Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν δοκίμαδα αλλά τζίφος.

βρήκα του ΟΤΕ ποιο είναι και χρησιμοποίησα καλώδιο που πάει σε κάθε δωμάτιο μόνο. η ταχύτητα στα ίδια επίπεδα ή και μικρότερη.

δοκίμασα να βάλω και καλώδιο εκεί που έρχεται του οτε αλλά ίιδο αποτέλεσμα.

• Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

αν εκει που ερχεται του οτε εχεις παλι μικρη ταχυτητα.12 αν θυμαμαι καλα αντι για 30 τοτε ενα απο τα παρακατω.

α.κατι δεν παταει καλα στο πριζακι που δοκιμασες η δεν εχει γδυθει καλα το καλωδιο.

β.κατω στον κατανεμητη κατι δεν παταει καλα η εχει οξειδωθει η ρεγκλετα κτλ κτλ.

γ.προβλημα στο συγκεκριμενο ζευγαρι απο κατω μεχρι πανω οποτε πρεπει ννα αλλαξεις ζευγαρι.

Δημοσ.

αν εκει που ερχεται του οτε εχεις παλι μικρη ταχυτητα.12 αν θυμαμαι καλα αντι για 30 τοτε ενα απο τα παρακατω.

α.κατι δεν παταει καλα στο πριζακι που δοκιμασες η δεν εχει γδυθει καλα το καλωδιο.

β.κατω στον κατανεμητη κατι δεν παταει καλα η εχει οξειδωθει η ρεγκλετα κτλ κτλ.

γ.προβλημα στο συγκεκριμενο ζευγαρι απο κατω μεχρι πανω οποτε πρεπει ννα αλλαξεις ζευγαρι.

α. έχω δοκιμάσει παραπάνω πριζάκια και μένει ίδια η ταχύτητα εκτός από ένα που το δοκίμασα πριν λίγο και είδα αυτό..

2la8wsw.jpg

το download στη συγκεκριμένη δείχνει πιο πάνω αλλά και το upload.

β.σχετικά καινούριο είναι το κουτί του κατανεμητή δε νομίζω να υπάρχει καμιά οξείδωση

γ. πρόβλημα στο ζευγάρι ίσως αλλά αυτό μόνο ο ΟΤΕ μπορεί να το δει ή και ηλεκτρολόγος? ζευγάρι εννοείες το μπλε άσπρο του utp? ή κάτι άλλο?

Δημοσ.

α. έχω δοκιμάσει παραπάνω πριζάκια και μένει ίδια η ταχύτητα εκτός από ένα που το δοκίμασα πριν λίγο και είδα αυτό..

το download στη συγκεκριμένη δείχνει πιο πάνω αλλά και το upload.

β.σχετικά καινούριο είναι το κουτί του κατανεμητή δε νομίζω να υπάρχει καμιά οξείδωση

γ. πρόβλημα στο ζευγάρι ίσως αλλά αυτό μόνο ο ΟΤΕ μπορεί να το δει ή και ηλεκτρολόγος? ζευγάρι εννοείες το μπλε άσπρο του utp? ή κάτι άλλο?

α.παλι δεν μας κανει.

β.μπορει να μην εχει πατησει κατι καλα.

γ.ηλεκτρολογος .εκτος αν πιανουν τα χερια σου.ναι το μπλε ασπρο μπορει να εχει θεμα και να πρεπει να το αλλαξεις με αλλο.η θα πρεπει να δοκιμασεις κατω και να δεις τι παιζει αν κατω παιζει σωστα.γενικα θελει δοκιμες.

Δημοσ.

α.παλι δεν μας κανει.

β.μπορει να μην εχει πατησει κατι καλα.

γ.ηλεκτρολογος .εκτος αν πιανουν τα χερια σου.ναι το μπλε ασπρο μπορει να εχει θεμα και να πρεπει να το αλλαξεις με αλλο.η θα πρεπει να δοκιμασεις κατω και να δεις τι παιζει αν κατω παιζει σωστα.γενικα θελει δοκιμες.

Οκ θα συνεχίσω δοκιμές και ενημερώνω! Μπορεί κάποιος να συνδέσει μπλε άσπρο και στο άλλο άκρο πχ το μπλε με το πορτοκαλι?

Ερώτηση : αφού έχω 30 - 2,5 πως βγάζει Αttainable 5361 ?

Δημοσ.

Οκ θα συνεχίσω δοκιμές και ενημερώνω! Μπορεί κάποιος να συνδέσει μπλε άσπρο και στο άλλο άκρο πχ το μπλε με το πορτοκαλι?

Ερώτηση : αφού έχω 30 - 2,5 πως βγάζει Αttainable 5361 ?

δεν θα ειχες τηλεφωνο αμα ηταν ετσι.αν σου αλλαξουν ζευγαρι θα παει απο ασπρο μπλε μπλε σε ασπρο πορτοκαλι πορτοκαλι.

β.το attainable ειναι απλα ενα θεωρητικο Max .τιποτε αλλο.

Δημοσ.

δεν θα ειχες τηλεφωνο αμα ηταν ετσι.αν σου αλλαξουν ζευγαρι θα παει απο ασπρο μπλε μπλε σε ασπρο πορτοκαλι πορτοκαλι.

β.το attainable ειναι απλα ενα θεωρητικο Max .τιποτε αλλο.

οκ θα κατέβω αύριο να δω τι παίζει. υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει άλλο ζευγάρι για δοκιμή?

Δημοσ.

to utp εχει μεσα 4 ζευγαρια.κανονισε να βγαλεις κανενος γειτονα.ολοι στην πολυκατοικια Utp Θα εχουν

αν βγάλω κανενός γείτονα θα ακούσω καινούριες λέξεις για το λεξιλόγιο μου :P

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

μολις εβαλα vdsl 30 απο τον οτε. μετα απο διορθωση της καλωδιωσης απο τον ηλεκτρολογο εχω τις παρακατω μετρησεις.

Status information
Date / time
2014-01-05 01:21:59

DSL / Link
In sync
DSL/Internet Status
Transmission mode
VDSL2
CRC Errors (Down/Up)
16317 / 0
FEC Errors (Down/Up)
2031397 / 0
SNR (Down/Up)
8.8 / 15.9 dB
Attenuation (Down/Up)
0.0 / 0.0 dB
Downstream
29999 kBit/s
Upstream
2495 kBit/s

WLAN in the 2.4 GHz frequency band
Off
WLAN name (SSID)
conn-xF879A9

WLAN in the 5 GHz frequency band
Off
WLAN name (SSID)
conn-xF879A9

WPS (Connect a WLAN device)
Will be used

Firmware version
09071601.00.021A
Serial number
J337008785
Δημοσ.

μολις εβαλα vdsl 30 απο τον οτε. μετα απο διορθωση της καλωδιωσης απο τον ηλεκτρολογο εχω τις παρακατω μετρησεις.

Status information
Date / time
2014-01-05 01:21:59

DSL / Link
In sync
DSL/Internet Status
Transmission mode
VDSL2
CRC Errors (Down/Up)
16317 / 0
FEC Errors (Down/Up)
2031397 / 0
SNR (Down/Up)
8.8 / 15.9 dB
Attenuation (Down/Up)
0.0 / 0.0 dB
Downstream
29999 kBit/s
Upstream
2495 kBit/s

WLAN in the 2.4 GHz frequency band
Off
WLAN name (SSID)
conn-xF879A9

WLAN in the 5 GHz frequency band
Off
WLAN name (SSID)
conn-xF879A9

WPS (Connect a WLAN device)
Will be used

Firmware version
09071601.00.021A
Serial number
J337008785

θα πρεπει ολα τα τηλεφωνα να ξεκινανε πανω απο το splitter .αν εχεις τηλεφωνα τα οποια ειναι παραλληλα συνδεδεμενα με φιλτρο τοτε ο ηλεκτρολογος δεν  τα εχει φτιαξει καλα.ναι μεν παιζεις το μεγιστο αλλα δεν θα εχεις το attainable που  θα ειχες αμα ηταν σωστα.αυτο μπορει να επηρεασει ειτε σε παραπανω fec,crc κτλ και αποσυνδεσεις ή αμα πας σε μεγαλυτερο πακετο να μην μπορεις να πιασεις την ταχυτητα που πρεπει.

Δημοσ.

poulinos ολα τα τηλεφωνα τα εχω με splitter στην κεντρικη πριζα.πως μπορω να δω το attainable?εχω το speedport

εννοεις οτι ολα τα τηλεφωνα παιρνουν αποενα splitter που ειναι και το ρουτερ σωστα?

το attainable αν το αναφερει  θα το αναφερει στην καρτελλα που ειναι και τα χαρακτηριστικα της γραμμης.

παντως με βαση το margin σου που ειναι στο 9 και ο οτε σε κλειδωνει στο 9 δεν νομιζω οτι το attainable σου θα ειναι πολυ παραπανω.δηλαδη δεν σε κοβω για 50 αρι πακετο.δεν φαινετε και το attenuation.απο το αστικο κεντρο εχεις βαλει vdsl οχι απο kv.σωστα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...