις στο μεγιστο που μπορεις να εχεις. Τωρα αν εχεις μεγαλο attainable μονο εσυ το ξερεις
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 μολις εβαλα vdsl 30 απο τον οτε. μετα απο διορθωση της καλωδιωσης απο τον ηλεκτρολογο εχω τις παρακατω μετρησεις. Status information Date / time 2014-01-05 01:21:59 DSL / Link In sync DSL/Internet Status Online Transmission mode VDSL2 CRC Errors (Down/Up) 16317 / 0 FEC Errors (Down/Up) 2031397 / 0 SNR (Down/Up) 8.8 / 15.9 dB Attenuation (Down/Up) 0.0 / 0.0 dB Downstream 29999 kBit/s Upstream 2495 kBit/s WLAN in the 2.4 GHz frequency band Off WLAN name (SSID) conn-xF879A9 WLAN in the 5 GHz frequency band Off WLAN name (SSID) conn-xF879A9 WPS (Connect a WLAN device) Will be used Firmware version 09071601.00.021A Serial number J337008785 θα πρεπει ολα τα τηλεφωνα να ξεκινανε πανω απο το splitter .αν εχεις τηλεφωνα τα οποια ειναι παραλληλα συνδεδεμενα με φιλτρο τοτε ο ηλεκτρολογος δεν τα εχει φτιαξει καλα.ναι μεν παιζεις το μεγιστο αλλα δεν θα εχεις το attainable που θα ειχες αμα ηταν σωστα.αυτο μπορει να επηρεασει ειτε σε παραπανω fec,crc κτλ και αποσυνδεσεις ή αμα πας σε μεγαλυτερο πακετο να μην μπορεις να πιασεις την ταχυτητα που πρεπει.
vang2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 poulinos ολα τα τηλεφωνα τα εχω με splitter στην κεντρικη πριζα.πως μπορω να δω το attainable?εχω το speedport
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 poulinos ολα τα τηλεφωνα τα εχω με splitter στην κεντρικη πριζα.πως μπορω να δω το attainable?εχω το speedport εννοεις οτι ολα τα τηλεφωνα παιρνουν αποενα splitter που ειναι και το ρουτερ σωστα? το attainable αν το αναφερει θα το αναφερει στην καρτελλα που ειναι και τα χαρακτηριστικα της γραμμης. παντως με βαση το margin σου που ειναι στο 9 και ο οτε σε κλειδωνει στο 9 δεν νομιζω οτι το attainable σου θα ειναι πολυ παραπανω.δηλαδη δεν σε κοβω για 50 αρι πακετο.δεν φαινετε και το attenuation.απο το αστικο κεντρο εχεις βαλει vdsl οχι απο kv.σωστα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα