Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οριστε 

0Rpdl0l.png

εισαι fast μονο στο Up.παρε και ζητα και στο down.δεν ξερω αν πριν που ειχες μικροτερο ping και ζητησες να στο αλλαξουν ηταν και τα 2 fast η απλα ηταν μονο το Up.αν και για να επεσες 20 ms μαλλον στο ειχαν κανει και στα 2 fast.και απλα τωρα για την βλαβη στο αλλαξαν.Οποτε παρτους ενα τηλ.θα χασεις λιγο στο download speed αμα σε βαλουν fast path αλλα δεν πειραζει.επισης τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου βελτιωθηκαν.στο Up πλεον εχεις attainable 8 mbit.

• Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εισαι fast μονο στο Up.παρε και ζητα και στο down.δεν ξερω αν πριν που ειχες μικροτερο ping ηταν και τα 2 fast και απλα τωρα για την βλαβη στο αλλαξαν

τους περνω τηλ ηδη! ;)

Δημοσ.

τους περνω τηλ ηδη! ;)

στην αρχη ησουν παντως interleave interleave.Μετα δεν ξερουμε τι σου εβαλαν και τωρα εισαι fast/interleave.εσυ θες fast/fast.αν τωρα ειχες μικροτερο ping με fast/interleave και τωρα ανεβηκε παλι που σου φτιαξαν την γραμμη ενω εισαι παλι fast/interleave ε δεν κολλαει.

Δημοσ.

αναμενω για την αλλγη εστειλε το θεμα στο κεντρο μαζι με μια αιτηση για να εχω και το μαξ upload της συνδεσης μου :P

Δημοσ.

αναμενω για την αλλγη εστειλε το θεμα στο κεντρο μαζι με μια αιτηση για να εχω και το μαξ upload της συνδεσης μου :P

μα εχεις το max upload.2,5 mbit ειναι το upload στα 30 mbit vdsl.το attainable ειναι ποσο φτανει.οτι φτανει τοσο δεν σημαινει οτι θα στο βαλουν.αν ειχες 50αρι πακετο θα ειχες μεχρι 5 mbit upload.

Δημοσ.

εχω γυρω στα 2.1-2.2 τωρα...και οπως και μ πες αναγκαστικα θα πεσει λογο fast path.... σωστα? αρα νταξει γραψε ακυρο :P

Δημοσ.

εχω γυρω στα 2.1-2.2 τωρα...και οπως και μ πες αναγκαστικα θα πεσει λογο fast path.... σωστα? αρα νταξει γραψε ακυρο :P

ναι συνηθως οταν σου βαζουν fast path αν παιζεις οριακα στο attainable χανεις ταχυτητα στο sync.

Δημοσ.

ειμαι κ παλι σε fast path (ειμουν διακοπες :P) τωρα συνχρονιζω στα 27.5 με 28 not bad ;)

ενταξει εχασες κοντα στα 2 Mbit.δεν πειραζει.οπως ειπες Not bad.

Δημοσ.

poulinos σιγουρα δεν θελουν τα τηλ φιλτρακι στο vdsl γιατι ο οτε μεσα στη συσκευασια του ρουτερ εχει ενα φιλτρακι και λεει να μπει στο δευτερο τηλ αν υπαρχει

Δημοσ.

το βλεπω λιγο γαιδουρι αλλα το εβαλα μενει τωρα να παω το ρουτερ οσο ποιο κοντα γινεται στην γραμμη του οτε γιατι εχω απωλειες μεγαλες γινεται και λιγο μπαχαλο ξεκιναμε δουλειες λοιπον

Δημοσ.

το βλεπω λιγο γαιδουρι αλλα το εβαλα μενει τωρα να παω το ρουτερ οσο ποιο κοντα γινεται στην γραμμη του οτε γιατι εχω απωλειες μεγαλες γινεται και λιγο μπαχαλο ξεκιναμε δουλειες λοιπον

παντα η γραμμη πρωτα στο ρουτερ και με μικρο καλωδιο.αλλιως θα εχεις διαφορες απωλειες που στο adsl δεν σε νοιαζει αλλα στο vdsl φαινονται.αν τα φτιαξεις σωστα αν πιανουν τα χερια σου να ανοιξεις πριζακια τοτε θα κερδισεις σε ταχυτητα.τυχεροι ειναι οσι εχουν ενα πριζακι οποτε εκει ολα γινονται σωστα θελοντας ή μη.

έχω αφήσει τα φίλτρα που είχα για την adsl, δεν έχω κάποιο πρόβλημα...

εσενα σου ειχα πει και απο κοντα πως πρεπει να φτιαξεις την καλωδιωση αλλα αφου εχεις attainable 100+ γιατι να σε νοιαξει.και εσυ την εχεις λαθος την καλωδιωση.

poulinos σιγουρα δεν θελουν τα τηλ φιλτρακι στο vdsl γιατι ο οτε μεσα στη συσκευασια του ρουτερ εχει ενα φιλτρακι και λεει να μπει στο δευτερο τηλ αν υπαρχει

error ολοι σας.δεν κανει θεμα το φιλτρο το ιδιο.το θεμα ειναι οτι το vdsl το πειραζουν τα παραλληλα πριζακια.οποτε για να μου λες οτι εχεις φιλτρο καπου σημαινει οτι εχεις παραλληλο πριζακι.εννοειται οτι θελει φιλτρο αλλα σαν καλωδιωση δεν ειναι σωστη και μπορει να χανεις σε ταχυτητα.η γραμμη πρεει να πηγανει σε splitter απο εκει στο ρουτερ και απο το phone του splitter να γυρναει πισω σε ολα τα πριζακια για να δωσει τηλεφωνο.σαν να ηταν voip ή Isdn. o ote καλα κανει και το δινει απλα δεν ειναι σωστο να γινεται ετσι.μπορει να σου κοψει απο λιγο μεχρι πολλα megabit.ειικα αν εισαι απο το αστικο κεντρο που εχεις και μια χ αποσταση μπορει να μην σε αφησει να φτασεις ψηλα.ετυχε σε γνωστο να παιζει στα 33 mbit με παραλληλα πριζακιακαι οταν του το φτιαξα σωστα πηγε στα 47.καποια στιγμη πρεπει να φτιαξω ενα θεμα και να εξηγησω ακριβως τι εννοωω

Δημοσ.

εγω νομιζω οτι ειμαι ακομη ποιο τυχερος γιατι το σπιτι ειναι παλιο και το καλωδιο ερχεται μεσα στο σπιτι απευθειας απο το μποξακι του οτε που ειναι εξω ακριβως απο το δωματιο που ειναι το ρουτερ οποτε απλα θα παω το καλωδιο στο δωματιο αλλαζοντας απο την εξωτερικη πλευρα την διαδρομη του οποτε θα εχω και λιγοτερα μετρα καλωδιο απο εκει και περα ξερω να τα κανω ολα σωστα

ισως να τους πω να αλλαξουν και αυτο το καλωδιο γιατι ειναι προιστορικο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...